A24.com.tr » gündem » Günün öne çıkan şirket haberleri

Günün öne çıkan şirket haberleri

Günün öne çıkan şirket haberleri

*Otokar, yüzde 100 elektrikli kamyonu e-ATLAS'ın ilk satışını gerçekleştirdi. *Vodafone'un Kırmızı Çizgi uygulamasını Flo Group da kullanmaya başladı. *LG, ABD'de bulut oyun teknolojilerini sergiledi.

* Daikin okullara havalandırma çözümleri sunuyor
Daikin, ürün gamı ile okuldan hastaneye, AVM'den iş yerine kadar çeşitli projeler için çözüm sunuyor.

* Biletinial "Bilişim 500" listesinde ilk 5'e girdi
Biletinial CEO'su Ulaş Uslu: "Pazarın büyümesine odaklanan bir stratejiyle yolumuza devam ediyoruz"

* Hafız Mustafa 1864, Dubai'de 2. ve 3. mağazasını açtı
Hafız Mustafa Yönetim Kurulu Başkanı Eren Ongurlar: "Hafız Mustafa 1864 sadece ürün pazarlayan bir marka değildir, geleneksel tatlılarımızı dünyaya tanıtan lezzet elçisidir, kültür elçisidir"

* Medicana'dan çocuklar için şeker ve işlenmiş gıda uyarısı
Medicana Zincirlikuyu Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Cevriye Kübra Cenkçi: "Çocuğun beslenmesinde antioksidan ve antimikrobiyal içeriği yüksek gıdalara yer verilmesi çok önemlidir"

* Petrol Ofisi Grubu, babalık iznini 15 iş gününe çıkardı
Petrol Ofisi Grubu, 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında özel sektör çalışanları için öngörülen 5 iş günlük babalık izni süresini kendi bünyesinde 15 iş gününe çıkarttı.

* Türkiye Finans Mobil'den CarrefourSA'da geçerli 500 liralık hediye çeki
Türkiye Finans Dijital Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Melis Tosun Arslan: "CarrefourSA ile yaptığımız işbirliği sayesinde, daha fazla müşterimizi öncü dijital bankacılık vizyonumuz doğrultusunda sunduğumuz yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle tanıştırmayı hedefliyoruz"

* Otokar, yüzde 100 elektrikli kamyonu e-ATLAS'ın ilk satışını gerçekleştirdi
Otokar Ticari Araçlar Lideri Kerem Erman: "e-ATLAS, kentsel lojistik, ekspres teslimat, soğuk zincir taşımacılığı başta olmak üzere ticarete çevreci bir çözüm sunacak"

* Arzum, geliştirdiği 75 farklı ürünü IFA 2024 Fuarı'nda tanıttı
Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Talip Murat Kolbaşı: "Avrupa'nın en kapsamlı teknoloji gösterisi olan ve bu yıl 100. yılını kutlayan fuara biz de Arzum'un 57 yıllık sektör ve 6 yıllık IFA tecrübesine yakışır bir katılımla adımızı yazdırmak istedik"

* DeFacto'dan leopar trendi
DeFacto, leopar desenini tasarım çizgisiyle buluşturdu.

* Vodafone'un Kırmızı Çizgi uygulamasını Flo Group da kullanmaya başladı
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Nazlı Tlabar Güler: "Kırmızı Çizgi şimdi kurumsal hayatta başka organizasyonlara da örnek oluyor ve geniş çevrelerde ilgi görüyor"

* Garanti BBVA Kripto uygulamasına XRP ve Arbitrum eklendi
Garanti BBVA Dijital Varlıklar Genel Müdürü Korcan Abalı: "Müşterilerimize kripto yolculuklarının her aşamasında banka seviyesinde güvenlik önlemleri, kaliteli müşteri hizmetleri ve son teknoloji altyapımızla destek olmayı amaçlıyoruz"

* Aksa Elektrik, Eskoop Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi ile sürdürülebilir enerji alanında işbirliği yaptı
Aksa Elektrik'in desteğiyle Eskoop Sanayi Sitesi'ne verilen Yenilenebilir Enerji Kaynak Garanti Sistemi (YEK-G) belgesi, ocak-temmuz döneminde kullanılan 19 bin 673 megavatsaatlik elektriğin tamamının yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlandığını tescilledi.

* Kaspersky'den dijital cihazların güvenliği ve performansı için temizlik önerileri
Kaspersky Lider Güvenlik Araştırmacısı David Emm: "Bakımı iyi yapılmış bir cihaz yalnızca daha iyi çalışmakla kalmaz, aynı zamanda siber tehdit riskini de azaltır"

* Hepsiburada'nın "Yarınlara Söz" programına başvuru için son 10 gün
Üniversitelerin 3. ve 4. sınıf mühendislik fakültelerinde öğrenim gören öğrencilerin katılabileceği "Yarınlara Söz" programına 20 Eylül'e kadar başvurulabiliyor

* LG, ABD'de bulut oyun teknolojilerini sergiledi
Ziyaretçiler, webOS Gaming'in yeni ve gelecek oyunlarının ön gösterimlerini izlediler

* Trendyol'dan "Mega Eylül" kampanyası
Trendyol'un her yıl düzenlediği "Mega Eylül" kampanyası başladı.

