A24.com.tr » ekonomi » Orkun Petekçi yeniden TÜROB Yönetim Kurulu'nda

Orkun Petekçi yeniden TÜROB Yönetim Kurulu'nda

Orkun Petekçi yeniden TÜROB Yönetim Kurulu'nda

Elite World Hotels Chief Executive Officer-CEO’su Orkun Petekçi, TÜROB Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Elite World Hotels Chief Executive Officer-CEO’su Orkun Petekçi, Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Yönetim Kurulu Üyeliği görevine döndü. Swissotel The Bosphorus İstanbul Temsilcisi Uğur Talayhan’ın görev değişikliği nedeniyle TÜROB Yönetim Kurulu Üyeliği’nin sona ermesi sonrasında, Orkun Petekçi TÜROB’un yeni yönetim kurulu üyesi oldu.

Uğur Talayhan kısa bir süre önce Rotana Hotels Türkiye, Doğu ve Orta Avrupa Ülke Müdürü olarak göreve başlamış, TÜROB Tüzüğü gereği Yönetim Kurulu Üyeliği sona ermişti.

Talayhan, Başkan Danışmanı

TÜROB Yönetim Kurulu Üyeliği’nden ayrılan Uğur Talayhan TÜROB Başkan Danışmanı olarak kuruma katkı sunmaya devam edecek.

Yeni atamalarla ilgili bir açıklama yapan TÜROB Başkanı Müberra Eresin, “Sayın Uğur Talayhan’a TÜROB’a ve sektörümüze her zamanki destekleri ve katkıları dolayısıyla teşekkürlerimizi sunarken yeni görevinde başarılar dileriz. Kendisinin sektörel bilgi ve tecrübelerinden Başkan Danışmanı olarak yararlanmaya devam edeceğiz. Okul yıllarından itibaren sektörün her kademesinde görev yapan, son derece tecrübeli bir otelci olan Sayın Orkun Petekçi ile de daha önce Yönetim Kurulu’nda beraber çalışmış ve birçok başarılı projelere imza atmıştık, kendisini yeniden yönetim kurulumuzda görmekten memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Başarılı kariyer yolculuğu

İstanbul Üniversitesi Turizm ve Otelcilik ve Anadolu Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olan Orkun Petekçi, kariyer hayatına Mim Hotel İstanbul’da başladı. Ardından Çırağan Palace Kempinski, Conrad İstanbul Bosphorus’da ön büro departmanında görev yaptıktan sonra 5 yıl Hyatt Regency İstanbul’da Ön Büro Departmanı Müdürlüğü görevini üstlendi. 2006 yılında Novotel İstanbul Zeytinburnu Otel’in açılışında Otel Müdürü olarak görev aldı, sonrasında Novotel&Ibis İstanbul Zeytinburnu Otellerinde Genel Müdürlük, son olarak AccorHotels’de Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak 8 yıl görev yaptı. Orkun Petekçi Aralık 2021’den bu yana Elite World Hotels CEO’su olarak görev yapıyor.

YORUMLAR
  2018’i sağlıklı ve fit karşılamak isteyenler için yapılacaklar listesi
2018’i sağlıklı ve fit karşılamak isteyenler için yapılacaklar listesi