A24.com.tr » gündem » 28.06.2024

28.06.2024

28.06.2024

Bodrum Turgutreis'te inşa edilen Mavi Arya Projesi'nde yaşam başladı

Aslan Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Arslan, "Ege mimarisine modern bir dokunuş kattığımız projemizde bahçeli ve teraslı evler, sakinlerimizin hem Ege'nin mavisinin hem de doğanın keyfini doyasıya çıkarmasına imkan tanıyor" dedi.

* Türkiye Hayat Emeklilik'ten "Çiftçime BES" ürünü
Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik Genel Müdürü Taha Çakmak, "Ülkemizde sürdürülebilir tarımın devamlılığı için tüm gücümüzle çiftçimizin arkasında durmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

* "Süt Kardeşler" tiyatrosu Biletinial'da satışa çıktı
Süheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Süt Kardeşler" oyunu Biletinial'da satışa sunuldu.

* İpragaz, sosyal medya yönetimi ile Brandverse Awards'ta ödül aldı
İpragaz, Brandverse Awards'ın SocialBrands Veri Analitiği Bölümü'nde sektör kategorisinde Bronz ödülün sahibi oldu.

* Rosatom, nükleer enerji sektörünü bir araya getiren NPPES'e katılacak
Rusya Devlet Nükleer Enerji Kuruluşu Rosatom, 2-3 Temmuz'da İstanbul'da düzenlenecek 6. Uluslararası Nükleer Enerji Santralleri Fuarı ve 10. Nükleer Santraller Zirvesi NPPES-2024'e katılacak.

* "Arabam Tatilde" hizmetinin web sitesi yenilendi
Omsan Logistics'in kullanıcılara sunduğu "Arabam Tatilde" hizmetinin web sitesi yenilendi ve mobil uygulaması kullanıma ilk kez sunuldu.

* Casper Nirvana kullanıcıları Windows'ta dijital asistana tek bir tuşla erişecek
Casper Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Feray Karaman, "Kullanıcılarımızın yapay zeka ile yapılacak işlemlere daha hızlı erişimini ve daha yaratıcı ve güvenli bir dijital çalışma ortamına kavuşmasını sağlıyoruz" açıklamasında bulundu.

* Kamil Koç, Brandverse Awards'tan ödülle döndü
Kamil Koç Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Direktörü Işık, "Bir taraftan çevre dostu otobüslerle yolcularımıza konforlu bir seyahat sunarken, diğer yandan da seyahatlerinin özel anlara dönüşmesine yönelik uygulamaları hayata geçiriyoruz" dedi.

* Huawei "XMAGE 2024 Ödüllü Fotoğraf Yarışması" başladı
Yarışma, tüm fotoğraf ve fotoğrafçılık meraklılarına, fotoğrafçılık tarzlarına öncülük etmeleri için kendi başlarına birer yaratıcı olma şansı veriyor

* Ekran başında geçirilen uzun süreler göz sağlığını tehdit ediyor
Güven Hastanesi Göz Hastalıkları Bölümü'nden Dr. Burçin Bulur, "Her 20 dakikada bir, 20 saniye boyunca 20 feet (yaklaşık 6 metre) uzaklıktaki bir nesneye bakarak gözlerin dinlendirilmesi gerekiyor" dedi.

* Ekran başında geçirilen uzun süreler göz sağlığını tehdit ediyor
Güven Hastanesi Göz Hastalıkları Bölümü'nden Dr. Burçin Bulur, "Her 20 dakikada bir, 20 saniye boyunca 20 feet (yaklaşık 6 metre) uzaklıktaki bir nesneye bakarak gözlerin dinlendirilmesi gerekiyor" dedi.

* MediaMarkt'ın "Futbol Coşkusunun Tam Zamanı" kampanyası başladı
28-30 Haziran arasında devam edecek kampanya kapsamında, Android televizyon stick'lerden LED televizyonlara turnuva maçlarını dev ekranda yaşamak isteyenler için birçok seçenek sunuluyor.

