A24.com.tr » gündem » Genel Şirket Haberleri

Genel Şirket Haberleri

Genel Şirket Haberleri

*Şişecam, Plant of the Future platformunu Glasstec 2024'te tanıttı... *Garanti BBVA Kripto, Ripple ve IBM ile işbirliği yaptı... *Turkcell Genel Müdürü Koç, GSMA Yönetim Kurulu'na seçildi...

* Fargo dizisi, TV+'ta izleyiciyle buluşacak
11 bölümden oluşan sezon, ilk hafta 3 bölüm, sonraki haftalar 2 yeni bölümle izleyicilerin karşısına çıkacak.

*"Miner Turtle" projesiyle 100 bin yavru kaplumbağa denizle buluştu
TÜPRAG Sürdürülebilirlik ve Çevre Grup Müdürü Jale Şakıyan Ateş, "TÜPRAG olarak doğal kaynakların bilinçli kullanımıyla hem ekonomik büyüme hem de çevresel korumanın dengesini kararlılıkla korumaya devam edeceğiz" dedi.

* İşyerlerinde çalışanlara yönelim ayrımcılık bildirimleri arttı
SpeakHub Satış ve Müşteri Yönetimi Müdürü Begüm Akçal, "Çalışanlar, işyerinde ayrımcılık, nezaketsizlik ve kötü muamele gibi konuların nasıl ele alındığını yakından takip ediyor" dedi.

* Kaspersky, siber virüs "Grandoreiro"nun hafif varyantını ortaya çıkardı
Kaspersky, Meksika'ya odaklanan ve yaklaşık 30 bankayı hedef alan siber saldırıda "Granderio virüsü"nün yeni bir varyantını keşfetti.

* Gaming Parkour turnuvasının Eskişehir ayağı tamamlandı
Teknosa, Intel ve Lenovo işbirliğiyle hayata geçen yarışma serisi Gaming Parkour turnuvasının Eskişehir ayağı gerçekleştirildi.

* "Multinet Up'la İş Hayatı" iş dünyasının eğilimlerini seyirciyle buluşturuyor
Programda iş dünyasında çalışan motivasyonu, sorumlu tüketim, sürdürülebilirlik ve dijital dönüşüm konuları ele alınıyor.

* Şişecam, Plant of the Future platformunu Glasstec 2024'te tanıttı
Şişecam Genel Müdürü Görkem Elverici, "Geleceğin çözümlerini hayal etmek, tasarlamak, keşfetmek, geliştirmek ve uygulamak için iş ortaklarımızla birlikte hareket etmemiz gerektiğine inanıyoruz" dedi.

* 100. Yıl Kütüphaneleri'nde ders çalışan öğrenciler sınavlarda başarı sağladı
Türk Telekom Kurumsal İletişim Direktörü Arif Sancaktaroğlu, "Sebit'in basılı ve dijital çözümleri, fiber internet ve bilgisayar desteğiyle, öğrencilerin sınavlarına en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamayı amaçladık" diye konuştu.

* Yandex, Türkiye'de yapacağı yatırımla dijital sektörde istihdam yaratacak
Yandex Search Türkiye CEO'su Aleksander Popovskiy, "(400 milyon dolarlık yatırım) Bu yatırımla, yüzlerce yeni istihdamdan sağlayacak ve dijital reklamcılık, makine öğrenimi, yüksek kapasiteli sistemler ve yapay zeka dahil olmak üzere bu sektördeki uzmanların gelişimine destek olarak Türkiye'nin dijital ekonomisine fayda sağlayacağımıza inanıyoruz" dedi.

* Vodafone, Vflexy esnek yan haklar programını yeniledi
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Nazlı Tlabar Güler, "Vodafone olarak, esnek yan haklar konusuna yönelik yenilikçi çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

* Enerjisa Dağıtım Şirketleri'nin "Enter" programı ile genç yetenekler sektöre adım atıyor
Enerjisa Dağıtım Şirketleri, Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ, "Enter Genç Yetenek" programı kapsamında, üniversitelerin ilgili bölümlerinde okuyan 4. sınıf ve yüksek lisans öğrencilerini enerji sektörüne kazandırmaya devam ediyor.

* Garanti BBVA Kripto, Ripple ve IBM ile işbirliği yaptı
Garanti BBVA Kripto Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Korcan Abalı, "Ripple ve IBM ile yaptığımız işbirliği de bize sağlam yönetişim ve uyumluluk süreçleriyle güvenlik sağlayan kurumsal düzeyde bir saklama altyapısı sunuyor" diye konuştu.

* Elite World ile Palmer Enerji ve İnşaat'tan Sapanca projesi için işbirliği
Elite World Hotels & Resorts Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, "Deneyimimizi Palmer Enerji ve İnşaat'ın gayrimenkul alanındaki uzmanlığıyla birleştirerek yatırımcılarımıza ve misafirlerimize en iyi deneyimi sunmayı amaçlıyoruz" dedi.

