A24.com.tr » gündem » Genel Şirket Haberleri

Genel Şirket Haberleri

Genel Şirket Haberleri

*Akkuyu NGS ekibi, Uluslararası AtomSkills Şampiyonası'na katıldı...*Stellantis'ten yeni nesil batarya hücresi teknolojisi için CEA ile işbirliği...*Goodyear Türkiye'ye "Altın İhracat" ödülü...

* SWM Motor, Türkiye'de üretim için başvuru yaptı
ATMO Group CEO'su Anton Chernov: "Yıllık 50 binden fazla araç üretim kapasitesine sahip bir üretim tesisi üzerinde çalışıyoruz. Üretim tesisi, Türkiye pazarının ihtiyaçlarını karşılayacak ve aynı zamanda Balkan ülkeleri ve AB bölgesindeki diğer pazarlara da ihracata odaklanacak"
SWM Türkiye Ticari Direktörü Burak Azmanoğlu: "Türkiye, uzun vadeli iş geliştirme açısından yüksek potansiyele sahip bir bölge"

* MediaMarkt'ın Teknolojinin Uzmanları" programı başladı
MediaMarkt, her mağazada teknoloji uzmanlarının sayısını artırmayı planlıyor

* Karadeniz Holding, Japon MOL ile enerji gemisi üretimine başladı
Dünyanın en büyük yüzer elektrik santrali filosuna sahip olan Karadeniz Holding, LNG taşımacılığında faaliyet gösteren Japon MOL ile kurduğu KARMOL markası altında yeni bir enerji gemisi (powership) inşa edecek. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Sedef Tersanesi'nde 5 Temmuz'da sac kesim töreni gerçekleştirilen yeni geminin Mayıs 2026'da denize inmesi hedefleniyor.

* Altınbaş Üniversitesi öğrencilerine geri dönüştürülmüş altınlarla üretilen Cosmos koleksiyonu tanıtıldı
Altınbaş Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı Doktor Öğretim Üyesi Raife Eyiler, "Yapay zeka ve geri dönüştürülmüş altın gibi yenilikçi unsurların kullanımıyla, mücevher sanatının sınırlarının zorlandığına şahitlik etmiş olduk"

* FLO, yaz koleksiyonundaki sneaker, terlik, sandalet ve çantaları sundu
FLO, yaz koleksiyonunda yer alan tekstil rahat tabanlı sneaker, terlik, sandalet ve çantaları tanıttı.

* Muud, haziran ayının en çok dinlenenlerini paylaştı
Türk Telekom'un dijital müzik platformu Muud, haziran ayının "en"lerini belirledi.

* Kaspersky, iOS ve Android için geliştirilmiş uygulamalarını yayınladı 
Kaspersky Tüketici Ürün Pazarlama Başkan Yardımcısı Marina Titova, "iOS ve Android için mobil uygulamalarımızı sürekli olarak geliştiriyor ve iyileştiriyoruz"

* Vodafone'dan "nakit iade" kampanyası
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, "Müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan dijital iş ortağı olma hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz"

* Red Bull Yağlı Direk etkinliği Beykoz'da gerçekleştirildi
Her yıl Kabotaj Bayramı kutlamaları çerçevesinde kutlanan Red Bull Yağlı Direk etkinliği Beykoz'da düzenlendi.

* Uzmanına göre tatilde dengeli beslenmeye dikkat edilmeli
Medicana Sağlık Grubu Kadıköy Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Dilara Durak, "Sıcak havalarda vücut daha fazla su kaybeder. Bu nedenle günde en az 8-10 bardak su içmeye özen gösterin"

* Akkuyu NGS ekibi, Uluslararası AtomSkills Şampiyonası'na katıldı
Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) çalışanlarından oluşan 16 kişilik ekip, Rusya Devlet Nükleer Enerji Kuruluşu Rosatom'un bu yıl 9'uncusunu düzenlediği Mesleki Mükemmellik Endüstri Şampiyonası AtomSkills-2024'e katıldı.

