A24.com.tr » gündem » Genel Şirket Haberleri

Genel Şirket Haberleri

Genel Şirket Haberleri

*TEB'den "BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi"...*Abdi İbrahim, Avrupa Şampiyonu milli yüzücü Sakcı'yı desteklemeye devam edecek...*Bosch, yazılım ve servislerle iş kollarını büyütmek istiyor...

* PeP "En İyi Para Transfer Uygulaması" ödülünün sahibi oldu
PeP Genel Müdürü Mehmet Sadioğlu, "PeP'in aldığı bu ödülün, müşteri odaklı yaklaşımımızın ve sektöre sunduğumuz yeniliklerin bir göstergesi olduğuna inanıyoruz" dedi.

* Akbank Gençlik Akademisi Fellowship Programı'nın başvuruları devam ediyor
Akbank İnsan ve Kültür Genel Müdür Yardımcısı Pınar Anapa, "Akbank Gençlik Akademimiz, son 3 yılda Türkiye'deki 208 üniversitenin tamamından 150 bini aşkın gence eğitim, mentörlük ve deneyim fırsatları sundu" açıklamasında bulundu.

* 4. Altın Yumurta Üniversiteli Fon Sepetim Yarışması sona erdi
Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Pamir Karagöz, "Bu tür etkinliklerle gençlerimizin sermaye piyasası okuryazarlıklarını artırmalarını hedefliyoruz" dedi.

* Uzmanına göre skolyoz tedavisi, eğrilik oranına göre değişiyor
Medical Point Gaziantep Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyonu Uzmanı Dr. Fatma Şeker, "Nihai tedavi ne olursa olsun, skolyozlu hastalara kişiye özel egzersizler ve fizik tedavi ve rehabilitasyon programları önerilir" dedi.

* Sabiha Gökçen Havalimanı, bayram tatilinde yolcu ve uçuş rekoru kırdı
İSG CEO'su Alp Er Tunga Ersoy, "İstanbul Sabiha Gökçen'i Avrupa ve dünya genelindeki havalimanları arasında çok daha yukarılara taşıyacak stratejik hamlelerimiz devam edecek" diye konuştu.

* Gilead Türkiye'den HIV İş Birimi Direktörlüğü görevine atama
Gilead Türkiye HIV İş Birimi Direktörlüğü görevine Banu Yeşilova atandı.

* TEB'den "BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi"
TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, "BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi ile müşterilerimiz, bireysel emeklilik hesaplarındaki birikimlerini güvenle teminat göstererek ihtiyaç duydukları finansmanı kolaylıkla sağlayabiliyor" dedi.

* Teknosa, müşteri deneyiminde 5 farklı ödül kazandı
Teknosa, Türkiye Müşteri Deneyimi Ödülleri'nde 5 ödül birden kazandı

* Huawei Cloud, DeFacto'nun dijital dönüşümünü sağlayacak
Huawei Cloud Türkiye Satış ve İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Karahayıt, "Ortaklık, işletmelerin dijital dünyada gelişmesini sağlayan yenilikçi, güvenilir ve ölçeklenebilir bulut hizmetleri sağlama konusundaki kararlılığımızın da bir kanıtıdır" dedi.

* L'Oreal, yeni ürünlerini Paris'te sergiledi
L'Oreal Grup Araştırma, İnovasyon ve Teknolojiden Sorumlu Üst Yönetici Yardımcısı Barbara Lavernos, "Araştırmacılar için heyecan verici olanakların önünü açacak yeni biyo-bazlı cilt teknolojimiz için heyecanlıyız" diye konuştu.

* Dolandırıcılar, şifrelerin yaklaşık yarısını bir dakikadan kısa sürede kırabiliyor
Kaspersky Dijital Ayak İzi İstihbarat Başkanı Yuliya Novikova, "Kaspersky Password Manager gibi uygulamalar, büyük hacimli verileri güvenli bir şekilde depolayarak kullanıcı bilgileri için kapsamlı ve sağlam bir koruma sağlayabilir" dedi.

*EY Girişimci Kadın Liderler Programı 2024 başvuruları açıldı
EY Türkiye Vergi Hizmetleri Şirket Ortağı, Girişimci Kadın Liderler Programı Lideri Müge Tan Belviso, "Kadın girişimcileri cesaretlendirmeyi ve büyüme yolunda desteklemeyi hedeflediğimiz bu programla Türkiye'nin gelişimine sağladığımız katkıları artırmayı hedefliyoruz" dedi.

*Metro Türkiye'den su ürünleri ile suda bitki yetiştiriciliğini birleştiren proje
Metro Türkiye Satın Almadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Alkaç, "'Sudan Doğan Gelecek' adını verdiğimiz bu projede bitkiler, balık tanklarından gelen zengin içerikli su ile yetiştirilirken balıklar ve bitkiler arasında karşılıklı fayda sağlayan bir ilişki yaratılıyor" dedi.

*Karmod, Avrupa'daki karavan üreticilerinin su depolama ortağı oldu
Karmod Plastik Grubu Genel Müdürü Talay Öztürk, "Ülkemizdeki karavan üreticileriyle oluşturduğumuz çözüm ortaklığını Avrupalı üreticilere de taşıdık" dedi.

*Yurtiçi Kargo'da organizasyon değişikliği
Yurtiçi Kargo Genel Müdürü Fatih Önyol, "Satış ve azarlama faaliyetlerimizi daha etkin yürütmek maksadıyla ilgili departmanlarımızı birbirinden ayırdık" dedi.

*Abdi İbrahim, Avrupa Şampiyonu milli yüzücü Sakcı'yı desteklemeye devam edecek
Abdi İbrahim İnsan Kaynakları, Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Grup Başkanı Oğuzcan Bülbül, "Abdi İbrahim olarak, yeni sporcuların yetişmesine destek olacak projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz" dedi.

*Türkiye Finans'tan taşıt kampanyaları
Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Mert, "Müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya, ihtiyaç duydukları her an yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

*Bosch, yazılım ve servislerle iş kollarını büyütmek istiyor
Bosch Yönetim Kurulu Başkanı Hartung, "Şirket genelinde, kapsamlı alan uzmanlığımız, kod satırlarını doğrudan ürünlere yerleştirmemize olanak tanıyor. Ürünlerimizdeki yazılım, müşterilerimizin yaşamlarını iyileştiren 'Yaşam İçin Teknoloji'dir" dedi.

*Medicana Sağlık Grubundan "sünnet uygulamasına ilişkin" değerlendirme
Medicana Sağlık Grubu Çocuk Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Salih Somuncu, "Çocuğun bedensel ve ruhsal gelişim dönemlerine özen gösterilerek, en doğru zamanda ve şartlarda ameliyat edilmesi tercih edilecek en doğru yoldur" dedi.

*Cookshop'tan 100 şube ve 100 milyon dolar ciro hedefi
Cookshop markasının kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kazancı, "5 yıl içinde ciromuzu 100 milyon dolar seviyesine yükseltecek, globalleşme stratejimiz doğrultusunda yurt dışı şube sayımızı artırarak portföy ve gelir çeşitliliği yaratacağız" dedi.

*Matriks'in ilk 3 aylık net karı 31 milyon lirayı aştı
Matriks Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Cem Tutar, "Enflasyon düzeltmesinin sektörel bazda farklılaşan etkilerini 2024 yılının ilk dönem verileriyle birlikte daha net görüyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR
  Meteorolojiden İstanbul için kritik uyarı!
Meteorolojiden İstanbul için kritik uyarı!