A24.com.tr » yaşam » SAKARYA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ, BAKIM ONARIMDA KENDİ KAYNAKLARINI KULLANIYOR

SAKARYA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ, BAKIM ONARIMDA KENDİ KAYNAKLARINI KULLANIYOR

SAKARYA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ, BAKIM ONARIMDA KENDİ KAYNAKLARINI KULLANIYOR

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Yatırım ve İnşaat Birimi öncülüğünde kurum personelleri içerisinden oluşturulan ekip ile tesisler baştan aşağı yenileniyor.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde, son iki yılda yapılması planlanan projelerin bir kısmı kurum içerisinde oluşturulan ekip ile dışarıdan hizmet alımı gerektirmeden, (tesislerin boya, bakım-onarım, elektriksel ve peyzaj işleri) kurum personelleri tarafından gerçekleştiriliyor. Son olarak kurum bünyesinde kurulan marangozhane ile yeni gelen büro personelleri için büro mobilyaları imalatı da kurulan bu ekip tarafından gerçekleştirildi.

Ekiplerin yetersiz geldiği durumlarda ise dışarıdan hizmet alımı yapılarak; yenileme çalışmaları, tesislere kazandırılacak ek alanlar, portatif havuzlar ve şehrin çeşitli bölgelerinde bulunan spor salonlarından yüzme havuzlarına, açık hava spor alanlarından yürüyüş parkurlarına kadar geniş bir alanı kapsıyor.

Hem iç hem de dış mekanların güncellenmesi ve modernize edilmesi planlanan proje de,  gençler ve sporcular için daha konforlu ve işlevsel bir ortam sağlanması amaçlanıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu yenileme işlemlerini, sporcularımızın ve gençlerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verecek şekilde planladık. Projemizin, hem şehrimizin spor altyapısını güçlendireceğine hem de sosyal yaşantımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Modern ve erişilebilir tesisler ile daha fazla gencimize ulaşmayı hedefliyoruz.

Yenileme projeleri arasında spor salonlarının iç düzenlemelerinden, açık hava spor alanlarının yeniden yapılandırılmasına, yüzme havuzlarının modernizasyonundan yürüyüş parkurlarının iyileştirilmesine kadar birçok detay bulunuyor. Ayrıca, projede sürdürülebilirlik ve erişilebilirlik prensipleri ön planda tutuluyor. Enerji verimliliği yüksek malzemeler ve çevre dostu teknolojiler kullanılıyor.

İlk aşamada yapılacak işlerde tesislerin altyapısını güçlendirilmesi ve mevcut ekipmanların yenilenmesini planlayarak, özellikle spor salonlarının iç mekan düzenlemeleri ve ekipman yenilemeleri ile sporcuların antrenmanlarını daha verimli ve rahat bir ortamda gerçekleştirmelerini sağladık’’ dedi.

2022 Yılı Yapımı Biten Projeler ;

 Sakarya Olimpik Yüzme Havuzu

- Havalandırma kanallarının tadilatı gerçekleştirildi

Lütfü Yaman Spor Salonu

-Mekanik ve İnşaat Bakım Onarım Yapıldı

Hendek Hacıkışla Futbol Sahası

- 150 seyirci kapasiteli tribün yapıldı

- Saha etrafı tel örgü yapıldı

- Soyunma odalarının bakım onarımı yapıldı

- Futbol sahasına skorboard yapıldı

Geyve İlçesi Muhtelif Tesisler

-Genel Bakım Onarım İşleri  Yapıldı

Söğütlü Futbol Sahası

-Futbol Sahası ile güreş alanının çimlerinin ve tribünlerinin tadilatı yapıldı

 

2023 Yılı Yapımı Biten Projeler ;

Akyazı Kuzuluk Futbol Sahası

- Sahaya aydınlatma sistemi  yapıldı

 

2024 Yılı Yapımı Biten Projeler ;

Kocaali Spor Salonu

-Radyan ısıtma sistemi yapıldı

-Lavabo ve duş bataryaları değiştirildi

-Tesisat düzenlemesi yapıldı

- Mevcut çatı kaldırılarak yeniden yapıldı

-İç ve Dış Cephe boyama işlemi yapıldı

-İdari ofisler arası çıkışı sağlayan iki adet merdivenin tadilat ve bakım işlemi yapıldı

-Sporcu girişine PVC malzemeden sporcu giriş mahallisi yapıldı

YORUMLAR
  iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X'in fiyatı ne kadar olacak? Özellikleri ne? (iPhone X ve iPhone 8 Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak? fiyatları Türkiye'de ne olacak?)
iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X'in fiyatı ne kadar olacak? Özellikleri ne? (iPhone X ve iPhone 8 Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak? fiyatları Türkiye'de ne olacak?)