* Yunus Emre Enstitüsü, Kuala Lumpur'da "Bir Diplomatın Tuvalinden Türkiye" sergisini açtı
Türkiye'nin Kuala Lumpur Büyükelçisi Emir Salim Yüksel, "Türkiye'nin Kuala Lumpur Büyükelçiliği İkinci Katibi Derya Atabey Köksal'ın Türkiye resimlerini Malezyalı sanatseverlerle paylaşmak fikri hem ülkemizi tanıtmak hem de arkadaşımızı desteklemek bakımından çok faydalı bir proje oldu"

* Uzmanına göre tedavi edilmeyen idrar yolu enfeksiyonu böbrek yetmezliğine yol açabilir
Güven Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü'nden Uzm. Dr. Mehmet Öztürk:
"Özellikle çocukluk çağlarında tedavi edilmeyen ve tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonları böbrek yetmezliğine neden olabilir"

* Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü öğrencileri siyasi süreçleri anlama becerisi kazanıyor
Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Erişen, "Geleceğin yöneticilerini ve karar alıcılarını yetiştirmeyi hedefleyen bu eğitim, topluma ve dünyaya olumlu katkılarda bulunmayı sağlar"

* AXA Türkiye'den milli modern pentatlet İlke Özyüksel Mihrioğlu'na destek
AXA Türkiye CEO'su Yavuz Ölken, "İlke Özyüksel Mihrioğlu milli bir değer. Biz de AXA Türkiye olarak spora bağlılığımız ve sporcuların kariyerlerini destekleme konusundaki azmimizle, sporcularımızla değerler ortaklığı yapmaktan gurur duyuyoruz"

* ÜNLÜ&Co'nun fintek girişimi Piapiri'nin başarı oranı yüzde 71 oldu
ÜNLÜ&Co'nun kurum içi fintek girişimi Piapiri, yılın ilk 6 ayında yatırımcılara, kümülatif getiri oranı yüzde 80, başarı oranı yüzde 71 olan günlük alım satım önerisi sundu.

* Tüpraş, yeşil hidrojen teknolojileriyle düşük karbonlu buzdolabı üretimine katkı sağlayacak
Tüpraş, yeşil hidrojen teknolojilerini kullanarak beyaz eşya sektöründe Arçelik ile düşük karbonlu buzdolabı üretimine girdi sağlayacak.

* NetWork, yaz koleksiyonunu sundu
NetWork, yaz koleksiyonunda kadın ve erkekler için tasarımlarını tanıttı.

* EY "İş Gücü Mobilitesinin Geleceği" araştırmasının sonucunu yayımladı
EY Türkiye İş Gücü Danışmanlığı Lideri ve Şirket Ortağı Ersin Yıldırım, "İş gücü yönetiminde ve liderlik pratiklerinde önemli değişikliklerin beklendiği bu dönemde, şirketlerin esnek çalışma düzenlerini benimsemeleri ve çalışanlarının ihtiyaçlarına uygun hareketlilik çözümleri sunmaları gerekecek"

* Girsan, MC P35 modeli ile "yılın silahı" ödülünü aldı
Girsan CEO'su Veysel Cürgül, "Bu başarı bizi, dünya çapında ateşli silah kullanıcılarının gelişen ihtiyaçlarını karşılayan yenilikçi çözümler sunmaya ve sunmaya devam etme konusunda motive ediyor"

* Borusan'a 3 ödül birden
Borusan Holding İnsan, İletişim ve Sürdürülebilirlik Grup Başkanı Nursel Ölmez Ateş, "Başarılı insan kaynağı uygulamalarımız sayesinde, şirketimize en uygun yetenekleri çekmeyi ve onları geliştirmeyi sürdüreceğiz"

* Stellantis'ten yeni nesil batarya hücresi teknolojisi için CEA ile işbirliği
Stellantis Baş Mühendislik ve Teknoloji Sorumlusu Ned Curic, "İşbirliğinin yenilikçi batarya hücresi teknolojisini hızlandıracağına ve müşterilerimize temiz, güvenli, uygun fiyatlı mobilite sunma misyonumuzu destekleyeceğine inanıyoruz"

* Goodyear Türkiye'ye "Altın İhracat" ödülü
Goodyear Türkiye Genel Müdürü Marwa Khairalla, "Türk otomotiv endüstrisinin büyümesini desteklemeye devam etmekten gurur duyuyoruz"

YORUMLAR
  Instagram en popüler kentleri açıkladı (Listede Türkiye'den de bir şehir var)
Instagram en popüler kentleri açıkladı (Listede Türkiye'den de bir şehir var)