Belediye otobüsünü gelin aracı yaptı!
Saat: 22:40

Adapazarı'nda özel halk otobüsü işleten Onur Günlü, otobüsünü gelin aracı yaptı
Onur Günlü, Adapazarı-Korucuk hattında çalıştırdığı otobüsünü gelin aracı gibi süsletti, güzergah tabelalarına da Onur ve Hilal yazdı.
Adapazarı'nda bulunan bir çiçekçide özenle süslenen halk otobüsü vatandaşların şaşkın bakışları arasında yola çıktı.
Yolda gelin aracına çevrilmiş halk otobüsünü görenler fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.
Damat adayı Onur Günlü, "Bugüne kadar birçok şeyi paylaştığım, saatlerce direksiyon salladığım otobüsümün bu mutlu günümde de yanımda olmasını istedim." dedi.
"Böyle bir fikir aklıma geldi. Bende yaptım." diyen Günlü'nün eşinin bu süprizden haberi yoktu. Eşim içinde sürpriz oldu. Otobüsü babama verip süsletmesini istedim ve gelin almaya böyle gittim. Yolda gören vatandaşlar çok şaşırdı, hatta eşimin yakınları da çok şaşırarak fotoğraf çekildi" dedi.