A24.com.tr » gündem » Genel Şirket Haberleri

Genel Şirket Haberleri

Genel Şirket Haberleri

*Karsan üretimde yüzde 100 yenilenebilir enerjiye geçti...*Kaleseramik'ten 15 milyon avroluk yeni yatırım...*iyzico Kadın Girişimci Destek Programı yeni dönem kayıtları başladı...

* Vodafone Red, müşterilerine son bir yılda 502 milyon liralık ayrıcalık sağladı
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, "Müşterilerimizin uçtan uca iletişim ihtiyaçlarını karşılarken, onlara seyahatten ulaşıma, eğlenceden yeme-içmeye kadar pek çok alanda birçok ayrıcalık sunuyoruz" dedi.

* A Milli Takım'ın çeyrek final heyecanı TV+'la dev ekranda
Turkcell'in ana sponsorluğunu üstlendiği A Milli Futbol Takımı'nın çeyrek final maçı TV+ ile Zorlu PSM Vestel Amfi'deki dev ekranda canlı yayınlanacak.

* Karsan üretimde yüzde 100 yenilenebilir enerjiye geçti
Karsan CEO'su Okan Baş, "Yeşil enerji sertifikaları ile enerji kullanımımızın çevreye olan etkisini minimuma indiriyoruz" açıklamasında bulundu.

* İş Bankası ve Fibabanka'dan POS işbirliği
İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Lüle, "Müşterilerimize alışveriş deneyimlerini daha da kolaylaştıracak çözümler geliştirmek konusunda yürüttüğümüz çalışmalarımızı geniş bir çerçevede sürdürüyor, çeşitli iş ortaklıkları için görüşmeler yapmaya devam ediyoruz" dedi.

* Global Finance, Garanti BBVA'yı "Türkiye'nin En İyi Nakit Yönetimi" hizmeti sunan bankası seçti
Global Finance dergisi 2024 yılı "En İyi Hazine ve Nakit Yönetimi Bankaları" kategorisinde Garanti BBVA'yı "Türkiye'nin En İyi Nakit Yönetimi" hizmeti sunan bankası seçti.

* IC İçtaş İnşaat, Akkuyu'dan sonra Sinop ve Trakya'da planlanan nükleer projelerde yer almayı hedefliyor
IC İçtaş İnşaat Genel Müdür Yardımcısı İlker Öksüz, "Uluslararası alanda tecrübe kazanmış, Türkiye'de büyük enerji tesisi projelerini tamamlamış, iki tecrübeyi de barındıran bir şirketiz" dedi.

* Yunus Emre Enstitüsü Azerbaycan'da "Yaratıcı Yazarlık Atölyesi" düzenledi
Yunus Emre Enstitüsü Bakü Koordinatörü Selçuk Karakılıç, "Yaratıcı Yazarlık Atölyesi ile yeni yazarlar keşfetmek ve hem Azerbaycan'a hem de Türk Dünyası'na genç kalemler kazandırmak istedik" diye konuştu.

* Altınbaş Üniversitesi akciğer kanserinde erken tanı için yapay zekadan faydalanacak
Altınbaş Üniversitesi'nden Doç. Dr. Kökkülünk, "Belirlenen biyo-belirteçler aracılığıyla makine öğrenmesi algoritmaları geliştirilerek akciğer kanserinin erken teşhisi sağlanacak ve bu sayede tedavi basamağına hızlı geçiş kazandırılacak" dedi.

* Kaspersky uzmanları, gölge Telegram kanallarını analiz etti
Kaspersky Digital Footprint Intelligence Analisti Alexey Bannikov, "Hacktivistler Telegram'ı DDoS saldırılarını ve hedeflenen altyapılara karşı diğer yıkıcı yöntemleri kışkırtmak için uygun bir araç olarak görüyorlar" değerlendirmesinde bulundu.

* Rosatom, Akkuyu NGS'nin hayata geçirilmesine odaklandı
Akkuyu Nükleer AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Anton Dedusenko, "Kurulu nükleer kapasitesini 2050'ye kadar 20 gigavata çıkarmayı öngören Türkiye'nin nükleer enerjiyi geliştirme planlarını yakından takip ediyoruz." dedi.

