A24.com.tr » yaşam » 2. Emin Bülent Tenis Turnuvası'nın kazananı belli oldu

2. Emin Bülent Tenis Turnuvası'nın kazananı belli oldu

2. Emin Bülent Tenis Turnuvası'nın kazananı belli oldu

HDI Sigorta’nın sponsorları arasında yer aldığı 2. Emin Bülent Tenis Turnuvası’nın Ödül Töreni Taçspor Kulübü’nde gerçekleşti.

Taçspor Kulübü tarafından, Galatasaray Spor Kulübü kurucularından ve Galatasaray Futbol Takımı’nın ilk Türk kaptanı Emin Bülent Serdaroğlu adına düzenlenen tenis turnuvasının ikincisi HDI Sigorta sponsorluğunda gerçekleşti.

Türk sporu ve sporcusuna yaptığı yatırımlar ile adından sıkça söz ettiren HDI Sigorta’nın sponsorları arasında yer aldığı 2. Emin Bülent Tenis Turnuvası’nın Ödül Töreni Taçspor Kulübü’nde gerçekleşti. Türkiye Tenis Federasyonu denetimi ve gözetiminde 29 Ağustos’ta başlayan, Emin Bülent Serdaroğlu’nun anısında gerçekleştirilen turnuva, yaklaşık 1000 sporcunun katılımıyla Türkiye'nin en kalabalık katılımlı turnuvalarından birisi oldu.

Taçspor ile 2019 yılından bu yana iş birliği içerisinde sporu ve sporcuyu destekleyen HDI Sigorta, turnuvada her kategorinin finalistlerine HDI Sigorta Yatarak Sağlık Sigortası hediye etti.  2. Emin Bülent Tenis Turnuvası’nda Tek Erkek 40+ Şampiyonu Erhan Andıç, Tek Erkek 45+ Şampiyonu Sedat Yöngel, Tek Kadın 50+ Şampiyonu Gülcan Çetinoğlu, İlk Adım Tek Kadın 40 – Şampiyonu Esin Küperoğlu, İlk Adım Tek Erkek 40+ Şampiyonu İsmail Taygün, İlk Adım Tek Erkek 40 – Şampiyonu Fatih Güven, Tek Erkek 18+ Şampiyonu Berk Şahin ve Tek Kadın 18+ Şampiyonu Rabia Aslan oldu.

Ödül törenine Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara, Yönetim Kurulu Üyesi Timur Kuban, Taçspor Başkanı Polat Bengiserp, 1905 GSYİAD Başkanı Hakan Sarıöz, Danişmend ailesinin üyeleri, Ataşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özge Çankaya, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan ve sporcular katıldı.

Sporun her dalına destek

Sigorta sektörünün öncü firmaları arasında yer alan HDI Sigorta’nın sponsorlukları spordan sanata, bilimden kamusal faydaya kadar geniş perspektifte ele aldığının altını çizen HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan, “Tüm spor dallarında olduğu gibi tenise de desteğimizi sürdürüyoruz. Bu noktada Taçspor ile uzun yıllara dayanan iş birliğimiz, yalnızca bir sponsorluk ilişkisinin ötesinde, spora ve genç yeteneklere olan inancımızı gösteren bir bağ niteliği taşıyor. Tenis, beni pandemi döneminde hayatıma girdi ve büyük bir tutkuyla bağlandığım bir spor dalı oldu. Amatör olarak tenis oynarken aldığım keyif, sporun sağlığa ve kişisel gelişime olan katkılarını her geçen gün daha fazla fark etmeme neden oluyor. Emin Bülent Serdaroğlu da ülkemiz ve sponsorları arasında yer aldığımız Galatasaray Spor Kulübü adına önemli bir değer. Taçspor Kulübü’nün spor tarihimiz adına böylesine kıymetli bir isim için gerçekleştirdiği turnuvayı da oldukça anlamlı buluyoruz. Yaklaşık 1000 sporcunun katıldığı bu turnuvanın yakında uluslararası boyut kazanacağı da aşikar. Emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz” dedi.

YORUMLAR
  Westworld oyuncusundan tecavüz itirafı
Westworld oyuncusundan tecavüz itirafı