A24.com.tr » ekonomi » Mplus Türkiye ve Fark Labs'in İnovatif Ortaklığı

Mplus Türkiye ve Fark Labs'in İnovatif Ortaklığı

Mplus Türkiye ve Fark Labs'in İnovatif Ortaklığı

Fotoğraftakiler (soldan sağa): Fark Labs Kurucusu Ahu Serter ve Mplus Türkiye & MENA CEO, Cemile Banu Hızlı

 

Geliştirdiği ürün ve çözümlerle şirketlerin 360 derece deneyim ortaklığını üstlenen Mplus Türkiye, mobilite ve otomotiv ekosisteminde müşteri deneyimini dönüştürmek için Fark Labs ile güç birliğine gitti. Bu kapsamda Mplus Türkiye; inovatif çözümleri, sürdürülebilir ve yenilikçi projeleriyle mobilite ve otomotiv dünyasında değişen müşteri beklentilerine cevap verirken, müşteri deneyiminin standartlarını yeniden tanımlayacak

Yeni nesil teknolojilerin tetikleyici gücüyle giderek daha da hızlanan dijital dönüşüm, müşteri deneyimi yönetiminde farklı uzmanlıkların buluştuğu iş birliklerini de beraberinde getiriyor. Teknolojik geliştirmeleri merkezine alan çalışmalarıyla müşteri deneyimi yönetiminin dönüşümüne liderlik eden Mplus Türkiye, bu kapsamdaki uzmanlığını Fark Labs’ın mobilite ve otomotiv dünyasındaki tecrübesi ile birleştirdi. Mplus Türkiye böylelikle, değişen müşteri beklentilerini karşılamaya yönelik farklı sürdürülebilir çözümler sunarken, kendi geliştirdiği teknolojilerle de mobilite ve otomotiv ekosisteminin gelişimine yönelik yol haritası sunacak.

Müşteri deneyiminde yeni standartlar oluşturacak

İş birliğine ilişkin değerlendirmede bulunan Mplus Türkiye & MENA CEO, Cemile Banu Hızlı, “İçinde bulunduğumuz teknoloji çağı, müşteri deneyimi yönetiminde farklı uzmanlıkların entegrasyonunu zorunlu hale getiriyor. Alanlarında öncü iki firmanın iş ortaklığı da bu noktada başladı. Dijital dönüşüm süreçleri, kullanıcı dostu hizmet modelleri ve müşteri memnuniyeti odaklı projeler bu iş birliğinin temel taşlarını oluşturuyor. İş birliğimiz ile Fark Labs’ın sektördeki deneyimini, yenilikçi CX teknolojilerimizle birleştirip müşteri memnuniyetini artıran çözümler ve iş modellerine odaklanarak, sektör oyuncularına rekabet avantajı sağlayacağız. Yeniliğe hızla adapte olma vizyonumuz doğrultusunda mobilitenin geleceğine dair sürdürülebilir ve yenilikçi projeleri hayata geçirerek, ekosistemdeki müşteri deneyiminin dönüşümünde öncü rol oynayacağız.” ifadelerinde bulundu.

Mobilitenin Dönüşümüne Liderlik Ediyoruz

Fark Labs Kurucusu Ahu Serter, iş birliğine ilişkin şunları söyledi: "Mobilite sektörünün geleceği, sadece teknolojik gelişmelere ayak uydurmakla değil, vizyoner yaklaşımlarla şekillendirilir. Mplus Türkiye ile yaptığımız bu iş birliği, veri odaklı içgörüler ve müşteri geri bildirimlerine dayalı yenilikçi çözümler geliştirerek, sektördeki dönüşüme öncülük etme hedefimizi güçlendiriyor. Değişen müşteri beklentilerine hızlıca adapte olabilen, sürdürülebilir ve teknolojik çözümler sunarak, mobilite ekosisteminde yeni standartlar oluşturmayı amaçlıyoruz. Fark Labs olarak, insan odaklı ve gerçek deneyimlere dayalı bir mobilite geleceği inşa ediyoruz. Sektörün bu dinamik dönüşümünde liderlik etmek bizim için bir sorumluluk, aynı zamanda büyük bir fırsat."

 

Mplus Türkiye hakkında:

Türkiye’nin en büyük bağımsız dış kaynak sağlayıcılarından biri olan Mplus Türkiye, ilk olarak 2000 yılında CMC Türkiye adıyla İstanbul’da kuruldu. Ocak 2020’de, Avrupa’nın en hızlı büyüyen BPO, Teknoloji ve Danışmanlık şirketler grubu Mplus’ın en büyük üyesi olarak faaliyet göstermeye başladı. Günden güne büyüyen BPO alanının BPTO dönüşümüne öncülük eden Mplus Türkiye, farklı sektörlerden global iş ortaklarını; kendi geliştirdiği yenilikçi entegre çözümlerinin yanı sıra başarılı iş dönüşümlerini sağlayacak bütünsel danışmanlık hizmetleri ile 360° çok kanallı iletişim ve insan odaklı müşteri deneyimi sunma hedeflerine ulaştırıyor. Türkiye ve Avrupa’daki 62 lokasyonda, 58’in üzerinde ülkeden 300’den fazla kuruma yaklaşık 15.000 çalışanı ile 32 dilde hizmet veren Mplus Group’un Türkiye kadrosunda 8.000’in üzerinde kişi görev alırken, 100’ün üzerinde projede, 10’dan fazla dilde müşteri deneyimi ve müşteri iletişimi desteği sunuluyor.

Fark Labs Hakkında:

Fark Labs, herkes için daha iyi bir gelecek inşa etmeyi hedefleyen global bir inovasyon ve dönüşüm merkezidir. Geleneksel kuluçka ve yatırım modellerinin ötesine geçerek, inovasyona dayalı bir yatırım portföyü vizyonu ile hareket eder. Startup'lardan büyük ölçekli şirketlere kadar tüm paydaşlara, dönüşümsel bir geleceği şekillendirmeleri için rehberlik eder. Mobilite, yenilenebilir enerji, insan yaşamını iyileştiren teknolojiler (su, gıda, tarım), afet teknolojileri ve sürdürülebilir malzemeler gibi alanlara odaklanarak, erken aşamadan Seri A turlarına kadar yatırım ve destek sağlar. İstanbul, Ankara ve İzmir’deki Türkiye merkezlerinin yanı sıra, ABD’nin Michigan eyaletinde Ann Arbor'da konumlanmış olup, yakın zamanda Bakü, Azerbaycan’a da genişlemeyi planlamaktadır. Bu stratejik konumlarıyla, global ölçekte sürdürülebilir, dijital ve daha iyi bir geleceği inşa etme misyonunu sürdürmektedir.

YORUMLAR
  Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus ne zaman çıkacak?
Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus ne zaman çıkacak?