* Curiosity Technology, ürünleriyle uluslararası arenada adını duyuruyor
Teknopark İstanbul Genel Müdürü Fatih Özsoy, "Teknopark İstanbul olarak bugün 204'ü kuluçka firması olmak üzere toplam 556 firmaya ev sahipliği yapıyor, şirketlerimizin daha donanımlı olmaları için çeşitli destekler sunuyoruz" diye konuştu.

* Enuygun'dan hafta sonu tatilleri için rota önerileri
Enuygun, temmuz ve ağustos ayındaki resmi tatillerle birleşen uzun hafta sonlarında tatil yapabilecek yakın rotaları derledi.

* Kaleseramik'ten 15 milyon avroluk yeni yatırım
Kaleseramik Genel Müdürü Timur Karaoğlu, "Yılda 1.5 milyon metrekare üretim kapasitesine sahip olan yeni üretim hattımızın ardından bugün de bu alanda yeni bir yatırım anlaşması daha yapmanın heyecanını yaşıyoruz" dedi.

* Uzmanından saman nezlesine karşı uyarılar
Medicana Sağlık Grubu Göğüs Hastalıkları Bölümü Uzmanı Dr. Özcan Oğurlu, "Polen sayısının yüksek olduğu ilkbahar ve yaz aylarında arabaların ve evlerin camları kapalı tutulabilir" dedi.

* 10 yenilikçi girişim "Türk Telekom Ventures PİLOT" ile geleceğe hazırlanıyor
Türk Telekom Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan, "'Pilot' programımız ile Türkiye'nin teknoloji alanındaki başarılarını uluslararası arenaya taşıyacak 'unicorn'lar ortaya çıkarma amacıyla, destek veriyoruz" diye konuştu.

* Alternatif Lease'de üst düzey atama
Alternatif Bank'ın iştiraklerinden Alternatif Lease'nin Genel Müdürlük görevine Ateş Yenen atandı.

* Hepsiburada yılın ilk yarısında en çok satılan kozmetik ürünleri paylaştı
Dudak parlatıcıları ve aydınlatıcıların satışları, geçen yılın aynı dönemine göre yaklaşık 5 kat arttı

* Peugeot'nun 7 koltuklu SUV modelleri yılın son çeyreğinde satışa çıkacak
Türkiye'de yollara çıkacak yeni 5008 ve E-5008, 2 ayrı motor seçeneğiyle satışa sunulacak.

* Aksa Enerji, kurumsal yönetim uyum derecelendirme notunu 2,8 puan artırdı
Aksa Enerji, kurumsal yönetim uyum derecelendirme notunu 100 tam puan üzerinden 2,8 puan artırarak 91,30'dan 94,10'a yükseltti.

* Trendyol Yemek izleyicilere çeyrek final heyecanında yemek seçenekleri sunacak
Trendyol Yemek, Türkiye-Hollanda arasında oynanacak çeyrek final maçı sırasında, izleyicileri 23 farklı mutfak kategorisinden yemek seçeneğiyle buluşturacak.

* iyzico Kadın Girişimci Destek Programı yeni dönem kayıtları başladı
iyzico Genel Müdür Yardımcısı Şebnem Dağ Güven, "iyzico Kadın Girişimci Destek Programı ile önümüzdeki dönemlerde daha fazla kadın girişimciye ulaşmaya ve girişimci kadınların büyümesine destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

* Masterpass Teknoloji Hizmetleri AŞ kuruldu
Mastercard Türkiye ve Azerbaycan Genel Müdürü Avşar Gürdal, "40 milyon Masterpass kullanıcısının hayatını daha da kolaylaştıracak yenilikçi ürünler sunmaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

* CarrefourSa Bursa Alışveriş Merkezinin devir işlemleri tamamlandı
Profesyonel hizmetler firması Value Solution Partners (VS Partners) tarafından yönetilen CarrefourSa Bursa Alışveriş Merkezi'nin mülkiyet devri gerçekleştirildi.

* Kiğılı'nın smokin koleksiyonu şıklığı ve rahatlığı artırıyor
Kiğılı, "Kiğılı'dasın Rahatsın" mottosunu smokin koleksiyonunda yaşatıyor.

YORUMLAR
  Zamanı dondurmayı başaran Süper Modeller
Zamanı dondurmayı başaran Süper Modeller