A24.com.tr » gündem » Şirket Haberleri

Şirket Haberleri

Şirket Haberleri

*Eurosport 4K, Paris 2024 Olimpiyatları için TV+'ta yayında...*Multinet Up ve Gratis'ten işbirliği...*"Akbank Birlikte Geleceğe Buluşmaları"nın üçüncüsü Ankara'da düzenlendi...

* "Binance TR Süper Buluşması" kripto varlık ekosisteminin önde gelen isimlerini bir araya getirdi
 Binance TR Genel Müdürü Mücahit Dönmez: "Binance TR olarak, piyasayı etkili bir şekilde yönetmek ve küresel bir standart oluşturmak için açık ve kapsamlı düzenlemeleri güçlü bir şekilde destekliyoruz"

* TEB'den ikinci çeyrekte 5 milyar 70 milyon lira net kar
Bankanın özkaynak büyüklüğü 38,7 milyar lira olurken, sermaye yeterlilik rasyosu yüzde 15,13 oldu

* Fuzul Topraktan'ın Başakşehir Ayazma'daki 156 konuta denk arsa oranının tamamı satıldı
Fuzul Topraktan Genel Müdürü Aydın Özkan: "Bölgenin gelişimi ve yatırım potansiyeli açısından değerlendirdiğimizde hem yatırımcılar hem de ev sahibi olmak isteyenler için cazip bir fırsat sunduğumuzu düşünüyorum"

* 21. Uluslararası Bodrum Bale Festivali'nin biletleri Biletinial'da satışa çıktı
Dünyadan ve Türkiye'den bale ve modern dans topluluklarını ağırlayacak 21. Uluslararası Bodrum Bale Festivali'nin biletleri, Biletinial'da satışa çıktı.

* Kaspersky'dan "Paris'teki açık Wi-Fi ağlarının yüzde 25'i güvenli değil" uyarısı
Kaspersky GReAT META Araştırma Merkezi Direktörü Amin Hasbini: "Açık ve yanlış yapılandırılmış Wi-Fi ağları, şifrelerin, kredi kartı bilgilerinin ve diğer hassas kullanıcı verilerinin çalınmasını sağlaması nedeniyle suçlular açısından özellikle cazip bir ortam hazırlıyor"

* Uzmanından yaz aylarında görülen cilt problemlerine karşı öneriler
Medicana Sağlık Grubu Dermatoloji Bölümü'nden Uzm. Dr. Birol Kaldan: "UV ışınlarından korunmak için yüksek koruma faktörlü (SPF 30 veya daha yüksek) bir güneş kremi kullanmak ve geniş kenarlı şapkalar, uzun kollu gömlekler ve UV koruyucu gözlükler kullanmak gerekir"

* Eurosport 4K, Paris 2024 Olimpiyatları için TV+'ta yayında
Eurosport, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nı izlemek isteyenler için Eurosport 4K olimpiyat kanalını, içerik platformu TV+ izleyicilerine sunacak.

* TSKB'nin "Nitekim" raporunun yeni sayısı yayımlandı
Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) Ekonomik Araştırmalar ekibinin periyodik yayımladığı Nitekim'in "Yükte Hafif Pahada Ağır 'Doğa Pozitif' Çerçeveye Ekonomik Bakış" isimli yeni sayısı yayımlandı.

* Kuveyt Türk Yatırım'da üst düzey atama
Kuveyt Türk Finans Grubu'nda üst düzey bir atama gerçekleşti.

* Sompo Sigorta, yeni çalışan markası mottosunu duyurdu
Sompo Sigorta Genel Müdürü Fahri Uğur: "Her işin temelinde insan var. Sompo Sigorta olarak, bu düşünce yapısıyla çalışanlarımızın gelişimini ve mutluluğunu önceliklendiriyor ve şirket içi faaliyetlerimizi de bu doğrultuda iyileştirmeye devam ediyoruz"

* ATP Tradesoft, Burgan Trade'i yeniledi
ATP Yazılım Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı (CTO) İlyas Daşkaya: "Yeni nesil mobil uygulamamız, yatırımcıların sermaye piyasalarında daha hızlı, güvenli ve kullanıcı dostu bir deneyim yaşamalarını sağlıyor"

* Multinet Up ve Gratis'ten işbirliği
Multinet Up, kullanıcılarına daha geniş bir alışveriş ağı sunmak amacıyla kişisel bakım marketi Gratis ile işbirliği yapacak.

