A24.com.tr » teknoloji » SuperApp Kullanıcılarına Mobil Ödeme ile Bakiye Yükleme Dönemi

SuperApp Kullanıcılarına Mobil Ödeme ile Bakiye Yükleme Dönemi

SuperApp Kullanıcılarına Mobil Ödeme ile Bakiye Yükleme Dönemi

Ozan Elektronik Para ve VizyonPay, SuperApp Kullanıcılarına Mobil Ödeme ile Bakiye Yükleme Dönemini Başlatıyor.

Ozan Elektronik Para, finansal işlemleri kolaylaştırmak ve kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmak amacıyla Ozan SuperApp’te mobil ödeme ile para yükleme özelliğini aktive ediyor. VizyonPay ile yapılan iş birliği sayesinde, kullanıcılar artık, kendi mobil operatörleri üzerinden Ozan SuperApp hesaplarına hızlı ve güvenli bir şekilde bakiye yükleyebilecek.  

Türkiye'nin önde gelen finansal çözüm sağlayıcısı Ozan Elektronik Para, mobil ödeme ile bakiye yükleme özelliğinin altyapısını güçlendirmek ve kullanıcılarına kesintisiz bir deneyim sunmak amacıyla, mobil ödeme süreçlerinde VizyonPay ile iş birliği yaptı. Bu iş birliği sayesinde Ozan SuperApp kullanıcıları kendi mobil operatörleri üzerinden Ozan SuperApp hesaplarına hızlı ve güvenli bir şekilde bakiye yükleyebilecek. Kullanıcılar, Ozan SuperApp hesaplarına para yükleyebilecekleri için finansal işlemlerini daha kontrollü bir şekilde yönetebilecek ve Ozan SuperApp'e yüklenen bakiyeleri ile rahatlıkla alışveriş yapabilecek. VizyonPay'in sunduğu güçlü altyapı sayesinde işlemler güvenli bir şekilde gerçekleştirilirken, kullanıcılar finansal işlemlerini daha pratik ve etkin bir şekilde yönetebiliyor. Bu yeni özellik, Ozan SuperApp kullanıcılarına alternatif bir finansal çözüm sağlayarak alışveriş süreçlerini önemli ölçüde kolaylaştırıyor.

Ömer Suner: Ozan SuperApp Kullanıcıları Artık Operatörleri Üzerinden Hesaplarına Kolayca Para Yükleyebilecek

SuperApp platformunun dinamik özellikleriyle sürekli yenilenen bir yapıda olduğunu vurgulayan Ozan Elektronik Para Ceo’su Ömer Suner; “Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanarak en iyi ve en tutarlı çalışmaları yapmayı her zaman önceliğimiz olarak gördük. Bu doğrultuda, VizyonPay ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği ile geliştirdiğimiz mobil bakiye yükleme özelliği, kullanıcıların finansal işlemlerini daha pratik hale getirirken, aynı zamanda yüksek güvenlik standartları sunuyor. Bu özellik, nakit gereksinimlerinde hızlı bir çözüm sunarak kullanıcılarımız için adeta bir kurtarıcı niteliği taşıyor.

Ozan SuperApp ile kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun yenilikçi çözümler geliştirmeyi ve benzersiz finansal deneyimler sunmayı her zaman ön planda tutuyoruz.  Yeni mobilden bakiye yükleme özelliğimiz, kullanıcıların finansal işlemlerini daha pratik hale getirirken aynı zamanda kesintisiz işlem akışını da beraberinde getiriyor. Ayrıca, Ozan SuperApp'in sunduğu diğer özelliklerle entegre bir şekilde çalışarak kullanıcıya tam bir finansal çözüm sunuyor. Kullanıcılar, hesaplarına yükledikleri parayı tüm mağazalarda rahatlıkla harcayabiliyorlar. Ozan olarak, kullanıcılarımızın değişen ihtiyaçlarına uyum sağlamak ve her zaman daha iyi bir finansal deneyim sunmak amacıyla sürekli ve sürdürülebilir bir şekilde SuperApp özelliklerimizi geliştiriyoruz. Kullanıcılarımızın memnuniyetini en üst düzeyde tutarak, finansal işlemlerini daha dinamik, güvenli ve keyifli hale getirmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Mobil Ödemede Yeni Bir Adım Atıyoruz

İş birliğinin müşterilere sunduğu değeri ve getirdiği avantajları vurgulayan VizyonPay Genel Müdürü Tufan Şener, "Ozan Elektronik Para ile gerçekleştirdiğimiz bu ortaklık, kullanıcıların finansal işlemlerini daha güvenli, hızlı ve etkin hale getirme konusundaki kararlılığımızı ortaya koyuyor. Müşterilerin hayatını kolaylaştıracak yeniliklerin bir parçası olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. VizyonPay olarak, ödeme sistemlerinde en ileri teknolojileri sunarak kullanıcıların ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermeyi hedefliyoruz. Bu iş birliği, yalnızca mevcut çözümlerimizi güçlendirmekle kalmayacak, aynı zamanda gelecekteki inovasyonlarımız için de sağlam bir temel oluşturacak. Amacımız, finansal erişimi genişletmek ve herkes için daha kolay, güvenli ve erişilebilir ödeme sistemleri sunmak" şeklinde konuştu.

İhtiyacınızı Anlayan Teknoloji

Ozan Super App, geleneksel finansal sistemlerin yerini alarak birçok işlemi tek bir uygulama üzerinden gerçekleştirmeyi sağlıyor, kullanıcıların günlük yaşamlarını kolaylaştırıyor. Kullanıcılar, Ozan SuperApp aracılığıyla güvenli bir şekilde dijital cüzdanlarını yönetebiliyor ve çeşitli ödeme yöntemleriyle hesaplarına para yükleyebiliyor. Aynı zamanda 7/24 ücretsiz para transferi yapabiliyor ve QR kodla ödeme sistemi ile alışverişlerini tamamlayabiliyor. Ozan SuperApp, kullanıcıların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak kişiselleştirilmiş finansal çözümler sunuyor.

YORUMLAR
  Kamera arkasında set çalışanıydı, öyle azmetti ki şimdi oyuncu! İşte Zeynep Çamcı’nın az bilinen hikayesi…
Kamera arkasında set çalışanıydı, öyle azmetti ki şimdi oyuncu! İşte Zeynep Çamcı’nın az bilinen hikayesi…