A24.com.tr » yaşam » Gaziantep'te düğün salonunda patlama: Çok sayıda yaralı var

Gaziantep'te düğün salonunda patlama: Çok sayıda yaralı var

Gaziantep'te düğün salonunda patlama: Çok sayıda yaralı var

Gaziantep'te kent merkezine yakın bir düğün salonunda şiddetli bir patlama oldu. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, olayın bir terör saldırısı olduğunu açıkladı.

Gaziantep Şahinbey ilçesi Düztepe mahallesinde bir Patlama meydana geldi. Paalamanın düğün salonunda bombalı saldırıdan kaynaklandığı belirtildi. İHA'nın haberine göre olayda yaralananların olduğu bildirilirken, bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Gazintep'e bugün IŞİD Suriye'den roketli saldırıda bulunmuştu.

Patlamanın Gaziantep Kent merkezinde de duyulduğu belirtilirken oldukça şiddetli olduğu iddia edildi. Gaziantep’te saat 22:30 sıralarında meydana gelen patlamada yaralılar olduğu belirtildi.

VALİ: TERÖR SALDIRISI

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, kent merkezindeki bir düğünde bir terör saldırısı meydana geldiğini, yaralananlar olduğunu bildirdi. Yerlikaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şahinbey ilçesine bağlı Akdere Mahallesi'ndeki bir düğün salonuna terör saldırısı düzenlendiğini söyledi.

Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildiğini ifade eden Yerlikaya, "Menfur terör saldırısı nedeniyle yaralananlar oldu" dedi.

Gaziantep’te saat 22:30 sıralarında yaşanan şiddetli patlamanın bombalı saldırı olduğu belirtildi.

DHA: ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Gaziantep kent merkezinde, bir sokak düğününde patlama meydana geldi. Ölü ve yaralalıların olduğu belirtilen, olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Şahinbey İlçesi'ne bağlı Beybahçe Mahallesi'nde yapılan bir sokak düğününde saat 22.40 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamada ölü ve yaralıların olduğu belirtilirken, olay yerine polis ekipleriyle çok sayıda ambulans sevk edildi.

Olay yerine çok sayıda ambulansın geldiği ve civarda çok geniş güvenlik önlemleri alındığı belirlendi. 

YORUMLAR
  Babamın Günahları dizisi oyuncu kadrosu ve karakter analizleri (Babamın Günahları'nda kim, kimdir?)
Babamın Günahları dizisi oyuncu kadrosu ve karakter analizleri (Babamın Günahları'nda kim, kimdir?)