A24.com.tr » gündem » Şirketlerden haberler

Şirketlerden haberler

Şirketlerden haberler

*İş Bankası ticari müşterilerine mali verilerini internet şubesinden yükleme imkanı sundu... *Eksim Enerji, iklim değişikliğiyle mücadelede temiz enerji teknolojilerinin önemine dikkati çekti...

* Binance TR CEO'su Dönmez, kriptoya yönelik yasayı değerlendirdi:
"Kripto varlık yasa tasarısının Meclis'te onaylanmasıyla, ülkemiz, kriptoya özel düzenlemeleri olan işlem hacmi bakımından en büyük pazarlardan biri haline geldi"

* Multinet Up ve Servis Plan'dan filo yönetimi hizmetlerinde işbirliği
Multinet Up CEO'su Ali Emre Sever, "Özellikle son dönemde, şirketlerin araç filoları ile alakalı uçtan uca hizmet alabilecekleri bir yapı kurmayı hedefleyerek, filo yönetimi çözümlerimizi geliştirmek için önemli yatırımlar devreye aldık" dedi.

* MediaMarkt "Tech Arena" deneyimini sanal ortama taşıyacak
"Dijital İkiz Projesi" ile tüketiciler, Tech Arena mağazasında "Web 3.0" deneyimiyle sanal gezinti yaparak alışveriş yapabilecek.

* İş Bankası ticari müşterilerine mali verilerini internet şubesinden yükleme imkanı sundu
"Dijital İkiz Projesi" ile tüketiciler, Tech Arena mağazasında "Web 3.0" deneyimiyle sanal gezinti yaparak alışveriş yapabilecek.

* Çelebi Havacılık'ta üst düzey atama
Çelebi Havacılık Holding'in İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcılığı pozisyonuna Raul Barrera atandı.

* Yeditepe Üniversitesi'nde Kalite Yönetimi Yüksek Lisans Programı açıldı
Yeditepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl, "Programın, kalite yöneticilerinin yetiştirilmesi ve farkındalığın gelişmesinde önemli rol oynayacağını düşünüyoruz" dedi.

* Türk Telekom mobil uygulamasını yeniledi
Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, "Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak yenilediğimiz Türk Telekom uygulamamızla, kullanıcılarımıza işlemlerini kolayca gerçekleştirme imkanı sunuyoruz" diye konuştu.

* Gaming Parkour turnuvasının Bursa ayağı tamamlandı
Yarışmada büyük ödül, 300 bin lira değerinde Teknosa hediye çeki olacak.

* BinBin, Arnavutluk'un başkenti Tiran'da hizmet verecek
1000 Yatırımlar Holding AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Abdik, "BinBin olarak, Arnavutluk halkına çevreci ve ekonomik ulaşım seçenekleri sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

* Uzmanından cilt sağlığı için ileri yaşta korunma önerileri
Bayındır İçerenköy Hastanesi ve Bayındır Levent Tıp Merkezi Dermatoloji Uzmanı Dr. Ferihan Bilgin, "Güneşten korunmak için yüz ve açıkta kalan cildinize geniş spektrumlu, suya dayanıklı 30 ve üzeri SPF faktörlü güneş koruyucu uygulanmalı" dedi.

* Kaspersky'den botnete karşı güvenlik önerileri
Kaspersky Digital Footprint Intelligence Güvenlik Analisti Alisa Kulishenko, "Kiralık ya da satılık botnetlerin kullanıldığı saldırılardan elde edilen potansiyel kazanç, bunları edinmek için harcanan maliyetin üzerine çıkabilir" dedi.

* Yandex'ten çeyrek finale yükselen Türkiye'ye kutlama illüstrasyonu
Yandex, A Milli Takımı'n EURO 2024 şampiyonasında çeyrek finale yükselmesinden dolayı Türkiye'deki ana arama sayfasında kutlama amaçlı illüstrasyon yayınladı.

* Yıldız Holding'de üst düzey atama
Yıldız Holding ve Türkiye İştirakleri Hukuk Ofisi'nin çalışmalarına Ayşe Dirik liderlik edecek.

* Hollanda-Türkiye maçı, Trendyol sponsorluğunda kurulan dev ekrandan izlenebilecek
Trendyol, 6 Temmuz saat 22.00'de oynanacak Hollanda-Türkiye maçını, Etiler Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı'ndaki dev ekranda izleyicilerle buluşturacak.

* TARSİM'den Erzurum'daki sigortalı büyükbaş hayvan işletmesine ziyaret
TARSİM, Erzurum'un Aziziye ilçesine bağlı Beypınarı Mahallesi'nde faaliyetlerini sürdüren sigortalı işletmeyi ziyaret etti.

* Deprem bölgesindeki esnafın Hepsiburada üzerinden ticaret hacmi 5,2 milyar liraya ulaştı
Hepsiburada Kurumsal İlişkiler, İletişim ve Sürdürülebilirlik Grup Direktörü Cem Tanır, "Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü programı kapsamında hem bölgenin ekonomik ve sosyal açıdan yeniden canlanmasına destek oluyoruz" dedi.

* ING'den "Turuncu Hesap'ta Bitmeyen Hoş Geldin Faizi" uygulaması
ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Tuğçe Bora Kılıç, "Turuncu Hesap ile müşterilerimize günlük yüksek faizle mevduatlarını değerlendirme ve ihtiyaçları olduğunda vade derdi olmadan birikimlerini kullanma fırsatı sunuyoruz" dedi.

* Borusan Otomotiv Motorsport Takımı GT4 Avrupa Serisi'nde iki kupa aldı
Borusan Otomotiv Motorsport (BOM), GT4 Avrupa Serisi'nin üçüncü ayak yarışlarını gösterdiği üstün performans neticesinde iki kupayla tamamladı.

* Türkiye'nin EURO 2024 maçları sırasında kredi kartı aktiviteleri azaldı
Garanti BBVA Ödeme Sistemleri'ne (GÖSAŞ) göre, EURO 2024'te Türkiye'nin oynadığı maçlar sırasında, ülke genelinde kredi kartı kullanımı oranında düşüş yaşandı.

* Eksim Enerji, iklim değişikliğiyle mücadelede temiz enerji teknolojilerinin önemine dikkati çekti
Eksim Enerji Üst Yöneticisi (CEO) Arkın Akbay, enerji güvenliği ve iklim değişikliğiyle mücadelede yenilenebilir enerji teknolojilerinin kilit rolü olduğunu, bu nedenle Türkiye genelinde temiz enerji yatırımlarına devam ettiklerini ifade etti.

* Citroen modellerinde temmuza özel cazip finansman teklifleri
Citroen, çok yönlü ve konfora sahip modellerine yönelik temmuz ayında sunduğu özel kredi koşullarını ve fiyat tekliflerini duyurdu.

* Medical Point Gaziantep Hastanesinde Op. Dr. Bilir, hasta kabulüne başladı
Medical Point Gaziantep Hastanesi, kadrosuna Ortopedi ve Travmatoloji Doktoru Op. Dr. Mahmut Bilir'i dahil etti.

YORUMLAR
  Cüneyt Arkın'ın sahnede zor anları!
Cüneyt Arkın'ın sahnede zor anları!