A24.com.tr » gündem » Günün öne çıkan şirket haberleri

Günün öne çıkan şirket haberleri

Günün öne çıkan şirket haberleri

*Akbank ve Mastercard'dan "Wings Elite" işbirliği...*STM ve Bahçeşehir Üniversitesinden yüzde 100 yerli CTD Prob üretimi...*Huawei üçe katlanan telefonu Huawei Mate XT'yi tanıttı...

* Ultra maraton yüzücüsü Türkoğlu, Vestel sponsorluğunda Catalina Kanalı'nı başarıyla geçti
Vestel Pazarlama Genel Müdürü Duygu Badem Uylukçuoğlu: "Aysu'nun gençlerimize örnek teşkil eden mücadeleci ruhunu, azmini ve fedakar çalışmalarını gururla izliyoruz"

* CANiK, SAHA EXPO'ya güçlü katılım sağlayacak
CANiK'in bağlı bulunduğu SYS Grup şirketleri, SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı'na 574 metrekarelik alanla güçlü bir katılım sağlayacak.

* Medipol'den kalp ritim bozukluklarına "ablasyon" tedavisiyle çözüm
Medipol Sağlık Grubu Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Dursun Aras: "Ablasyon sihirli değnek gibidir, amacımız kalp ritim bozukluğuna neden olan odağı yakarak ya da dondurarak ortadan kaldırmaktır"

* Amazon'dan Prime üyelerine özel "Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları" kampanyası
Amazon'un yaz tatilinden dönenler için tüm kategorilerde birbirinden cazip indirimler sunduğu Prime üyelerine özel "Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları" 16 Eylül'e kadar sürecek.

* Yapı Kredi'nin sürdürülebilirlik taahhütlerine SBTi onayı
Yapı Kredi CEO'su Gökhan Erün: "Topluma, insana ve doğaya dost ve sürdürülebilir bir gelecek adına bütün gücümüzle sınırları kaldırmak için çalışmayı sürdürüyoruz"

* Kaspersky, fidye yazılımı Mallox'a yönelik rapor yayımladı
Kaspersky Güvenlik Uzmanı Fedor Sinitsyn: "Doğru güvenlik önlemlerini alan şirketler dijital varlıklarını korumakla kalmaz, aynı zamanda bu korkunç tehdidin bir sonraki hedefi olma riskini de azaltır"

* Akbank ve Mastercard'dan "Wings Elite" işbirliği
Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce: "Wings Elite kartımız, müşterilerimiz için sadece bir kredi kartı değil, aynı zamanda Wings programımızla sunduğumuz ayrıcalıkları çok daha geniş bir yelpazeye taşıyarak, yaşamı daha anlamlı ve özel bir deneyime dönüştürüyor"

* Royal Enfield "Moto Himalaya Mustang" ile sürücüleri yolculuğa çıkaracak
Pokhara'dan başlayacak yolculuk, dünyanın en derin geçitlerinden biri olan Kali Gandaki boyunca ilerleyip Kagbeni'yi geçerek, Lo Manthang'a uzanan dik tırmanışlarla devam edecek

* Türk Eğitim Derneği'nden "Yeni Eğitim Dönemine Merhaba Hatay" etkinliği
Türk Eğitim Derneği, "Yeni Eğitim Dönemine Merhaba Hatay" etkinliği düzenledi.

* TürkTraktör, "Case IH Faz 5 Günleri"nde ürünlerini çiftçilerle buluşturdu
TürkTraktör, "Case IH Faz 5 Günleri" kapsamında son teknoloji ürünlerini 5 ilde çiftçilerle buluşturdu.

* STM ve Bahçeşehir Üniversitesinden yüzde 100 yerli CTD Prob üretimi
STM Genel Müdürü Özgür Güleryüz: "Proje ile geliştirilmesi planlanan oşinografi cihazları, sadece askeri alanda değil, sivil denizcilik ve çevre araştırmaları gibi birçok alanda da kullanılabilecek"

* Uluslararası Gençlik Ödülü Programı'nın 13. EMAS Bölgesi toplantısı İstanbul'da yapılacak
Akfen Holding desteğiyle, Türkiye İnsan Kaynakları, Eğitim ve Sağlık Vakfı (TİKAV) tarafından yürütülen Uluslararası Gençlik Ödülü programının 13. EMAS Bölgesi toplantısı, 26-28 Kasım'da İstanbul'da gerçekleştirilecek.

* Golda Gıda AŞ, WorldFood İstanbul'da yeni ürünlerini tanıttı
Golda Gıda Genel Müdürü Fatih Doğan: "Fuara katılarak hem yeni ürünlerimizi tanıtma fırsatı buluyoruz hem de sektördeki yenilikleri takip ediyoruz"

* 2024 James Dyson Ödülü ulusal kazananı Algbio oldu
2024 James Dyson Ödülü'nün Türkiye ayağının kazananı Algbio oldu.

* arabam.com'dan ikinci el araçların reel fiyatları değerlendirmesi
arabam.com Trink sat! ve arabam.com Oto Ekspertiz Genel Müdür Yardımcısı Halil Ali Şenay: "Enflasyondan arındırılmış reel fiyatlarda ağustos ayında temmuza kıyasla yüzde 2,1 azalma gözlemlendi, bu da ağustos ayını reel fiyatlar açısından yılın en düşük dönemi olarak konumlandırdı"

* Aytemiz'den "Şehre Hoş Geldin" kampanyası
Aytemiz'in temassız yakıt alışverişi uygulaması Vaay, eylül ayı ile birlikte şehirlerde artan hareketlilik kapsamında "Şehre Hoş Geldin" kampanyasını başlattı.

