A24.com.tr » sağlık » DoktorTakvimi, Google ile entegre oldu

DoktorTakvimi, Google ile entegre oldu

DoktorTakvimi, Google ile entegre oldu

Docplanner gruba bağlı DoktorTakvimi, Google ile entegre olarak Google Arama aracılığıyla sağlık profesyonellerinden randevu alınmasına olanak tanıyacak.

Dünyanın en büyük online sağlık hizmetleri pazarı, uzmanlar, doktorlar ve klinikler için yenilikçi yazılım çözümlerinin sağlayıcısı olan Docplanner, Google hizmeti "Google ile Rezervasyon" entegrasyonu gerçekleştirdi. Sisteminde 200 binden fazla hekim ve uzman profili bulunan, hastalar ve sağlık araştırması yapan kullanıcılar ile sağlık profesyonellerini bir araya getiren Docplanner'a bağlı olan DoktorTakvimi de bu uygulamayı Türkiye'de sunacak.

Artık hastalar ve danışanlar tek bir tıklamayla Google Arama'dan DoktorTakvimi üyesi sağlık uzmanlarının online bilgilerine yönlendirilebilecek. Bu entegrasyonla, hastalar/danışanlar randevularını daha kolay ve hızlı yapabilecek.
 
Şu anda 13 ülkedeki pazaryerleri üzerinden aylık 17,6 milyon randevuyu yöneten Docplanner, tüm Latin Amerika pazarlarında ve Avrupa pazarlarının büyük çoğunluğunda bu entegrasyona sahip sağlık sektöründeki ilk şirket oldu.
 
Bu entegrasyon, Google'da doktor/uzman arayan hastaların/danışanların onları bulmasını ve profesyonellerin Docplanner pazaryerlerindeki online ajandalarına tek bir tıklamayla yönlendirilmelerini kolaylaştırıyor. Hastalar/danışanlar bu entegrasyonla hizmet, zaman aralığı seçebiliyor ve online olarak kolayca randevu alabiliyor.
Doktorların ve uzmanların Google İşletme Profillerinde "Online Rezervasyon Yap" butonunu etkinleştiren entegrasyon, DoktorTakvimi tarafından otomatik olarak etkinleştirilecek. Sağlık hizmeti sağlayıcılarının (üye hekim, uzman, klinik) ihtiyaç duyduğu tek şey, DoktorTakvimi'ndeki hesaplarıyla eşleşen ad ve adrese sahip bir Google İşletme Profili olacak.

“Şimdiden 40 bin doktor, uzman ve kliniği başarıyla entegre ettik”
Docplanner Grubu Küresel Ürün Direktörü Gustavo Comitre, “Google ile yapılan bu işbirliği Docplanner için sağlık hizmetleri deneyimini daha insani hale getirme misyonumuza doğru atılan bir başka önemli adım olduğundan çok heyecanlıyım. Şimdiden 40 bin doktor, uzman ve kliniği başarıyla entegre ettik ve önümüzdeki birkaç hafta içinde 100 bin tane daha entegre etmeyi planlıyoruz.  Bu entegrasyonun sağlık profesyonellerine sorunsuz bir randevu alımı süreci aracılığıyla görünürlüklerini, erişilebilirliklerini ve hastalarının/danışanlarının deneyimlerini geliştirmek için dikkate değer bir fırsat sunması nedeniyle bu sayının hızla daha da artacağını tahmin ediyorum” dedi.

“Hasta ve danışanlar randevu süreçlerini çok daha hızlı yönetebilecekler”
DoktorTakvimi Ülke Müdürü Hakan Türkoğlu ise, “Docplanner grubu olarak sağlık sistemini daha insan odaklı hale getirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Bunun bir parçası olan bu iş birliği sayesinde hasta ve danışanlar randevu süreçlerini çok daha hızlı yönetebilecekler. Herkes için en büyük dileğimiz tabii ki sağlıklı bir yaşam. Ancak bir hekim ya da uzmana ihtiyaç duyulduğunda insanları onlara en hızlı ulaştıracak platform olmak bizi çok mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
  Birbiriyle akraba olan ünlü isimler...
Birbiriyle akraba olan ünlü isimler...