A24.com.tr » yaşam » Kartal Belediyesi Ekipleri Orman Yangınında Söndürme Çalışmalarına Destek Verdi

Kartal Belediyesi Ekipleri Orman Yangınında Söndürme Çalışmalarına Destek Verdi

Kartal Belediyesi Ekipleri Orman Yangınında Söndürme Çalışmalarına Destek Verdi

İstanbul Pendik'te, Aydos Ormanı'nda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Kartal Belediyesi ekipleri, dün saat 14.00 sularında Aydos Ormanı’nın Pendik sınırları içinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan ve kısa sürede çevreye yayılan yangında, İBB ekipleri ile birlikte, yangını söndürmeye çalışan itfaiye ekiplerine destek verdi. Yangın ekiplerin uzun uğraşları neticesinde kontrol altına alındı.

Haber verilmesi üzerine Kartal Belediyesi de yangına kısa sürede müdahale etmek ve olası bir can kaybının önüne geçebilmek amacıyla, yangın haberi ulaşır ulaşmaz, araç ve ekiplerini yangının olduğu bölgeye yönlendirdi.

Yangın 3 saatin sonunda kontrol altına alındı

Kartal Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü’ne bağlı arama kurtarma ekipleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ile koordine olarak ilgili birimlerle birlikte, söndürme çalışmalarına destek verdi.

Ekiplerin, havadan ve karadan yürüttüğü yaklaşık 3 saatlik yoğun çalışmaların sonucunda yangın kontrol altına alındı. 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar da Afet İşleri Müdürü Ozan Haydar Selmanpakoğlu ile birlikte yangının olduğu bölgede arama kurtarma ekiplerinin yanındaydı.

“Bir kez daha kahramanlarımız oldular!”

Öte yandan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de, “Aydos Ormanı’nda çıkan yangın İBB ile Afet İşleri Müdürlüğümüz ekiplerinin de uzun uğraşları sonucu kontrol altına alınmıştır. Ekipler soğutma çalışmalarına devam etmektedir. Bu süreçte herhangi bir canlıya zarar gelmemesi için yangınla mücadele eden, canla başla çalışan tüm ekibime teşekkür ediyorum. Bir kez daha kahramanlarımız oldular. Hepimize geçmiş olsun.” dedi.

YORUMLAR
  Türkiye galibiyete kitlendi! Türkiye İzlanda maçı ne zaman? hangi Kanalda? Kadrolar açıklandı mı?
Türkiye galibiyete kitlendi! Türkiye İzlanda maçı ne zaman? hangi Kanalda? Kadrolar açıklandı mı?