A24.com.tr » dizi haber » Ecem Öz kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç? Arka Sokaklar Şule kimdir?

Ecem Öz kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç? Arka Sokaklar Şule kimdir?

Ecem Öz kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç? Arka Sokaklar Şule kimdir?

Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban'ın kızı Şule karakterini yeni sezonda oynayacak olan Ecem Öz kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç? Arka Sokaklar Şule kimdir?

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yeni sezon değişikliklerle giriyor. Diziden ayrılanlar ve katılan karakterlerin yanında, değişen oyuncuları da yeni sezonda görücez. Dizide Başkomiser Hüsnü Çoban'ın küçük kızı Şule'yi canlandıran Manolya Azize Aşık, yeni sezonda dizinin kadrosunda yer almazken yerine Ecem Öz dahil oldu. Bu haberlerin yayılmasının ardından Arka Sokaklar sevenler tarafından Ecem Öz merak edilmeye başladı. Peki Ecem Öz kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç? Arka Sokaklar Şule kimdir?

ECEM ÖZ KİMDİR?

Ecem Öz 2004 doğumludur. Öz, Hülya Sağlam ajansı ile çalışmaktadır. Görenler kendisine 20 li yaşlarda olduğunu söylüyor. Güzelliği ile herkesi şaşırtan ve diziye renk katan Şule dizi içerisinde aşık olacak sevgilisi olacak gençlik dönemini yaşatacak oyuncuyu canlandıracak. Tabi buna Çoban ailesi de karşı çıkacak kızım gitme yapma konuları da dahil olacak. 

DENEYİMLER:

LC WAIKIKI REKLAM-2016
BECEL REKLAM- 2017
ÜLKER ÇOKOKREM REKLAM-2017
YUMOŞ REKLAM -2016
ORIFLAME HAZİRAN AYI KATALOG ÇEKİMİ
SLEPPY REKLAM-2019
GENÇ GÖNÜLLÜLER REKLAM-2019
ARKA SOKAKLAR DİZİ- ŞULE KARAKTERİ 

YORUMLAR
  2017 yılı içerisinde dünya basınını meşgul eden skandal olaylar!
2017 yılı içerisinde dünya basınını meşgul eden skandal olaylar!