A24.com.tr » magazin » DAVUT GÜLOĞLU HAUNEDY DEDİ

DAVUT GÜLOĞLU HAUNEDY DEDİ

DAVUT GÜLOĞLU HAUNEDY DEDİ

Davut Güloğlu, Haunedy Karadeniz Yöresel Ürünler Mağazasını ziyaret etti.

Türk Halk Müziği, Karadeniz Müziği ve Pop Müzik şarkıcısı, Türkiye’de ve yurt dışında milyonlarca seveni ve takipçisi bulunan Davut Güloğlu, Haunedy Karadeniz Yöresel Ürünler Mağazasını ziyaret etti. Davut Güloğlu, Haunedy Karadeniz Yöresel Ürünler Mağazasında işletme sahibi Ali Rıza Köroğlu ve personel tarafından karşılandı.

Karadenizli Rize’li Davut Güloğlu, 2001 yılında çıkardığı albümdeki “Nurcanım” şarkısı ile tüm Türkiye gündemine oturmuş ve en çok satan albüm listelerinde uzun süre ilk sırada yer aldı. “Benim Büyük Allahım” klibi büyük beğeni alan Davut Güloğlu, “Katula Katula” albümü ile de uzun seneler müzik dünyasında birinci sırada gündemde yer aldı.  Karadeniz müziği ile tekno ve pop müziği birleştirerek, kendine özgü müziği ile dünya çapında popüler olan Davut Güloğlu, Çamfest kapsamındaki konseri için geldiği Trabzon’da Sürmene Yeniay’da bulunan Haunedy Karadeniz Doğal Yöresel Ürünler Mağazasını ziyaret etti.

Haunedy Karadeniz Yöresel Ürünler Mağazasında yoğun ilgi ile karşılanan Davut Güloğlu, mağazayı gezerek, ürünleri inceledi. Rize İkizdere Anzer Yaylasında üretilen Coğrafi Tescilli Mühürlü Anzer Balının dünyanın en iyi ballarından olduğuna vurgu yapan Davut Güloğlu, arıların Anzer Balını 500’e yakın çiçek çeşidinden yaptığını ve bu çiçeklerin 100’e yakınının endemik çiçek yani sadece Anzer Yaylasında olduğunun bilimsel olarak da bilindiğini söyledi. Gerek İstanbul’da, Ankara’da, Türkiye’nin her bölgesinde doğal ürünlere ve Karadeniz Bölgesi yöresel ürünlerine ilginin çok fazla olduğuna dikkat çeken ünlü sanatçı Davut Güloğlu, Haunedy Karadeniz Yöresel Ürünler Mağazasını çok beğendiğini ve ziyaret etmekten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Güloğlu, Haunedy’i bölgeye kazandırdıkları için İşletme sahipleri Ali Rıza Köroğlu ve Ömer Sarıalioğlu’nu tebrik etti. Sanatçı Davut Güloğlu’nun Haunedy ziyareti, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

YORUMLAR
  Ünlü isimlerde SELFIE çeker! Selfie çektirmek için estetik yapan ünlü isimler!
Ünlü isimlerde SELFIE çeker! Selfie çektirmek için estetik yapan ünlü isimler!