A24.com.tr » ekonomi » Lexus'un LBX Modeli Zai Yaşam'da Sofistike Bir Sanat Eserine Dönüştü

Lexus'un LBX Modeli Zai Yaşam'da Sofistike Bir Sanat Eserine Dönüştü

Lexus'un LBX Modeli Zai Yaşam'da Sofistike Bir Sanat Eserine Dönüştü

Lexus, Bodrum’da sanat dallarının ortak noktada buluştuğu Zai Yaşam ile iş birliğini yeni LBX modeliyle farklı bir boyuta taşıdı.

Lexus’un sıra dışı tarzını yansıtan LBX modeli, Zai Yaşam Bodrum’un eşsiz atmosferinde sanatçı Hulusi Osman Döken’in imzasıyla bir sanat eserine dönüştü.

Bu eser, özel bir gecede iş, sanat ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerine gösterildi. Lexus’un bu özel gecesine Işıl-Rüştü Reçber, Ayşegül Dinçkök, Narod Çetinkaya, Fulya Nayman, Serda-Sevda Büyükkoyuncu, Saffet Emre Tonguç, Ali Faramawy, Ebru Kohen, Ali Poyrazoğlu, Beste-Mustafa Yurttaş, Gülseren Eren, Elif Eren, Müge Tezman Sırmabıyık, Nuran Erçil, Özge Argüder Sander, Şule Argüder gibi isimler katılırken, sahne alan Aycan Koptur da davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Elegant, Emotion, Relax ve Cool olmak üzere dört atmosfer ismiyle sunulan Lexus LBX’in beşinci atmosferi ise Zai Yaşam’da yerini aldı. Elegant, Emotion, Relax ve Cool atmosferlerinin enerjisini, Zai Yaşam’ın enerjisiyle birleştiren bu eşsiz tasarım, “Sofistike” adıyla dikkat çekiyor.

Bodrum’un kendine has doğasından ve yaşam tarzından ilham alan LBX Sofistike, estetik görünümünün yanı sıra taşıdığı derin anlamlarla da büyük ilgi topladı. Her noktasında hayranlık bırakan detaylara sahip LBX Sofistike, çağın en önemli konularından biri olan “anda kalma” deneyimini yansıtıyor. LBX Sofistike, Zai Yaşam Bodrum’da Eylül ayına kadar sergilenmeye devam edecek. LBX Sofistike sanat eseri, sahip olduğu eşsiz tasarımla ziyaretçiler için zamanı durdurarak unutulmaz anlar yaşatmayı amaçlıyor.

Tasarımı, kalitesi ve teknolojisiyle de “sofistike” bir model

Lexus’un yeni modeli LBX, kullanıcıların ilk bakışta duygusal bağ kurabilecekleri tasarımıyla dikkat çekiyor. Akıcı bir tasarıma, ferah bir kabine ve hayatı kolaylaştıran yeni teknolojilere sahip LBX, premium kalitesi ve detaylarıyla öne çıkıyor. LBX sahip olduğu konforla araç içerisindekileri evlerinde gibi rahat hissettirirken, 1.5 litre hibrit motoruyla sessiz, konforlu ve çevreci bir sürüş sunuyor.

YORUMLAR
  Game of Thrones hakkında ilk defa duyacağınız 22 gerçek!
Game of Thrones hakkında ilk defa duyacağınız 22 gerçek!