* Obilet'ten sonbaharda 6 rota önerisi
Obilet, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatilini tek gün izin alarak 4 güne çıkarmak isteyenler için 6 farklı sonbahar rotası belirledi.

* sahibinden.com'un eylül ayı "Otomobil Piyasası Görünümü Raporu" yayımlandı
Rapora göre, ikinci el otomobil piyasasında talep artarken, fiyatlar düşmeye devam ediyor.

* Excalibur, "Back to School" etkinliği kapsamında üniversite öğrencileriyle buluştu
Casper Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Feray Karaman, "'Back to School' etkinlik serisi kapsamında sunduğumuz deneyimlerle, öğrencilerin eğitim hayatlarını kolaylaştırmanın yanı sıra, sosyal bağlarını güçlendirmeyi ve üniversite ortamında eğlenceli bir şekilde teknolojiyle buluşmalarını amaçladık" dedi.

* Temsa, İspanya'da son 2 yılda satışlarını 5 kat artırdı
Temsa Batı Avrupa Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Serkan Uzunay, "Bu performansı sürdürülebilir kılmak, tüm bu rakamların ötesinde Temsa'nın İspanya ve çevre pazarlardaki güçlü ayak izini kalıcı bir hale getirmek için, bayimizle birlikte satış sonrası hizmetlerimizi de sürekli olarak geliştiriyoruz" dedi.

* ASELSAN ile Baykar arasında 95,1 milyon dolarlık anlaşma imzalandı
ASELSAN ile Baykar arasında toplam tutarı 95,1 milyon dolar olan satış sözleşmeleri imzalandı.

* Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu'nun resmi zaman sponsoru Huawei oldu
HUAWEI Watch GT 5 Serisi ile Huawei Sağlık uygulaması, maraton süresince katılımcıların performans verilerini anlık olarak takip edebilmesini sağlayacak.

* Turkcell Genel Müdürü Koç, GSMA Yönetim Kurulu'na seçildi
Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç,"GSMA bünyesindeki çalışmalarımızı, sadece Turkcell markasını değil, Türkiye'yi de temsil ettiğimiz bilinciyle sürdüreceğiz. Sektöre yön veren böylesine önemli bir kuruluşun yönetiminde yer almak büyük bir mutluluk ve gurur" dedi.

* TOYOTA GAZOO Racing, 2024 Dünya Ralli-Raid Şampiyonluğu'nu ilan etti
Toyota'nın motor sporları departmanı TOYOTA GAZOO Racing, 2024 Dünya Ralli-Raid Şampiyonası'nı Markalar Şampiyonu ünvanıyla bitirdi.

* Eksim Enerji, 2029'a kadar 1340 megavatlık yenilenebilir enerji projesi hedefliyor
Eksim Enerji Üst Yöneticisi (CEO) Arkın Akbay, şirketin 2029'a kadar yaklaşık 1340 megavatlık yenilenebilir enerji santrali projelerini devreye almayı hedeflediğini bildirdi.

* Decathlon Büyükada Yarı Maratonu rekor katılımla tamamlandı
Toplam 3 bin sporcunun yarıştığı maraton, 5 kilometre, 10 kilometre ve 21 kilometre parkurlarında gerçekleşti.

* Medipol Bahçelievler Hastanesi'nden HPV aşısının önemine ilişkin değerlendirme
Medipol Bahçelievler Hastanesi'nden Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Sema Karakaş, "HPV aşısı, rahim ağzı kanseri başta olmak üzere, genital kanserlere karşı yüzde 90'ın üzerinde koruma sağlar" dedi.

* Enuygun'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatilinde gezilecek rota önerileri
Enuygun, salıya denk gelen ve yarım gün izin alanlar için hafta sonuyla birleşen resmi tatili için öneriler sundu.

* Dardanel, SIAL Paris'te gıda profesyonelleriyle buluştu
Dardanel Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen, "Türkiye'deki pazar liderliğimizi, yenilikçi, sağlıklı ve besleyici ürün çeşitliliğimiz ile ihracat coğrafyamıza taşıyarak önümüzdeki beş yıl içinde dünyanın en büyük deniz ürünleri üreticileri arasında girmeyi hedefliyoruz" dedi.

* Karmod, Macaristan'da lojistik firmasına konteyner ofis binası inşa etti
Karmod Avrupa Satış Koordinatörü Muzaffer Ergüçlü, "Proje için 230x595 ve 300x600 ölçülerde toplam 15 demonte konteyner ünitesinin üretimini gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
  Doğu Ekspresi ile 24 saat süren unutulmaz yolculuk
Doğu Ekspresi ile 24 saat süren unutulmaz yolculuk