Seğmen Kardeşler Gıda'nın halka arzında talep toplama sürecine başlandı.


Seğmen Kardeşler Gıda Üretim ve Ambalaj AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Özcanlı,"Halka arzdan sonra, Türkiye'de çok ciddi talebin arttığı donmuş sebze-meyve üretiminin kapasitesini arttıracağız" diye konuştu.

* Eyüp Lojistik, "Yük Taksi" uygulamasını hayata geçirdi
Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, "Yük Taksi uygulamasıyla, müşterinin kapısından aldığımız ürünü varış noktasına aktarmasız ve aracı kullanmadan 72 saat içerisinde teslim etmeyi taahhüt ediyoruz" dedi.

* Başkent EDAŞ Spor Kulübü Türk futboluna oyuncu yetiştiriyor
Başkent Elektrik Dağıtım AŞ (Başkent EDAŞ), bünyesinde faaliyet gösteren Başkent EDAŞ Spor Kulübü'nde yetiştirdiği Mehmet Emir Aykan'ı Gençlerbirliği’ne transfer ederek önemli bir başarıya imza attı.

* Daikin, İSO 500 listesinde 8 basamak yükseldi
Daikin Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Genel Müdürü Hasan Önder, "Daikin Türkiye ailesi olarak AR-GE ve üretimden aldığımız güç ile önümüzdeki dönemde de bu başarılarımızı sürdürülebilir kılmak adına çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

* Yapı Kredi'nin "Yarınlara Kartopu" projesi Trabzon'a geliyor
Yapı Kredi'nin Yarınlara Kartopu projesi kapsamındaki eğitimler Yapı Kredi Trabzon Şubesi'nde gerçekleştirilecek.

* Maxion İnci Jant Grubu şirketleri İSO 500'de sıralamasını yükseltti
Maxion İnci ve Maxion Jantaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim, "İSO ilk 500'de bir kez daha iki iştirakimizle yer almanın gururunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

* Casper'a Brandverse Awards'tan bronz ödül
Casper Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Feray Karaman, "Çalışmalarımızın beğenilmesi ve bu değerli ödülle taçlandırılması, gelecek projelerimiz için bize ilham kaynağı olacak" açıklamasını yaptı.

* Bayındır Sağlık Grubu'ndan skolyoz hastalığı ve tedavisine ilişkin değerlendirme
Bayındır Söğütözü Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. İsmail Oytun, "Skolyozun tedavisi, hastanın yaşına, eğrilik derecesine, omurganın etkilendiği bölgeye, belirtilerin şiddetine ve büyüme potansiyeline bağlı olarak değişebiliyor" dedi.

* MediaMarkt'tan görme engellilere yönelik sesli simülasyon desteği
Proje, ilk etapta İstanbul'daki 10 mağazada uygulanacak

* Teknosa, Kurban Bayramı'nda öne çıkan teknolojik ürünleri açıkladı
Teknosa, uzun bir tatil dönemine denk gelen Kurban Bayramı'nda tüketicilerin en çok ilgi gösterdiği teknolojik ürünleri paylaştı.

* EY, "Geleceğin Tüketicisi Endeksi" sonuçlarını yayımladı
EY Türkiye Şirket Ortağı Kaan Birdal, "Markalar, ayrıntılı satın alma verilerini geniş davranışsal bilgilerle birleştirerek, hedefleme ve segmentasyonu en iyi hale getirebilir ve doğru tüketiciye ulaşmada öne çıkabilir" dedi.

* Karmod, Suudi Arabistan'da prefabrik çelik villa projesi gerçekleştirdi
Karmod Dış Ticaret Müdürü Ziya Yanık, "Suudi Arabistan'ın konut tercihinde geniş mekan talepleri öne çıkıyor, biz de bu projede ülke beklentilerine göre bir mekan tasarımı yaptık" dedi

* Watsons Türkiye, ilk sürdürülebilirlik raporunu yayımladı
Watsons Türkiye Genel Müdürü Mete Yurddaş, "Bu rapor, karbon ayak izimizi en aza indirmeye, toplumsal refahı artırmaya ve yaşadığımız dünyaya olumlu katkıda bulunmaya yönelik sürekli çabalarımızın bir kanıtı" açıklamasında bulundu.

