A24.com.tr » ekonomi » ODE Yalıtım, ikinci İSO 500 listesinde 96 sıra yükseldi

ODE Yalıtım, ikinci İSO 500 listesinde 96 sıra yükseldi

ODE Yalıtım, ikinci İSO 500 listesinde 96 sıra yükseldi

ODE Yalıtım, Türkiye'nin ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasında üst sıralara doğru yolculuğunu sürdürüyor.

Türkiye'nin önde gelen yalıtım şirketlerinden ODE Yalıtım, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl gerçekleştirdiği ve şirketlerin üretimden satışlara göre değerlendirildiği “İSO Türkiye'nin İkinci Büyük Sanayi Kuruluşu 2023” araştırmasında 96 sıra yükselerek 175'inci sıraya yerleşti.

Yenilikçi vizyonu ve sektör için kritik öneme sahip stratejik yatırımlarıyla dünya markası olma yolunda kararlılıkla ilerleyen ODE Yalıtım, Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşlarından biri olmanın gururunu yaşıyor. İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan “İSO Türkiye'nin İkinci Büyük Sanayi Kuruluşu 2023” araştırmasında, şirket geçen yıla kıyasla 96 basamak birden yükselerek 175'inci sıraya yerleşti. 2022 ve 2023 yıllarında Türkiye'nin en fazla yalıtım malzemesi ihracatı gerçekleştiren şirketi olan ODE Yalıtım'ın bu başarısı, sektördeki güçlü konumunu ve sürekli gelişim taahhüdünü bir kez daha ortaya koyuyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Turan, “2023 yılında İSO 500 İkinci listesindeki bu önemli yükselişimiz, ODE Yalıtım'ın uzun vadeli stratejik planlamalarının ve operasyonel verimliliğe yönelik kararlı çabalarının bir meyvesi diyebilirim. ODE Yalıtım olarak müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamayı hedefleyen stratejilerimiz, yenilikçi çözümlerimiz ve kalite odaklı hizmet anlayışımız, şirketimizi sektörde tercih edilen ve güvenilir bir marka haline getirdi. Bu bağlamda, İSO 500 İkinci listesindeki yükselişimiz, sadece operasyonel başarılarımızı değil, aynı zamanda müşteri memnuniyeti ve marka değeri konusundaki güçlü taahhütlerimizi de yansıtıyor. Türkiye'nin ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasında üst sıralara doğru tırmanmak ve 2022 ile 2023 yıllarında Türkiye'nin en çok yalıtım malzemesi ihraç eden şirketi olmak, hem şirketimizin stratejik vizyonunun ne denli etkili olduğunu hem de teknoloji ve kaliteye verdiğimiz önemin takdir edildiğini gösteriyor. Bu gurur verici başarılar, ekiplerimizin özverili çalışmaları ile yerel ve global paydaşlarımıza sunduğumuz yüksek standartlı hizmetlerin bir sonucudur” dedi.

YORUMLAR
  Kadınlar hangi sebepten tayt giymeyi tercih eder?
Kadınlar hangi sebepten tayt giymeyi tercih eder?