A24.com.tr » magazin » Ebru Şallı ve Cem Yılmaz Çeşmede görüntülendi

Ebru Şallı ve Cem Yılmaz Çeşmede görüntülendi

Ebru Şallı ve Cem Yılmaz Çeşmede görüntülendi

Ebru Şallı ve Cem Yılmaz Çeşme’de sürpriz bir akşam yemeğinde bir araya geldi. Ünlü ikilinin sürpriz buluşması kafaları karıştırdı

 Ebru Şallı ve Cem Yılmaz Çeşme’de sürpriz bir akşam yemeğinde bir araya geldi. Ünlü ikilinin sürpriz buluşması kafaları karıştırdı. Sevgilisi Sinan Akçıl’dan ayrılan Ebru Şallı ve eski eşi Ahu Yağtuğ ile barıştığı haberleri gündeme gelen Cem Yılmaz ilk olarak gözlerden uzak bir yerde ayrı ayrı güneşlenerek denizin tadını çıkardı! Sonrasında akşam yemeği için bir araya gelen Şallı ve Yılmaz, mekanda gazetecilerin çekim yapmaması için tedbir aldıkları gelen bilgiler arasında!..

Cem Yılmaz ve Ebru Şallı neden birlikte akşam yemeği yediler? İki ünlü isim yemek yedikleri mekanda neden görüntü vermek istemediler? Sinan Akçıl'la ilişkisine geçtiğimiz günlerde son noktayı koyan Ebru Şallı, Çeşme'de Cem Yılmaz'la görüntülendi. Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu ile barıştığı konuşulurken, Şallı ile buluşması akıllara yeni bir aşkın doğduğu sorularını getirdi.

Kısa süre önce Sinan Akçıl'dan ayrılan Ebru Şallı ile eski eşi Ahu Yağtu'yla barışacağı iddia edilen Cem Yılmaz, Çeşme’de görüntülendi.

Ebru Şallı ile beach'e ayrı ayrı gelen ünlü komedyen, işletme yetkililerine gazetecilerin içeri alınmamasını istedi. Bu isteğine rağmen son derece dikkatli ve tedbirli davranan ikili, aralarına iki kadın arkadaşlarını alarak mesafeli şezlonglarda güneşlendi.

Objektiflere yakalanmaktan kurtulamayan İki ünlü, yemek masasında görüntülenebildi.

YORUMLAR
  Ülkemiz kışa girmeye hazırlanırken cennet vatanımızın en güzel kar manzaraları
Ülkemiz kışa girmeye hazırlanırken cennet vatanımızın en güzel kar manzaraları