* Vodafone Türkiye'ye "TCXA'24"ten 6 ödül birden
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, "Müşterilerimizle olan her temas noktamızda onlara içten, çözüm odaklı ve destekleyici bir şekilde eşlik eden güvenilir yol arkadaşları olmayı hedefliyoruz" dedi.

* Lezita İSO 500'de sıralamasını yükseltti
Lezita, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO), "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması"nda 90'ıncı sıradan 78'inci sıraya çıktı.

* Q Charge'dan elektrikli otomobillerin şarjı için rezervasyon sistemi
1000 Yatırımlar Holding AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Abdik, "Rezervasyon özelliğimiz, kullanıcı deneyimini iyileştirirken enerji verimliliğini de artırıyor" değerlendirmesinde bulundu.

* Türkiye Sigorta brokerlarıyla buluştu
Türkiye Sigorta Genel Müdürü Taha Çakmak, "Gücümüzü adımızdan ve değerli iş ortaklarımızdan alıyor, güçlü finansal yapımız ve sigortacılık tecrübemizle reasürans koruması alanında da öne çıkıyoruz" dedi.

* KOBİ'lerin uğradığı siber saldırılar bu yılın ilk çeyreğinde %5 arttı
Kaspersky Siber Güvenlik Uzmanı Kolesnikov, "Microsoft Excel'in her yerde kullanılması, işletme genelinde yaygın olarak paylaşılan büyük veri kümelerinde kötü amaçlı verileri gizleyebilen siber suçluların saldırıları için zemin hazırlıyor" dedi.

* Setur Duty Free, 2023 cirosunu yüzde 40 artırdı
Setur Duty Free, 2023 cirosunu yaklaşık yüzde 40 artırdığını bildirdi.

* Huawei yeni MatePad 11.5S'i satışa çıkardı
Huawei, MatePad 11.5S tabletini Türkiye'de siparişe açtı.

* Koleksiyon'un ürünleri çevrim içi satışta tüketicileri bekliyor
Koleksiyon'un mobilyadan sofraya, aksesuardan açık hava ürünlerine kadar binin üzerinde ürün web sitesinde müşterilerini bekliyor.

* Playstore.com'da yaz indirimleri yarın başlayacak
Türk Telekom'un dijital oyun platformu Playstore.com, yaza özel indirim kampanyasını duyurdu.

* Gratis, Brandverse Awards'ta 8'inci kez altın ödülün sahibi oldu
Koleksiyon'un mobilyadan sofraya, aksesuardan açık hava ürünlerine kadar binin üzerinde ürün web sitesinde müşterilerini bekliyor.

* Stellantis "Yatırımcı Günü"nü gerçekleştirdi
Stellantis CEO'su Carlos Tavares, "Küresel varlığımız, güçlü teknolojimiz ve dört tekerlekli mikro araçlardan lüks otomobillere kadar farklı ürünleri kapsayan marka portföyümüz bize son derece geniş bir müşteri erişimi sağlıyor" dedi.

* Emlak Katılım müşterileri, Paraf'ın avantajlarından yararlanabilecek
Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, "Ülkemizin yenilikçi katılım bankası Emlak Katılım Bankası ile yaptığımız işbirliğinin de bu yolda attığımız önemli bir adım olduğuna inanıyoruz" diye konuştu.

* Shop&Miles ile Setcard arasında işbirliği
Türk Hava Yolları mil harcama platformu Shop&Miles ile Setcard, müşterilerine avantajlar sunacak yeni bir iş modeline imza atıyor.

* Migros, "GS1 Standartlarında QR Kod Sistemi"ne geçişi başlatıyor
GS1 Türkiye ve GS1 Global Yönetim Kurulu Üyesi ve Migros Grubu İcra Başkanı Özgür Tort, "Attığımız bu imzayla 2027 yılına kadar GS1 standartlı QR Kod sistemini tüm kasalardan ve online olarak kullanılmak üzere hazır hale getireceğiz" dedi

YORUMLAR
  Sevgililer Günü'nde almamanız gereken klişe hediyeler
Sevgililer Günü'nde almamanız gereken klişe hediyeler
Çok Okunanlar
28.06.2024
28.06.2024