A24.com.tr » ekonomi » Golf Dondurmadan lezzeti eğlenceye dönüştüren yeni seri

Golf Dondurmadan lezzeti eğlenceye dönüştüren yeni seri

Golf Dondurmadan lezzeti eğlenceye dönüştüren yeni seri

Golf Dondurma, “Geveze Dondurmalar” ile oyun için ayrılan vakitleri eğlence ve lezzet dolu bir maceraya dönüştürüyor.

Seriye özel tasarlanan Golf Junior, Golf Matriko, Golf Classic, Golf Tiki, Golf Ice Jelly Tropical ve Golf Roket Multivitamin gibi rengarenk dondurmalar, eşsiz lezzetleri ve eğlenceli şekilleriyle çocukların her anına neşe katıyor.

İnovatif üretim yapısı ve birbirinden lezzetli dondurmalarıyla dört mevsim tüketicilerinin keyifli anlarına eşlik eden Golf Dondurma, “Geveze Dondurmalar” serisi ile çocukların damak zevkine hitap eden farklı seçenekler sunuyor. Her biri özel olarak tasarlanan dondurmalar ile bir yandan çocukların hayal gücü canlandırılırken, diğer yandan çocukların her anını eğlenceye dönüştürüyor. Seride yer alan Golf Junior, Golf Matriko, Golf Classic, Golf Tiki, Golf Ice Jelly Tropical ve Golf Roket Multivitamin, birbirinden farklı lezzetleriyle çocukların gönlünü fethediyor. Serinin favorilerinden Golf Matriko, oyun vakitlerine lezzetli bir mola verdirirken şekliyle de döne döne eğlence sunuyor.              

Oyunlara eşlik eden dondurmalar

Geveze Dondurmalar serisinin dikkat çekici ürünlerinden olan Golf Matriko, ananas, limon, çilek ve vanilya gibi lezzetleri bir araya getiriyor. Golf Matriko, egzotik meyve lezzetleriyle çocukları uzak diyarlara yolculuğa çıkarıyor. Serinin bir diğer çeşidi olan Golf Junior ise karpuz-limon, kakao-vanilya ve çilek-vanilya gibi seçenekleriyle farklı lezzet arayışlarına kulak veriyor.

Klasikten vazgeçmeyenlere

Klasik dondurma sever çocuklar için Golf Classic, fındık parçalı vanilyalı ve fındık parçalı kakaolu lezzetleriyle öne çıkarken, klasik tatları modern dokunuşlarla buluşturuyor. Vişne lezzetiyle serinleten Golf Tiki ve tropik lezzetli akışkan sosu ile Golf Ice Jelly Tropical, buzlu yapılarıyla eğlenceye serinlik katıyor. Lezzeti ile renkli bir dünyanın kapılarını aralayan Golf Roket Multivitamin ise eğlence ve sağlığı bir araya getiriyor. Çilek, elma ve limon lezzetlerinden oluşan Golf Roket Multivitamin, yüzde 25 gerçek meyve püresi ve multivitaminli içeriğiyle çocuklara hem lezzetli hem de besleyici bir alternatif sunuyor.

YORUMLAR
  2017'de en çok konuşulan yaşam ve magazin haberleri
2017'de en çok konuşulan yaşam ve magazin haberleri