A24.com.tr » ekonomi » Şanlıurfalı gençler, Mplus Türkiye'nin iş fırsatları ile buluşuyor

Şanlıurfalı gençler, Mplus Türkiye'nin iş fırsatları ile buluşuyor

Şanlıurfalı gençler, Mplus Türkiye'nin iş fırsatları ile buluşuyor

Mplus Türkiye ile TOBB’un Şanlıurfa temsilciliği, Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Müşteri deneyimi yönetimi alanındaki insan kaynağı ve operasyon yatırımlarıyla bölgesel kalkınmada lokomotif rol üstlenen Mplus Türkiye, Şanlıurfa’da gençlerin iş gücüne katılımını artırmak amacıyla TOBB’un Şanlıurfa temsilciliği, Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu ile güç birliği oluşturdu. İmzalanan iş birliği protokolü ile Şanlıurfalı gençlerin çağrı merkezlerine yönelik iş başvuruları öncelikli olarak değerlendirilerek işe alım süreçleri kolaylaştırılacak.

Geliştirdiği ürün ve teknolojilerin yanı sıra insan kaynağı yatırımlarıyla da müşteri deneyimi yönetimi alanında öncü adımlar atan Mplus Türkiye, 6. bölgede gerçekleştirdiği istihdam yatırımlarıyla da operasyonel faaliyetlerini genişletiyor. Urfa’da yer alan operasyon merkezinde 2 bin 500 kişinin üzerinde istihdam yaratan şirket, gençlerin kariyer hedefine katkı sağlamak amacıyla TOBB’un Şanlıurfa temsilciliği, Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu ile iş birliğine gitti. Bu iş birliği, gençlere daha fazla iş fırsatı sunmayı amaçlıyor.

Bölge ekonomilerine istihdam sağlama hedefi

İş birliğine ilişkin açıklamada bulunan Mplus Türkiye İnsan Kaynakları, Hizmet Kalitesi & Eğitim, İdari İşler ve Satın Almadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Şanlıoğlu, “Müşteri deneyimi yönetimi alanına nitelikli iş gücü kazandırmayı misyon edinen bir şirket olarak 6’ncı bölge başta olmak üzere bölge ekonomilerine sağladığımız istihdamı artırmayı hedefliyoruz. TOBB’un Şanlıurfa temsilciliği, Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğini bu hedefe ulaşma noktasında çok önemli buluyoruz. Benimsediğimiz evden çalışma modeli sayesinde de bölgede kadın istihdamına en büyük katkıyı sağlayacağımıza inanıyoruz. Mplus Türkiye olarak gençleri ekonomiye kazandırmak amacıyla sürdürülecek iş birliği ile istihdamda sürdürülebilir bir model geliştirilmesi hedefliyoruz” dedi.

Mplus bölgede en çok istihdam sağlayan şirketler arasında

TOBB Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mehmet Suphi Karakuş, "TOBB'un Şanlıurfa’daki temsilcisi, Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu olarak bölgede en çok istihdam sağlayan şirketler arasında yer alan Mplus ile ortak bir projede bir araya geldik. Bu projenin amacı, şehirde genç istihdamını artırmak ve gençlerimizi ekonomiye kazandırmak. Bu iş birliğinin istihdamı en üst seviyeye taşıyacağına inanıyoruz. Bu bağlamda TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu ve yönetimine teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Mplus Türkiye Hakkında

Türkiye’nin en büyük bağımsız dış kaynak sağlayıcılarından biri olan Mplus Türkiye, ilk olarak 2000 yılında CMC Türkiye adıyla İstanbul’da kuruldu. Ocak 2020’de, Avrupa’nın en hızlı büyüyen BPO, Teknoloji ve Danışmanlık şirketler grubu Mplus’ın en büyük üyesi olarak faaliyet göstermeye başladı. Günden güne büyüyen BPO alanının BPTO dönüşümüne öncülük eden Mplus Türkiye, farklı sektörlerden global iş ortaklarını; kendi geliştirdiği yenilikçi entegre çözümlerinin yanı sıra başarılı iş dönüşümlerini sağlayacak bütünsel danışmanlık hizmetleri ile 360° çok kanallı iletişim ve insan odaklı müşteri deneyimi sunma hedeflerine ulaştırıyor. Türkiye ve Avrupa’daki 62 lokasyonda, 58’in üzerinde ülkeden 300’den fazla kuruma yaklaşık 15.000 çalışanı ile 32 dilde hizmet veren Mplus Group’un Türkiye kadrosunda 8.000’in üzerinde kişi görev alırken, 100’ün üzerinde projede, 10’dan fazla dilde müşteri deneyimi ve müşteri iletişimi desteği sunuluyor.

TOBB Hakkında

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), ticaret, sanayi ve deniz ticaret odaları ile ticaret borsalarının üst kuruluşudur. 5174 sayılı Kanun ile kurulan TOBB, Türkiye'de özel sektörü temsil eder ve odalar arasında iş birliğini güçlendirmeyi amaçlar. Özel sektörün gelişimine katkı sağlamak, ulusal ve uluslararası ticari ilişkileri geliştirmek, meslek ahlakını korumak ve ticari faaliyetleri desteklemek temel görevleri arasındadır

YORUMLAR
  Şehir isimleri nereden geliyor? İşte sizin memleketin hikâyesi...
Şehir isimleri nereden geliyor? İşte sizin memleketin hikâyesi...