A24.com.tr » gündem » Genel Şirket Haberleri

Genel Şirket Haberleri

Genel Şirket Haberleri

*CW Enerji, ABD'de işbirliği fırsatlarını değerlendirdi...*Şekerbank, sera gazı emisyonlarını azaltma hedefini doğrulattı...*CK Enerji, 17 binden fazla öğrenciye "enerji okuryazarlığı" eğitimi verdi.

* Biletinial'da sanatçı Karsu'nun konser biletleri satışa çıktı
Biletinial, sanatçı Karsu'nun 24 Temmuz’daki konser biletlerini satışa çıkardı.

* Divarese'den yaza özel yüzde 50'ye varan indirim
Divarese, yaz sezonunun ayakkabı, çanta ve aksesuarlarına yüzde 50'ye varan indirim kampanyası başlattı.

* Endeksa mobil uygulamasını yeniledi
Endeksa Pazarlamadan Sorumlu Yönetici Ortağı Aylin Daylan, "Uygulamamız sayesinde kullanıcılarımız her an her yerde gayrimenkullerinin değerini kolay ve hızlı bir şekilde hesaplayabilecek, bulundukları konumdaki gayrimenkul piyasasını anında görebilecek" dedi.

* BonVeno, İstanbul'daki 20'nci mağazasını Kadıköy'de açtı
BonVeno Türkiye Genel Müdürü Eda Özkan, "2 bin 500'den fazla ürün çeşidi sunduğumuz BonVeno'yla farklı noktalara uğramadan tek bir markette, üstelik uygun fiyatlarla bulunabilmesini mümkün hale getiriyoruz" dedi.

* Tivibu'da temmuz ayı filmleri sinemaseverleri bekliyor
Türk Telekom'un televizyon platformu Tivibu, "The Equalizer 3", "Gran Turismo" yapımlarının da yer aldığı film klasörünü izleyicilere sundu.

* CK Enerji, 17 binden fazla öğrenciye "enerji okuryazarlığı" eğitimi verdi
CK Enerji, verimli ve bilinçli enerji tüketim alışkanlıkları kazandırmak hedefiyle 2023-2024 eğitim öğretim yılında, İstanbul Avrupa Yakası, Antalya ve Sivas'ta toplam 17 bin 278 öğrenciye "enerji okuryazarlığı" eğitimi verdi.

* Teknosa'dan geleceğin kadın liderlerine sertifika
Teknosa, Teknolojide Kadın Derneği'nin (Wtech) yürüttüğü "Teknolojinin Lider 100leri" programında desteklediği gençlere sertifikalarını takdim etti.

* Garanti BBVA Kripto uygulamasına Chiliz token eklendi
Garanti BBVA Dijital Varlıklar Genel Müdürü Korcan Abalı, "Garanti BBVA Kripto'da ilerleyen dönemlerde varlık portföyümüzü genişletmek üzere çalışmaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

* Tunuslular, Yunus Emre Enstitüsü'nün Türkçe kurslarına yoğun ilgi gösteriyor
Tunus Yunus Emre Enstitüsü Koordinatörü Çevik, "Kursiyerlerimizin Türkçe öğrenme sebepleri arasında ilk sıralarda, Türk dizilerinde tanık oldukları Türkiye'nin farklı şehirlerinin eşsiz manzaraları ve gastronomi zenginliklerine duydukları ilgi bulunuyor" dedi.

* Şekerbank, sera gazı emisyonlarını azaltma hedefini doğrulattı
Şekerbank, taahhütte bulunduğu Bilim Temelli Hedefler Girişimi çerçevesinde yürüttüğü süreci tamamlayarak, 2028'e kadar belirlediği operasyonel ve portföy faaliyetleri kaynaklı sera gazı emisyonlarını azaltma hedefini doğrulattı.

* Boyner Grup 2023 Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayımladı
Boyner Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner, "Sürdürülebilirlik konusu henüz şirketler nezdinde dahi tam anlaşılmamışken, üniversitelerin 3. ve 4. sınıflarında okuyan kız öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşecek olan proje 18 aylık online bir eğitim dönemini kapsayacak ve 210 genç kadına ulaşılacak" dedi.

* Ankara Esenboğa'dan Dublin'e direkt uçuşlar başladı
Ankara Esenboğa Havalimanı Pegasus’un Dublin’den gerçekleştirdiği ilk uçuşu törenle karşıladı.

* Kaspersky, konteyner veya Kubernetes kullanan işletmeleri siber saldırılara karşı uyardı
Kaspersky Bulut ve Ağ Güvenliği Ürün Grubu Başkanı Timofey Titkov, "Çalışmamızdan elde edilen bulgular, hibrit bulut ve konteyner ortamlarında veri sızıntılarına ve diğer siber tehditlere karşı koruma sağlamak için sağlam güvenlik önlemleri uygulanmasının kritik öneminin altını çiziyor" dedi.

* Vodafone'dan faturasız müşteriler için yeni paketler
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, "Vodafone olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan dijital iş ortağı olma hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

* Hayat Finans'tan kar-zarar ortaklığı yöntemiyle işletmelere finansman imkanı
Hayat Finans Krediler ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Baran, "Enerji verimliliği sağlayan ve yenilenebilir enerji üreten firmalar başta olmak üzere, yeşil dönüşüm ve döngüsel ekonomi projeleri için finansman desteği sağlamayı önceliklendiriyoruz" dedi.

*İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencileri, mezuniyet projelerini defilede sergiledi
İstanbul Bilgi Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencileri, mezuniyet projeleri kapsamında hazırladıkları koleksiyon çalışmalarını santralistanbul yerleşkesinde gerçekleştirilen defilede tanıttı.

*CW Enerji, ABD'de işbirliği fırsatlarını değerlendirdi
CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, ABD Ticaret Müsteşar Yardımcısı Don Graves ile ticaret ve işbirliği fırsatlarını değerlendirdi.

*Petrol Ofisi Grubu denizlerdeki liderliğini 5 yıldır aralıksız sürdürüyor
Petrol Ofisi Grubu, PO/Marine markası ile transit pazarda yüzde 32,5, yurt içi denizcilik yakıtları pazarında yüzde 42 ve tüm denizcilik pazarında yüzde 34,2 pay ile 2023'ü lider olarak tamamladı.

* Aramco, Horse Powertrain Limited'in yüzde 10 hissesini satın alacak
Renault Group CEO'su Luca de Meo, "Hibrit teknolojilerin geleceğini yeniden keşfedecek bir rüya ekibi doğuyor" diye konuştu.

* Karmod'dan Almanya'ya imar mevzuatına uygun çelik ev projesi
Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, Avrupa'da çelik evde marka olma hedefimize doğru ilerliyoruz" açıklamasını yaptı.

* Hepsiburada'dan Premium hesabına geçenlere özel kampanya
Hepsiburada, üyelik bazlı sadakat programı Hepsiburada Premium'a geçen kullanıcılara "İlk 4 Ay Bizden" kampanyasını duyurdu.

* Trendyol, Avrupa Futbol Şampiyonası coşkusunu taraftarla paylaşıyor
Trendyol, Instagram hesabı üzerinden A Milli Takım'a sevgisini paylaşmak isteyen futbol tutkunları için bir yarışma başlattı.

YORUMLAR
  Sevgililer Günü'nde atılmış en komik tweetler
Sevgililer Günü'nde atılmış en komik tweetler