Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Monaco 3-1 Fenerbahçe

A24.com.tr » spor » Monaco 3-1 Fenerbahçe
Monaco 3-1 Fenerbahçe

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Fransa'nın Monaca takımı ile karşılaşan Fenerbahçe rakibine 3-1 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkabilmek için İstanbul'da 2-1 yendiği Monaco ile Monaco'da karşı karşıya geldi. Rakibine 3-1 mağlup olan temsilcimiz Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turudna Kadıköy'de 2-1 kazandığı maçın rövanşında Monaco'da 3-1 kaybederek Devler Ligi'ne veda etti. Stade Louis'te oynanan mücadelede Monaco henüz 2. dakikada Germain'in attığı golle 1-0 öne geçti. 18. dakikada Hasan Ali Kaldırım'ın sebebiyet verdiği penaltıda Falcao ile farkı 2'ye çıkaran Portekiz ekibi ilk yarıyı bu skorla önde kapattı. İkinci yarıya daha diri başlayan Fenerbahçe Emenike'nin 53.dakikada attığı golle farkı 1'e indirdi. Ancak 65'te Germain yeniden sahneye çıktı ve durumu 3-1'e getirip son sözü söyledi.

MONACO 3-1 FENERBAHÇE

3'
Monaco
GOL!!
Monaco Valere Germain'in attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.

16'
Monaco

Monaco atağında Nabil Dirar sağ kanattan ceza sahası içine girdi ve Hasan Ali'nin müdahelesi ile yerde kalınca hakem penaltı kararı verdi.

17'
Fenerbahçe

Fenerbahçe'de Hasan Ali rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

18'
Monaco
GOL!!
Monaco Falcao ile penaltıdan 2. golü buldu.

45'
Monaco

Hakem Artur Dias ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 2-0 Monaco'nun üstünlüğüyle sona eriyor.

46'
Fenerbahçe

Fenerbahçe hakem Artur Dias'ın düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.

53'
Fenerbahçe
GOL !!!!!
Fenerbahçe Emenike'nin attığı gol ile durumu 2-1 yapıyor.

66'
Monaco
GOL!!
Monaco Valere Germain'in attığı gol ile durumu 3-1 yapıyor.

90'
Monaco

Hakem Artur Dias maçı bitiren düdüğü çalıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Öneleme rövanş maçında Monaco, Stade Louis II stadında karşılaşmayı 3-1 kazanıyor ve turu geçen taraf oluyor.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler