A24.com.tr » yaşam » Meme Kanseri Farkındalık Ayı'nda Kadınlara Onlar Gibi Güçlü Bir Destek

Meme Kanseri Farkındalık Ayı'nda Kadınlara Onlar Gibi Güçlü Bir Destek

Meme Kanseri Farkındalık Ayı'nda Kadınlara Onlar Gibi Güçlü Bir Destek

Yeni İnci, Pembe Ekim olarak tanımladığı Meme Kanseri Farkındalık Ayı’nı bu rahatsızlıkla savaşan kadınlar için tasarladığı özel ürünlerle karşılıyor.

Her yıl Ekim ayında düzenlenen ve bu konuda toplumsal bilinci artırmayı amaçlayan Meme Kanseri Farkındalık Ayı başladı. 60 yıldır ürünlerini her zaman kadınların mutluluğunu, konforunu ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hayat veren Yeni İnci, özel olarak ürettiği protez sütyenlerle meme kanserinin üstesinden gelmiş güçlü kadınlar için benzersiz tasarımlar sunuyor.

Yeni İnci, Pembe Ekim olarak tanımladığı Meme Kanseri Farkındalık Ayı’nı bu rahatsızlıkla savaşan kadınlar için tasarladığı özel ürünlerle karşılıyor. Meme kanseri geçirmiş kadınlar için özel olarak üretilen Yeni İnci protez sütyenler ile onlara hem konforlu, hem şık, hem de ekonomik seçenekler sunuluyor.

Tek ya da her iki memesi alınmış kadınların operasyon öncesindeki fiziki görünümlerine sahip olmaları için üretilen protez sütyenler, memeyi şekle sokarak destek sağlıyor ve gün boyu rahat kullanım imkanı yaratıyor.

Titiz AR-GE çalışması…

Yeni İnci, protez sütyenlerin AR-GE aşamasında kullanıcı istekleri, doktor görüşleri gibi birçok doneye başvurarak üretim sürecine başladı. Tüm bu çalışmalar sonucundaysa elde edilen tüm veriler bir araya getirildi ve optimal ağırlıkta, doğal görünümde bir forma ulaşıldı. 

Yeni İnci protez kullanımına yönelik koleksiyonuyla, meme kanseri sürecinde kadınların hem fiziksel, hem de duygusal iyileşme aşamalarında yanlarında olmayı amaçlıyor. Gerektiğinde koleksiyonda yer almayan, ancak kişinin kendi özel durumuna göre sadece manevi anlamda yanında olmak amacıyla üretilen protez sütyenlerle de destek sağlanabiliyor. 

YORUMLAR
  Uzaylılar neye benziyor?
Uzaylılar neye benziyor?