A24.com.tr » yaşam » Atölye Restaurant'ta her cuma akşamı ‘Chef's Table'

Atölye Restaurant'ta her cuma akşamı ‘Chef's Table'

Atölye Restaurant'ta her cuma akşamı ‘Chef's Table'

The Ritz-Carlton, Istanbul’da konumlanan Atölye Restaurant, her cuma akşamı ‘Chef's Table’ etkinliğiyle gastronomi deneyimi yaşatıyor.

Michelin Rehberi’nin yanı sıra Gault & Millau Türkiye Rehberi’nde de yer alan Atölye Restaurant, kökleri geçmişe uzanan reçeteler ve mevsime özgü sebzelerle hazırlanan özel tadım menüsünü her cuma saat 19:30’da misafirleriyle buluşuyor.

Chef’s Table’a özel hazırlanan menüde; doğudan batıya güneyden kuzeye uzanan lezzetler şefin özel sunumuyla keyifli anlara ev sahipliği yapıyor.

The Ritz-Carlton, Istanbul’un ödüllü şefi Ali İhsan Özkan ve deneyimli mutfak ekibinin imzasının bulunduğu Atölye Chef’s Table menüsü, Anadolu mutfağının en güzel örneklerini lokal ürünlerin uyumlu dokunuşuyla harmanlıyor.

Özlenen geleneksel tabakların hazırlanışı ve incelikleri şefin özel anlatımıyla misafirlerin beğenisine sunuluyor. İstanbul manzarası eşliğinde ziyafet deneyimini sunan Atölye Restaurant, en ince detayına kadar düşünülmüş dekorasyonu ile benzeri görülmeyen bir ambiyans yaşatıyor.

YORUMLAR
  Lotodan çıkan parayı estetiğe yatıran kadın 'insanlıktan' çıktı
Lotodan çıkan parayı estetiğe yatıran kadın 'insanlıktan' çıktı