* Teknosa ilk entegre raporunu yayımladı
Teknosa Yönetim Kurulu Başkanı Max Speur: "Rapor, sürdürülebilirlik alanındaki faaliyetlerimizle birlikte BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları, BM Kadının Güçlenmesi Prensipleri ve BM Küresel İlkeler Sözleşmesi gibi önemli küresel inisiyatiflere olan katkılarımızı da içeriyor"

* Vodafone'dan okula dönüşe özel indirim kampanyası
Vodafone Her Şey Yanımda Genel Müdürü Yusuf Aysal: "Vodafone Her Şey Yanımda'da müşterilerine çevrim içi alışverişlerini uygun fiyatlarla, rahat, hızlı ve kolay bir şekilde yapma imkanı sunmaya devam ediyoruz"

* Huawei üçe katlanan telefonu Huawei Mate XT'yi tanıttı
Model, üç katlı ekran yapısı, kullanıcıların daha geniş ve daha verimli bir ekran deneyimi yaşamalarını sağlarken, aynı zamanda cihazı daha kompakt bir şekilde taşıyabilmelerine olanak tanıyor

* Tianwan Nükleer Güç Santrali'nde reaktör basınç kabı tasarım konumuna yerleştirildi
Rusya Devlet Nükleer Enerji Kuruluşu Rosatom'un Çin'de inşa ettiği Tianwan Nükleer Güç Santrali'nin (NGS) 8'inci ünitesinde Rus uzmanların ürettiği reaktör basınç kabı, tasarım konumuna yerleştirildi.

* Piapiri'den yüzde 71 başarı oranı
Piapiri'nin alım satım önerileri, BIST100 endeksine kıyasla 3 katın üzerinde getiri sağlayarak yatırımcılara önemli bir avantaj sundu

* Mitsubishi Electric, "25. Otomatik Kontrol Ulusal Konferansı"nda yenilikçi çözümlerini sergileyecek
Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri Genel Müdürü Nurettin Geçgel: "25. Otomatik Kontrol Ulusal Konferansı vesilesiyle Konya'da bulunmaktan, değerli akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizle bir araya gelecek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz"

* Metro Türkiye'den sürdürülebilir balık sofraları
Metro Türkiye Kurumsal İletişim ve Kamu İlişkileri Müdürü Aslı Duran: "Denizlerde daha çeşitli ve daha bol balık olması amacıyla öncelikli olarak ekosistemdeki türleri korumak amacıyla çalışmalar yürütüyoruz"

* GAMEON VALORANT Turnuvası için kayıtlar başladı
Finale yükselen ekipler, 28 Eylül'de ESA Espor Arena'da izleyicilerin önünde ödül için yarışacak

* Karmod Prefabrik'in ihracat gerçekleştirdiği 137. ülke Arjantin oldu
Karmod Yönetim Kurulu Üyesi ve Sürdürülebilirlik Yöneticisi Hakan Durmaz: "Son iki ay içerisinde 2 ülkeyi daha ihracat listemize ekledik. Afrika'da Yeşil Burun Adaları (Cape Verde) 136., Güney Amerika’da Arjantin ise 137. ihracat ülkemiz oldu"

* Türkiye Kadın Girişimci Akademisi eğitimlerinin üçüncüsü Van'da yapılacak
Eğitimleri başarıyla tamamlayan kadın girişimciler Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) tarafından düzenlenen sertifikaya sahip olacak

* Okula dönüş sürecinde uyum sorunları için planlı yaklaşım önerisi
İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Özer: "Birkaç hafta geçmesine rağmen çocuk okula alışmakta ciddi zorluklar yaşıyorsa bir uzmandan destek alınmalı"

* Tüpraş, rafinerilerinde randevu sistemi ve temassız satış uygulamasını devreye aldı
Tüpraş, dijitalleşme ve müşteri deneyiminde öncü projelerine bir yenisini ekleyerek Kara Dolum Dijital Müşteri Deneyimi Projesi kapsamında Randevu Sistemi, Temassız Satış ve Sürücü Portalı uygulamalarını tüm rafinerilerinde hayata geçirdi.

* Aras Kargo Spor Kulübü'nün (ASK) yeni sezon açılış tanıtımı gerçekleştirildi
Aras Kargo Spor Kulübü Başkanı Utku Ayyarkın: "Türkiye'nin 7 bölgesinden 7 kız, 7 erkek sporcu öğrencinin eğitim hayatları boyunca spor ihtiyaçlarını karşılayacağımıza huzurunuzda söz veriyoruz"

* Kiğılı'nın desteklediği Türkiye, Paris Paralimpik Oyunları'na rekor katılım gerçekleştirdi
Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Murat Aksu: "Türkiye'nin spor sahnesindeki başarısını taçlandıran bu iş birliği, ülke sınırlarını aşan bir anlam kazandı ve Kiğılı’nın marka gücüyle Paris'te yanımızda olması çok değerliydi"

YORUMLAR
  Yeşilçam'ın kötü adamlarının hiç bilmediğimiz yüzleri...
Yeşilçam'ın kötü adamlarının hiç bilmediğimiz yüzleri...