A24.com.tr » medya » Harry Potter 8 türkçe dublaj izle jet film | harry potter 8 izle türkçe altyazılı

Harry Potter 8 türkçe dublaj izle jet film | harry potter 8 izle türkçe altyazılı

Harry Potter 8 türkçe dublaj izle jet film | harry potter 8 izle türkçe altyazılı

Harry Potter serisinin 8. filmi büyük ilgi gördü. Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 izlemek isteyenler Türkçe dublaj ve alt yazılı seçenekleri arıyor. Harry Potter 8 izle...

Harry Potter 8 izle | Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2, sinemaseverlerin büyük ilgisini görüyor. İşte filmin konusu...

Dark Lord’u ölümsüz kılan tek şey Horcruxes adı verilen büyülü bir eşyadır ama bu büyülü ve önemli eşyayı ne Ron ne Harry ne de Hermione bulmayı bir türlü başaramamışlardır. Ancak Hermione, Ron ve Harry bu hayati önem taşıyan eşyayı aramaktan da vazgeçmemişlerdir. Bunca arama sırasında çıkarlarına olan tek şey Dark Lord’un bu araştırmalarından haberi olmamasıdır fakat bu durumda kısa süre içinde değişir. Çünkü Dark Lord, Hermione, Ron ve Harry’nin, Horcruxes’un peşinde olduklarını ve eşyayı bulur bulmaz yok edeceklerini öğrenir ve bunun üzerine bu üç genç büyücü bir an da kendilerini asla karşılaşmadıkları devasa bir savaşın içinde bulurlar.

Serinin bu son filmi olan Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 2'de 1.4 milyar dolar gibi dönemin dünya rekorlarıyla yarışacak bir hasılat toplandığı kamuoyu ile paylaşılmıştı. IMDB üzerinde de oldukça yüksek bir puan verilen Harry Potter Ölüm Yadigarları Bölüm 2 filminde yönetmen koltuğunda oturan kişi olarak yine başarılı yönetmen David Yates'i görüyoruz. Filmin hikayesinin ana fikir taslağı ve bütün kurgusu Steve Kloves'e aittir. Filmin oyuncu kadrosunda Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Rupert Grin gibi genç parlak yıldızlarımız rol almaya devam ediyor.

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları bölümünün son serisi olan bu film Türkçe Dublaj olarak türkiyedeki sinema salonlarında izleyicilere sunulmuştu.

Ayrıca serinin ilk filmi olan Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları 1. Bölüm Amerika Birleşik Devletleri'nde ve İngiltere de 250 milyon dolar gibi devasa bir bütçe harcanarak çekilmiş bir yapıttı.

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1'de Harry Potter, Hermione ve Ron oldukça tehlikeli bir maceranın içine girmişlerdi. O macerada hortkulukların peşine takılarak Lord Voldermort'un ruhunın kırıntıları olan önemli parçaları bulup imha etmişlerdi. Yanlız görev tabiki de henüz bitmedi, artık genç maceracı ekibimiz bu görevi sonuca ulaştırmak için yeni arayışlar peşine düşüyorlar.

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları 2. Bölüm'de görevi tamamlamak için yapılan araştırma bütün hızıyla ve serüvenleriyle birlikte devam ederken, ekibimiz bu serüvenin içinde Ölüm Yiyiciler'le mücadele etmek gibi zorlu bir sınav vermek zorunda kalacaklardır. Bunca uğraş ve mücadeleye rağmen işler bekledikleri gibi gitmeyecektir. Zira Lord Voldemort sürekli bir biçimde güç kazanmaktadır ve 3 arkadaş için Ölüm Yiyenleri yok etmek, hiç te kolay olmayacaktır. 

HARRY POTTER 8 İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR
  Yurdum insanının güldüren halleri
Yurdum insanının güldüren halleri