A24.com.tr » ajanda » Mamak Belediyesinden “Engelsiz Nağmeler” Korosu

Mamak Belediyesinden “Engelsiz Nağmeler” Korosu

Mamak Belediyesinden “Engelsiz Nağmeler” Korosu

Mamak Belediyesi müziğin kapsayıcı ve bütünleştirici gücünü kullanarak tüm engelleri geride bırakıyor.

“Engelsiz Nağmeler” etkinliğiyle, enstrüman çalan engelli vatandaşlardan oluşturulacak koro, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde sahne alacak. 12 Ekim tarihine kadar sürecek kayıt işlemleri, Musiki Muallim Mektebi Kurs Kayıt Birimine yapılacak.

Koro seçmeleri yapılacak

Mamak Belediyesi, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekleyerek engelli vatandaşlardan oluşan bir koro kurma kararı aldı.  Enstrüman çalan adayların 12 Ekim tarihine kadar başvurularını Musiki Muallim Mektebi Kurs Kayıt Birimine yapması gerekiyor. Kayıt işlemlerini tamamlayan adaylar, bağlama ve gitar eğitmeni Halil Kiper tarafından eğitim alacak. Üç haftalık eğitimin ardından oluşturulacak koro 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde bir de gösteri yapacak.

Dünya Engelliler Günü’nde özel gösteri

Mamak Belediyesi kültür-sanat etkinliklerine engelli vatandaşları da dahil ediyor. Eğitmen Halil Kiper tarafından oluşturulacak koro, çalışmalarının ardından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Musiki Muallim Mektebi’nde özel bir gösteri düzenleyecek. Mamak Belediyesi bu etkinlikle, engelli bireylerin hem kişisel gelişimlerine hem de sosyal entegrasyonlarına katkı sağlamayı hedefliyor.

YORUMLAR
  Tamamen Yerli Süper Kahramanların Başrolünde Olduğu, Yeşilçam'dan 18 Süper Kahraman Filmi
Tamamen Yerli Süper Kahramanların Başrolünde Olduğu, Yeşilçam'dan 18 Süper Kahraman Filmi