A24.com.tr » ekonomi » Omega Mühendislik'in Yeni Genel Müdürü Alper Çerik oldu

Omega Mühendislik'in Yeni Genel Müdürü Alper Çerik oldu

Omega Mühendislik'in Yeni Genel Müdürü Alper Çerik oldu

Türkiye’nin önde gelen elektrik taahhüt şirketlerinden Omega Mühendislik, 30 yıla yakın deneyimiyle sektörün önemli isimlerinden Alper Çerik’i yeni genel müdür olarak atadı.

Çerik, önümüzdeki dönemde Omega Mühendislik'in sektördeki konumunu güçlendirme ve büyüme hedeflerine ulaşma yönündeki çalışmalarına öncülük edecek.

Elektrik taahhüt sektörüne 30 yıla yakın bir süredir hizmet veren ve önemli başarılara imza atmış Alper Çerik, Omega Mühendislik’in yeni genel müdürü oldu. 1992 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlayan Alper Çerik; kariyeri boyunca birçok önemli projeyi başarıyla yönetti. Mühendislik, satış, anahtar teslim projeler, stratejik planlama ve organizasyonların dönüşümleri gibi alanlarda deneyim sahibi olan Çerik, şirketlerin verimliliğini artıran yenilikçi çözümler ve sürdürülebilir büyüme sağlayan strateji ekiplerini yönetti.

Çerik’in odağında, dijital dönüşüm ve inovasyon var

Kısa vadede operasyonel verimlilik ve proje kalitesinin artırılmasını hedeflediklerini belirten Alper Çerik; uzun vadede şirketin pazar payını genişletme, yeni sektörlere açılma, daha geniş bir müşteri tabanına ulaşma ve teknolojik yenilikleri şirket bünyesine entegre etme yönünde çalışmalar planlıyor. Omega Mühendislik’i hem çalışanlar hem de sektör tarafından tercih edilen lider bir şirket konumuna taşımak ise Çerik’in öncelikleri arasında yer alıyor.

Omega Mühendislik’in stratejik yöneliminin odağında yer alan dijital dönüşüm ve inovasyon, Alper Çerik’in de öncelikleri arasında bulunuyor. Çerik bu kapsamda, iş süreçlerinde dijital araçları ve otomasyon sistemlerini daha etkin kullanarak, verimliliği artırmayı hedefliyor.

YORUMLAR
  2018 Grammy Ödül Töreni'nde şıklık yarışı (Şeyma Subaşı kırmızı halıda)
2018 Grammy Ödül Töreni'nde şıklık yarışı (Şeyma Subaşı kırmızı halıda)