A24.com.tr » gündem » Genel Şirket Haberleri

Genel Şirket Haberleri

Genel Şirket Haberleri

* FLO terlik koleksiyonunu tanıtt


FLO, kadın, erkek ve çocuklar için yaz terlik koleksiyonunu tanıttı.

* Amazon Prime Day etkinliği 16-22 Temmuz'da gerçekleştirilecek
Amazon'un Prime Day etkinliği, bu yıl Türkiye'de 16 - 22 Temmuz'da düzenlenecek.

* Alfa Romeo, 1000 Miglia yarışında birinci oldu
1000 Miglia'nın 42'ncisinin kazananı Vesco ve Salvinelli ikilisinin pilotajındaki 1929 model Alfa Romeo 6C 1750 Super Sport ile "Villa Trasqua" takımı oldu.

* Daikin, tüm VRV ürün gamını R32 soğutucu akışkanlı hale getirdi
Yeni ürünler R410A gazı ile çalışan ürünlerle kıyaslandığında yüzde 9,1 sezonsal verimlilik artışı sağlıyor.

* Vakıf Katılım'a "Best Place to Work" ödülü
Vakıf Katılım İnsan Kaynakları İş Ailesi Direktörü Ersin Çatalbaş, "Bankacılık faaliyetlerinde ortaya koyduğumuz başarılar kadar çalışanlarımıza mutlu ve kariyer gelişimlerine katkı sağlayacak bir iş ortamı sunmak da bizim için oldukça önemli" dedi.

* Eclit'in yeni CEO'su göreve başladı
Eclit CEO'su Erdem Telci, "Hızla değişen, risk ve fırsatları aynı derecede sunan sektörümüzde genç, dinamik ve yetenekli Eclit takımıyla, yarının ihtiyaçları için bugünden güçlü temeller atacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

* Türkiye-Çekya maçı Trendyol sponsorluğunda kurulan dev ekrandan izlenebilecek
UEFA EURO 2024 şampiyonasındaki Türkiye-Çekya maçı, Trendyol sponsorluğunda kurulan dev ekrandan izleyicilere yansıtılacak.

* Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda İş Bankası'ndan Türk sporculara destek
İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat Sözen, "Gençlerimizin Paris'te ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Milli sporcularımızın kota yarışları sürerken hep birlikte heyecanlı bekleyişimizi sürdürüyoruz" dedi.

* ING Mobil'de yeni "Fon Getiri Karşılaştır" özelliği
ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Kılıç, "Müşteri deneyimini sürekli iyileşen ve gelişen bir alan olarak konumluyor, daha kolay ve zahmetsiz bir bankacılık deneyimi sunmak için uygulamamıza yeni özellikler eklemeye devam ediyoruz" dedi.

* DeFacto'dan yaz sezonu için yeni plaj giyim koleksiyonu
DeFacto, 2024 yaz sezonu plaj modasına yönelik plaj giyim koleksiyonlarını tanıttı.

* Akbank'tan mobilden müşterisi olanlara özel kampanya
Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, "2021'de başlayan uzaktan müşteri olma sürecimizle birlikte kullanıcılarımıza son derece yalın ve akıcı bir deneyim sunarak, müşterilerimizin diledikleri yerden, diledikleri zaman Akbanklı olmalarını sağlıyoruz" dedi.

* Brandverse Awards'tan Quick Sigorta'ya gümüş ödül
Quick Sigorta Bütünleşik Pazarlama Direktörü Funda Çakar Deniz, "Verinin gücünü önemsiyor yıllar içinde bunu geliştirmiş ve ödüllerle taçlandırmış olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

* A101'e "Zincir Marketler" kategorisinde altın ödül
A101 Pazarlama Müdürü Yeliz Yahşi Bilgiç, "Her geçen gün gelişen dijital çağı yakından takip ederek başarılarımızı sürdürmek ve yenilerini eklemek aynı zamanda müşterilerimizi memnun etmek için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

* Kaspersky, 2023 finansal sonuçlarını açıkladı
Kaspersky Türkiye Genel Müdürü İlkem Özar, "Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve hatta aşmak için teknolojide mükemmelliğe olan bağlılığımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

* GeForce NOW powered by GAME+ "Gündüz Paketi"ni duyurdu
GeForce NOW Powered by GAME+ oyun tutkunlarına yeni kampanyası "Gündüz Paketi"ni sundu.

* Teknosa'ya Brandverse Awards'tan 7 farklı ödül
Teknosa, Brandverse Awards'tan 7 farklı ödüle layık görüldü.

* Yunus Emre Enstitüsü, Brunei'de Türkçe kursu açtı
Yunus Emre Enstitüsü Brunei Koordinatörü Lale Ersoy, "Türkçe öğretimi faaliyetlerimizle iki ülke arasında muhtelif alanlarda yapılabilecek ortaklıkların temelini de atmış oluyoruz" diye konuştu.

* Ford Otosan ve Otokoç Otomotiv'ten ortak program
Ford Otosan ve Otokoç Otomotiv, 2016'dan bu yana düzenledikleri kurum içi girişimcilik programlarını bu yıl ilk defa "Synergy Mobility Innovation" adı altında birlikte düzenleyeceğini duyurdu.

* IC Holding, 14 adet "Great Place to Work" sertifikası kazandı
IC Holding İnsan Kaynakları Direktörü Ulusoy, "Great Place to Work Enstitüsü'nün misyonuna uygun biçimde, herkes için harika iş yerleri oluşturmaya yönelik kararlı adımlarımızla, sektörde öncü bir çalışma ortamı oluşturmaya devam ediyoruz" dedi.

* MediaMarkt, Brandverse'den 4 ödülle döndü
MediaMarkt, 2024 Brandverse ödüllerinde 4 farklı kategoride 4 ödüle layık görüldü.

* Honda Motosiklet Türkiye'ye Brandverse Awards'ta altın ödül
Honda, Brandverse Awards'ın SocialBrands Veri Analitiği Bölümü'nde motosiklet kategorisinde 6’ncı kez altın ödülün sahibi oldu.

* HepsiJET, elektrikli araçlarıyla kargo dağıtımına başladı
Hepsiburada Lojistik Grubu CEO'su Hakan Karadoğan, "Elektrikli araçların kullanımının yaygınlaşması gelecekte daha temiz ve sürdürülebilir bir çevre için önemli bir adım olacak" değerlendirmesinde bulundu.

* Konya Şeker "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde 52'nci sırada
PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, "Bizler, Konya Şeker olarak çok büyük bir aileyiz. Türkiye ekonomisine güç katmaya ve katkı sunmaya devam edeceğiz" dedi.
 

YORUMLAR
  Sigara mental sağlığı nasıl etkiliyor?
Sigara mental sağlığı nasıl etkiliyor?