* BinBin'e "Best Workplaces for Millennials" ödülü
BinBin CEO'su Mudzahid Beslija, "Geleceğin iş gücünü desteklemeye ve onları ilham verici projelerle motive etmeye devam edeceğiz" dedi.

* BOM Karting Takımı, Türkiye Karting Şampiyonası'nda zirvede
Borusan Otomotiv Motorsport (BOM) Karting takımı, Motul 2024 Türkiye Karting Şampiyonası'nın üçüncü ayak yarışlarında Tosfed Micro Destek Kupası'nı birincilikle tamamladı.

* Hey Scooter, TRota Platformu'na entegre olacak
PTT Bilgi Teknolojileri AŞ (PTT Teknoloji) ile Hey Mobility Teknoloji AŞ (Hey Scooter) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

* Dyson'dan yazlık evlerin temizliğine dair tavsiyeler
Dyson, yazlık evlerin hızlı ve kolay temizlenmesine dair ipucu verdi.

* Trendyol'dan araba yolculuklarında ihtiyaç duyulan ürün önerileri
Trendyol, araba seyahatlerinde ihtiyaç duyulan ürünleri derledi.

* Karmod'un deprem sonrası yaşam kabinlerine talep arttı
Karmod Kabin Satış Müdürü Enes Kızılbay, "Üretimini gerçekleştirdiğimiz deprem yaşam kabinleri afet sonrası acil ihtiyaç duyulabilecek kapalı barınma alanlarının önceden hazırlamasını amaçlıyor" dedi.

* Quick Sigorta'nın isim sponsorluğunda motosiklet festivalleri başladı
Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy, "Her yıl bu festivallere katılarak motosiklet tutkusunu ve güvenliğini desteklemeye devam ediyoruz" dedi.

* DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, ekonomideki gelişmeleri değerlendirdi:
- "Sinek öldürmektense bataklığı kurutmak gerekir. Bataklık ne? Enflasyon. Enflasyonu kurutmadan bunun ötesine geçmemize imkan yok"

* Turkcell'in çocuklara özel çevre kitabına Altın Pusula ödülü
Turkcell Kurumsal İletişim, Medya ve Marka Yönetimi Direktörü Alcan, "Gezegenin yarını için farkındalık oluşturmak amacıyla hayata geçirdiğimiz projemizin ödüllendirilmesi, bizi hem çok sevindirdi hem de daha iyisini yapmak üzere motive etti" dedi.

* Tüyap 45. yılını kutluyor
Tüyap Fuarcılık Grubu CEO’su Zeynep Ünal Öztop, "Neredeyse yarım asırlık tecrübemiz ve birikimimizle, dünyanın dört bir yanından firmaları bir araya getirerek, sektörlerin gelişmesine ve uluslararası ticaretin gelişmesine katkıda bulunuyoruz" dedi.

* LGS'de 36 Bilfenli Türkiye birincisi oldu
Bilfen İlköğretim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı Nurşen Kayatürk, "Anaokulundan bu yana yetiştirdiğimiz öğrencilerimizi bugün birer Türkiye şampiyonu olarak karşımızda görmek bizler için daha da kıymetli" diye konuştu.

* ENYAKIT, elektrikli araçların yolda kalmadığını belirtti
ENYAKIT Genel Müdürü Tayfun Şenses, Kurban Bayram tatili süresince şarj hizmetine bağlı elektrik tüketimindeki artışa rağmen şarj altyapısındaki artış ve tüketicilerin randevu sistemine uyum göstermesiyle araç sahiplerinin yolda kalmadığını belirtti.

* Petrol Ofisi, 2023'te akaryakıt sektöründe liderliğini korudu
Petrol Ofisi Grubu, yurt içi toplam akaryakıt satışında geçen yılı yüzde 21,85 pazar payı ile tamamlayarak sektördeki liderliğini sürdürdü.

YORUMLAR
  Sezercik filmlerindeki kötü çocuk Şişko Nuri'ye hayat veren Sıtkı Sezgin şimdi ne yapıyor?
Sezercik filmlerindeki kötü çocuk Şişko Nuri'ye hayat veren Sıtkı Sezgin şimdi ne yapıyor?