* Tivibu "Olimpiyat Raporu" ile sporseverleri ekrana davet ediyor
Olimpiyat Oyunları boyunca her gün saat 23:15'te "Olimpiyat Raporu" ile sporseverler Tivibu Spor'da günün değerlendirmesi ve yorumlarını takip edebilecek

* Türk Telekom Ventures, yapay zeka girişimlerinin dünyaya açılmasına olanak tanıyor
Türk Telekom Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan: "Geleceği şekillendirecek yapay zeka teknolojisine odaklanan girişimleri de yakından takip ediyoruz"

* TürkTraktör Şirket Lideri Sejourne, eğitim alan genç çiftçilerle buluştu
TürkTraktör Yönetim Kurulu Üyesi ve Şirket Lideri Matthieu Sejourne: "Deneyim odaklı etkinliklerimizin sayısını daha da artırarak genç çiftçilerimizle daha fazla bir arada olmayı arzu ediyoruz"

* Vodafone'un Gold sponsor olduğu Capacity Eurasia 2024 tamamlandı
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Yago Lopez: "Bölgesel işbirlikleri ve uluslararası anlaşmalar ile Türkiye'nin dijital altyapısının güçlendirilmesi, ülkenin ekonomik büyümesine katkıda bulunmanın yanı sıra Avrupa ve Asya arasındaki veri trafiğinin güvenli ve kesintisiz akışını da sağlayacak"

* "Dijital Öğretmenler" projesiyle 1000 öğretmene eğitim verilecek
Öğretmen ve öğrencilerin dijital dönüşümün bir parçası olmalarını amaçlayan projeyle öğretmenlerin dijital yetkinliklerinin artırılması hedefleniyor

* Yıldızlar Yatırım Holding'den milli sporcu Sibel Altınkaya'ya Paris Olimpiyatları'nda destek
Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız: "Ülkemizin bayrağını uluslararası arenada dalgalandıran sporcumuzun yetişmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor, kendisine olimpiyatlarda başarılar diliyorum"

* Eksun Gıda un ihracatındaki payını artıyor
Eksun Gıda Genel Müdürü Ahmet Demir: "Türkiye'den un ihracatı yapılan uzak ya da yakın her pazarda yer alıyoruz. Güçlenmeyi ve pazar payını artırmayı hedeflediğimiz bölgeler mevcut. Özellikle Doğu Afrika, Uzak Doğu, Orta ve Güney Amerika pazarlarında ihracat hacmimizi daha da büyütmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz"

* "Akbank Birlikte Geleceğe Buluşmaları"nın üçüncüsü Ankara'da düzenlendi
Akbank Genel Müdürü Kaan Gür: "Birlikte Geleceğe Buluşmaları ile bu güç birliğini daha da ileri taşımak için iş dünyamızın liderleriyle birlikte dijitalleşme ve sürdürülebilirlik odaklı çözümler tasarlıyoruz"

* realme'den 108MP kameraya sahip "realme 12 Lite" modeli
realme 12 Lite, Snapdragon 685 6nm yonga seti ile performans sunuyor

* MediaMarkt Türkiye'deki 99'uncu mağazasını İskenderun'da açtı
MediaMarkt Türkiye CEO'su Hulusi Acar: "2024'ün sonuna kadar farklı illerde yeni mağazalar açarak, toplam mağaza sayımızı 100'ün üzerine çıkarmayı hedefliyoruz"

* Hepsiburada'nın "Büyük Premium İndirimleri Kampanyası"nda en çok satan ürünler belli oldu
Kampanyada üyeler 587 bin siparişte kargo ücreti ödemezken, Hepsiburada alışverişlerinde kullanabilecekleri toplam 22 milyon lira Hepsipara kazandı

YORUMLAR
  Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus ne zaman çıkacak?
Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus ne zaman çıkacak?