A24.com.tr » gündem » Citrix Türkiye'nin stratejik iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

Citrix Türkiye'nin stratejik iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

Citrix Türkiye'nin stratejik iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

Kurumların güvenli bir şekilde uzaktan ve hibrit çalışma ihtiyaçlarını karşılayan çözümler sunan, dijital çalışma alanında dünyanın lider şirketlerinden Citrix, Türkiye'deki iletişim çalışmalarını 360 derece stratejik iletişim danışmanlığı hizmetleri sunan Marjinal Porter Novelli ile yürütecek.

Bünyesindeki markalar ile bulut destekli güvenlik ve verimlilik odaklı kurumsal çözümler sunan dünyanın lider teknoloji şirketlerinden Cloud Software Group'un iştiraki ve dijital çalışma ortamlarının lider şirketi Citrix'in Türkiye'deki yeni stratejik iletişim ajansı bilişimden sağlığa, finanstan sigortacılığa kadar geniş bir sektörel yelpazedeki müşteri portföyüne 360 derece iletişim hizmetleri sunan Marjinal Porter Novelli (MPN) oldu.
 
1989 yılında kurulan Citrix; uzaktan çalışma, sanal masaüstü, uygulama sanallaştırma ve güvenli erişim alanlarında çözümler sağlayan ve dünya çapında büyük ölçekli işletmelere hizmet veren bir teknoloji şirketi. Kurumların uzaktan/hibrit güvenli ve verimli çalışma, uygulama güvenliği ve web servislerinin hızlı erişilebilirliği ihtiyaçlarını tek bir çözümle karşılayan Citrix, Türkiye'de 2014 yılından bu yana doğrudan hizmet veriyor.

YORUMLAR
  Lotoyu tutturmanızdan daha olası 10 şey
Lotoyu tutturmanızdan daha olası 10 şey