A24.com.tr » ekonomi » MDYD'de Başkanlık Görevi Bir Dönem Daha Banu Hızlı'da

MDYD'de Başkanlık Görevi Bir Dönem Daha Banu Hızlı'da

MDYD'de Başkanlık Görevi Bir Dönem Daha Banu Hızlı'da

Müşteri Deneyimi Yönetimi ve Teknolojileri Derneği’nin (MDYD) üç yılda bir yaptığı Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.

Türkiye’deki müşteri deneyimi yönetimi iş alanını dünya çapında marka haline getirmek üzere çalışmalarına devam eden Müşteri Deneyimi Yönetimi ve Teknolojileri Derneği’nin (MDYD) Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda, derneğin mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Banu Hızlı, oy birliğiyle yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Müşteri Deneyimi Yönetimi ve Teknolojileri Derneği’nin (MDYD) üç yılda bir yaptığı Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Derneğin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi için bir kez daha aday olan Banu Hızlı, hazırladığı Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyelerinden oluşan listesiyle   oy birliğiyle yeniden Başkan olarak seçildi.

“Bugün artık tüm şirketler, faaliyet alanı ne olursa olsun, bir müşteri deneyimi şirketidir”

MDYD Yönetim Kurulu Başkanı Banu Hızlı, 17 Şubat’ta gerçekleştirilen genel kurulda yaptığı konuşmasında “Yeni dönem için oluşturduğumuz yönetim kurulu, sektördeki farklı deneyim ve uzmanlıkları temsil eden, harika bir kompozisyon oldu. Bu çeşitlilik hem sektörler hem de geçmiş deneyimler açısından, tüm ekosistemi yansıtan güçlü bir mozaik oluşturuyor” dedi. Geride bırakılan dönemde derneğin sınırlarını genişlettiklerini belirten Banu Hızlı, “Derneğimizin ismini ve kapsamını yeniledik, üye profilini dönüştürdük, uluslararası iş birliklerini artırdık, yeni markanın konumlanmasını, marka mimarisini dizayn ettik ve müşteri deneyimi alanında çalışan profesyonellerin emeğini daha görünür kılmak için önemli adımlar attık. Ama kuşkusuz daha çok kat etmemiz gereken yol var” diye konuştu.  

“Önümüzde, Türkiye’yi hizmet ihracatı ile birlikte teknoloji, eğitim ve danışmanlık alanlarında bir müşteri deneyimi merkezi haline getirmek gibi büyük bir hedef var” diyen Banu Hızlı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Müşteri deneyimi ekiplerinin şirket organizasyonlarında hak ettikleri yere gelmelerine katkı sağlamak, bu alandaki birikimin değerinin daha iyi anlaşılmasına imkan yaratmak ve müşteri deneyimi yönetiminin iş dünyasının vazgeçilmez bir unsuru olduğunun fark edilmesini, hak ettiği yeri almasına katkı sunmak için hep birlikte çalışacağız. Bugün artık tüm şirketler, faaliyet alanı ne olursa olsun, bir müşteri deneyimi şirketidir. Mükemmel müşteri deneyimi, verimlilik ve katma değer yaratmanın en güçlü yollarından biri ve bir ekonominin gelişimi için kritik öneme sahip. Biz de hem sektörel bilinci artıran hem de bu dönüşüme yön veren bir yapı olarak çok önemli bir konumdayız. Daha güçlü, daha etkili ve daha kapsayıcı bir dernek olma yolunda birlikte çok şey başaracağımıza inanıyorum.”

MDYD Yeni Dönem Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Asıl Üyeleri:

YÖNETİM KURULU - ASİL ÜYELER

1.      Mplus (CMC) – Cemile Banu Hızlı  

2.      Assistt – Haktan Saran  

3.       Concentrix – Metin Tarakçı  

4.      Eko (ECHOCCS) – Zekeriya Arslan  

5.      Atos – Mehmet Okan Gözütok  

6.      Champs – Cemal Murat Akar  

7.       D Market Elektronik (Hepsiburada) – Meliha Ayşegül Turhan  

8.      Pusula CX – Hasan Adıgüzel  

9.      Global Bilgi – Metin Tuğtağ  

10.   Arçelik – Hüseyin Şerif Beyaztaş  

11.   Sestek – Ahmet Serdar Karadayı  

12.   AK İletişim (UNIQ) – Alp Kohen  

13.   AloTech – Ali Cenk Soyak  

14.   Garanti Bankası – Kemal Serdar Ceylan  

15.   Erişim – Utku Büyükaskoy  

 

DENETİM KURULU - ASİL ÜYELER

1.       Odeabank – İsmail Keleş  

2.      Aktif Yatırım Bankası – Akın Adıyaman  

3.       Türkiye Halk Bankası – Kadriye Çimen Bozacı  

 

Banu Hızlı Hakkında:

1996 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Banu Hızlı, kariyerine kurumsal bankacılık alanında yönetici adayı programı ile başladı. 1996-2016 yılları arasında sırasıyla Dışbank, BankEuropa, Millennium Bank ve Finansbank’ta Kurumsal Bankacılık, Özel Bankacılık, Kanal Yönetimi gibi alanlarda üst düzey görevler üstlendi.

2016 yılında Türkiye’nin en büyük bağımsız dış kaynak sağlayıcılarından biri olan CMC Türkiye bünyesine Genel Müdür Yardımcısı olarak katılan Hızlı, 2019 yılında CMC Türkiye’nin Genel Müdürü olarak atandı. Göreve başladığı günden bugüne CMC Türkiye’nin büyüme stratejileri, müşteri ilişkileri yönetimi ve hizmet çeşitliliğini artırma çalışmalarına öncülük yaparak CMC Türkiye’nin sektördeki yerini güçlendirdi. CMC Türkiye’nin Ocak 2020’de Avrupa’nın en hızlı büyüyen BPO, Teknoloji ve Danışmanlık şirketler grubu M+ Group’a katılmasıyla birlikte Banu Hızlı, M+ Group icra kurulu üyelik görevini de üstlenmiştir. M+ Group, Türkiye ve Avrupa’daki 15 lokasyonda, 58 ülkeden 260 kuruma 10 binin üzerinde  çalışanı ile 31 dilde hizmet veriyor. Banu Hızlı, MDYD dışında Yönetim Kurulunda Kadın Derneği’nde de aktif rol almaktadır.

YORUMLAR
  Instagram fenomeni Türk kadın pilotlar
Instagram fenomeni Türk kadın pilotlar