A24.com.tr » gündem » Şirketlerden haberler

Şirketlerden haberler

Şirketlerden haberler

17.09.2024

* Medical Point Hastaneler Grubu, "Medical Point" mobil uygulamasını hayata geçirdi
Medical Point Hastaneler Grubu, Medical Point mobil uygulamasını devreye aldı.

* DeFacto'dan Non Denim koleksiyonu
DeFacto, modern tasarım çizgisiyle hazırlanan Non Denim koleksiyonunu müşterilerinin beğenisine sundu.

* BonVeno, iş ve okul yolunda pratik çözümler sunuyor
BonVeno mağazaları, sıcak soğuk içecek çeşitleri, sandviç, tost, börek lezzetleri, sıcak simit ve poğaçaları ile müşterileri için pratik çözümler sunuyor.

* Trendyol, Türkiye'nin "Lovemark"ı seçildi
MediaCat dergisinin geleneksel hale gelen ve Ipsos Türkiye tarafından gerçekleştirilen Türkiye'nin Lovemark'ları Araştırması'na göre Trendyol, e-ticaret kategorisinde Türkiye'nin "Lovemark"ı olarak seçildi.

* Emlakjet, ağustos ayı gayrimenkul piyasa raporunu yayımladı
Rapora göre, Türkiye genelinde konut satışları ağustosta bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 9,9 artarak 134 bin 155 oldu

* Amazon Prime Alışveriş Festivali 8 – 14 Ekim tarihlerinde başlayacak
Amazon, Prime üyelerine özel on binlerce üründe büyük indirim sunacağı "Prime Alışveriş Festivali" kampanyasını bu yıl 8 – 14 Ekim tarihleri arasında düzenleneceğini duyurdu.

* TEMSA küresel büyümesini yeni finansmanla güçlendirecek
TEMSA CEO'su Evren Güzel: "Uluslararası pazarlarda çok daha hızlı büyüyen, küresel ayak izini genişleten, sıfır emisyonlu araçlardaki öncülüğünü pekiştiren, mobilite şirketine dönüşümünü hızlandıran bir TEMSA göreceğiz"

* ING’den limited şirketlere uzaktan müşteri olma kolaylığı
ING Türkiye Tüzel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Öcal Ağar: "Uçtan uca kolay, zahmetsiz ve pürüzsüz bir müşteri deneyimi sunmayı, yeni teknolojilerle bankacılık ürün ve servislerini dijitalleştirmeyi stratejimizde önceliklendiriyoruz"

* Borusan'a, LACP Vision Awards ve ARC Awards'tan beş ödül
Borusan Holding İnsan, İletişim ve Sürdürülebilirlik Grup Başkanı Nursel Ölmez Ateş: "Entegre Faaliyet Raporumuzun uluslararası arenada takdir görmesi bizi gururlandırıyor"

* Garanti BBVA bireysel müşterilerine dijital taşıt kredisi sunmaya başladı
Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Ceren Acer Kezik: "Tüzel ve şahıs firmalarının ardından bireysel müşterilerimizin de dijital taşıt kredisi kullanımına ilgi göstereceğine inanıyoruz"

* Turkcell'den 30. yıla özel çekiliş
Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç: "90 gün boyunca mağazalarımızdan yapabilecekleri başvuruyla bu heyecanlı çekilişe katılacak tüm müşterilerimize bol şans diliyorum"

* FLO'dan yeni sezon koleksiyonu
FLO koleksiyonunda sezon trendlerini tüm şıklığıyla yansıtıyor

* İş Bankası'nın Tekirdağ Malkara Tarım İhtisas Şubesi açıldı
Türkiye'de tarım alanında verimlilik artışına ve sürdürülebilir üretime katkı sağlamayı amaçlayan İş Bankası, tarımı, teknolojiyi ve finansı bir araya getirdiği tarım ihtisas şubelerini yaygınlaştırmayı sürdürüyor

* Görme engelli öğrenciler için "Engelsiz Matematik"
Sabancı Vakfı Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan: "Engelli bireylerin hayatına dokunan her çalışma, toplumsal eşitlik ve kapsayıcılık adına atılmış önemli bir adımdır"

* Medipol'den "Hatalar Odası Simülasyon Uygulaması" ile hasta güvenliği eğitimi
Medipol Mega Üniversite Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Meryem Kapancı: "Hatalar Odası Simülasyon Uygulaması için eğitimcilerimiz hatalı uygulamalarla donatılmış bir hasta odası hazırlıyor ve simulehasta senaryosu oluşturuyorlar"

* Çilek Mobilya "Furnishings&Design İstanbul"a katılacak
Çilek, tasarımlarını ve yenilikçi ürünlerini, fuardaki standında ziyaretçilerle buluşturacak

* Bireysel emeklilik sistemi ekonomik güçlenmeye katkı sağlayacak
Yeditepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Gaye Gencer: "Bireysel emeklilik sistemi, hem bireylere hem de ülke ekonomisine önemli katkı sağlayan bir araç olarak öne çıkıyor"

* Türk Telekom'un 2024'ün ilk yarısında net karı 2,5 milyar lira oldu
Türk Telekom CEO'su Ümit Önal: "2024 yılı ilk yarısında, konsolide gelirlerimizi 63,2 milyar lira ile geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5 reel oranında artırmış bulunuyoruz" "Hayatımıza artık yeni bir kavram giriyor ve 'Fiber Mobilite' çağını başlatıyoruz. Fiber alandaki gücümüzü mobile taşıyarak 'Fiber Mobilite' çağının öncüsü oluyoruz" "Teknoloji yarışında ülkemizi ileri taşıyacak her hamlede biz varız. Önümüzdeki dönemde de dijitalden altyapıya, fiberden mobile, müşteri deneyiminden girişimlere, her alanda faaliyetlerimizle ülkemizin teknoloji ihracında bayrak taşıyıcısı olmaya tüm gücümüzle devam edeceğiz"

* CANiK ve AEI Systems, İngiltere'deki DVD Fuarı'na katılacak
DVD Fuarı, 18-19 Eylül'de Birleşik Krallık'ta gerçekleştirilecek

* Vialand Tema Park ve Fiat'tan işbirliği
Vialand Tema Park ve Fiat yeni bir işbirliğine imza attı.

* ÇEDAŞ'ta Genel Müdürlük görevine Mustafa Altun getirildi
Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ'ta (ÇEDAŞ) Genel Müdürlük görevine Mustafa Altun getirildi.

YORUMLAR
  Yalancıyı anlamanın 7 yolu
Yalancıyı anlamanın 7 yolu