A24.com.tr » eğitim » Gençler “Bilim”le Sabahladı

Gençler “Bilim”le Sabahladı

Gençler “Bilim”le Sabahladı

Mamak Belediyesi gençleri teknoloji ile buluşturdu.

Mamak Belediyesi İnovasyon ve Teknoloji Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Code Vardiyası” etkinliği ile gençler yazılım dünyasına adım atıyor. Gece boyunca süren etkinlikte gençler ister bireysel isterlerse ekipler halinde çalışarak kendi projelerini üretebilecek.

Gençler kod yazmayı öğreniyor

Mamak Belediyesi gençleri bilim ve teknolojiyle buluşturmaya devam ediyor. İnovasyon ve Teknoloji Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Code Vardiyası” etkinliği, yazılım ve teknoloji dünyasına ilgi duyan gençleri Şafaktepe Mahallesi’nde bulunan Mamak Füzyon ofisinde bir araya getirdi. Etkinlik boyunca eğitim oturumları ve proje geliştirme alanlarıyla kod yazmayı öğrenen gençler, çeşitli sektörlerden uzman isimlerle tanışma ve bilgi alışverişinde bulunma fırsatını da yakalıyor.

Geleceğin dünyasına hazırlanıyorlar

Yazılım ve teknoloji alanında uzmanlar tarafından verilen eğitimlerle geleceğin dünyasını inşa etmeye başlayan gençler, en yeni teknolojiler ve sektördeki en iyi uygulamalarla tanıştı. Şafaktepe Mahallesi’nde bulunan Mamak Füzyon Ofisi, gençlere kendi projeleri üzerinde çalışabilecekleri özel alanların da bulunduğu rahat bir ortam sağlarken sabaha kadar süren etkinlikte gençlerin rahat etmesi için çay ve kahve ikramı da yapıldı.

Gece boyunca sınırsız çay ve kahve

Etkinliğe bilgisayarlarıyla katılan gençler, sınırsız çay ve kahve ikramlarıyla kendilerini evlerinde gibi hissettiler ve gece boyunca enerjilerini koruyarak unutulmaz bir deneyim yaşadılar. “Code Vardiyası” etkinliği her ayın son Cuma günü 18:00-09:00 saatleri arasında yazılım ve teknoloji dünyasına ilgi duyan gençleri bir araya getirmeye devam edecek.

YORUMLAR
  Kadınlar hangi sebepten tayt giymeyi tercih eder?
Kadınlar hangi sebepten tayt giymeyi tercih eder?