* Abdi İbrahim Vakfı'ndan ODA projesiyle depremzede öğrencilere eğitim desteği
Abdi İbrahim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzcan Bülbül: "Proje sayesinde, ağırlıklı olarak kız öğrencilerden oluşan 250 depremzede ortaokul öğrencisinin yaşamına dokunarak onları bilimle geleceğe hazırlamayı hedefliyoruz"

* TürkTraktör, "New Holland Faz 5 Günleri"nde ürünlerini çiftçilerle buluşturdu
TürkTraktör Şirket Lideri Matthieu Sejourne: "9 ilde gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimize katılarak sürdürülebilir ve çevreci tarımın anahtarı olan traktör, ekipman ve hassas tarım ürünlerimizi yerinde deneyimleyen tüm çiftçilerimize teşekkür ediyorum"

* TARSİM heyeti "Çal'dan Çağa Strateji Geliştirme Çalıştayı"na katıldı
Uygulayıcı, akademisyen ve sektör temsilcilerinin iştirak ettiği çalıştayın son gününde TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve TARSİM Genel Müdürü Bekir Engürülü'nün moderatörlüğünde panel gerçekleştirildi

* Pirelli ve Bosch'tan akıllı lastik teknolojileri geliştirmek için işbirliği
Sözleşme kapsamında lastiklere entegre sensörler sayesinde yeni yazılım tabanlı çözümlerin ve sürüş fonksiyonlarının ortaklaşa geliştirilmesi hedefleniyor

* Psikolojik destek majör depresyonun çözümünde kritik rol oynuyor
Medipol Mega Üniversite Hastanesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. İlker Taşdemir: "Bir uzmana ya da güvendiğiniz birine açılmak, hissettiğiniz yükü hafifletebilir ve yardım almanıza yardımcı olabilir"

* Emlakjet'ten mobil uygulama kullanıcılarına özel çekiliş
Emlakjet CEO'su Tolga İdikat: "Bu kampanya, Arsa Dünyası ile yatırımcılara sunduğumuz ve sunacağımız değerli fırsatların bir örneği"

* Vestel, Avrupa'daki ilk "Vestel Express" mağazasını Berlin'de açtı
Vestel CEO'su Ergün Güler: "Türkiye pazarında güçlü olduğumuz küçük ev aletleri kategorisinde tüm Avrupa pazarında, ardından da farklı coğrafyalarda önemli atılımlar gerçekleştirmeyi planlıyoruz"

* Audi, yeni Q6 e-tron için Goodyear'ı tercih etti
Goodyear Kıdemli Teknik Proje Müdürü Alexandre Scharis: "Bu lastikleri geliştirirken, Audi ekibiyle modelleme ve test aşamalarında çok yakın bir şekilde çalıştık ve bu süreç, son derece tutarlı lastik performansı sunan yenilikçi bir damak alanı tasarımıyla sonuçlandı"

* Zorlu Tekstil Grubu 2023 Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayımladı
Zorlu Holding Tekstil Grubu Başkanı Necat Altın: "Yenilenebilir enerjiye olan bağlılığımızı göstermek adına I-REC sertifikasını kullanırken emisyonlarımızı da azaltmayı sürdürüyoruz"

* Ak Portföy Genel Müdürü Ersarı: "Yatırım fonlarında potansiyelimizin henüz çok başındayız"
"Dünyada portföy yönetim sektörü tarafından yönetilen toplam varlık büyüklüğü 120 trilyon dolar. Bu anlamda baktığımızda biz potansiyelimizin henüz çok başındayız. Burada 6 kat, 7 kat büyümeler daha hedefleyebiliriz kendimize"

* Borusan Grubu, BorusanX Kurum Kültürü Projesi'ni tamamladı
Borusan Grup CEO'su ve Proje Sponsoru Erkan Kafadar: "Proje, aynı zamanda Borusan'ın 200 yıl ve ötesinde varlığını sürdüren bir grup olma yolculuğunda kültürel anlamda lokomotif görevi üstleniyor"

* Ankara Bilim Üniversitesi'nden öğrencilere iki yeni burs programı
Ankara Bilim Üniversitesi, öğrencilere yönelik iki yeni destek programı başlattığını duyurdu.

* Yemeksepeti, yeni marka yaklaşımını ve gelecek planlarını paylaştı
Yemeksepeti CEO'su Mert Baki: "Yemeksepeti olarak tedarikçi ağımızı 100 binin üzerine çıkarmamız, sadece tüketici tarafında değil, iş ortağı restoran ve esnaf işletmeleriyle de geniş bir ekosistemde faaliyet gösterdiğimizi ortaya koyuyor"

* Samsung, One UI 6.1.1 ile Galaxy AI özelliklerini genişletiyor
Galaxy AI, kullanıcıların profesyonel düzeyde içerikler oluşturmasına yardımcı oluyor

* Türkiye İş Bankası "Atatürk Vizyonuyla Gelecek Yüzyıla Bakış" konferansının ikincisini düzenleyecek
İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat Sözen: "Ülkemiz için yola çıkan İş Bankası'nın tarihine, kurulduğu zamanki misyonuna yakışacak, gelecek nesillere güzel izler bırakacak çalışmalara imza atarak ikinci yüzyılına adım atmasını arzu ettik"

* Durukan Şekerleme'nin halka arzında talep toplama yarın başlıyor
Durukan Şekerleme Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ertuğrul Durukan: "Ana amacımız tabii ki büyümeyi desteklemek. Büyümeyi desteklerken yatırımlarımıza devam etmeyi planlıyoruz, yeni yatırımlar yapmayı planlıyoruz" "ABD'de bir zincir mağazaya gittiğimizde Durukan ürününe rastlamanız çok olasıdır. Dolayısıyla bizim için önemli bir pazardır. Burada da daha derinleşmek ve büyümeyi hedefliyoruz"

YORUMLAR
  Çocuklarının fotoğraflarını trolleyen aileler
Çocuklarının fotoğraflarını trolleyen aileler