A24.com.tr » ekonomi » TD SYNNEX, Prolink'in satın alımını tamamladı

TD SYNNEX, Prolink'in satın alımını tamamladı

TD SYNNEX, Prolink'in satın alımını tamamladı

TD SYNNEX, Prolink Mümessillik İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'ni satın alma işlemini tamamladı.

Türkiye'de Rekabet Kurumu tarafından onaylanan satın alma anlaşması kapsamında her iki şirket de mevcut isimleri altında faaliyet göstermeye devam edecek ve Prolink, bir TD SYNNEX şirketi olarak pazardaki faaliyetlerini sürdürecek.
 
BT ekosistemi için küresel bir distribütör ve çözüm toplayıcısı olan TD SYNNEX (NYSE: SNX), Türkiye'nin önde gelen katma değerli distribütörlerinden Prolink Mümessillik İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'ni satın alma işlemini tamamladı. TD SYNNEX geçtiğimiz haftalarda Prolink'e satın alma teklifinde bulunduğunu duyurmuştu.
 
Türkiye pazarına yönelik ağ ve güvenlik çözümlerinde uzmanlaşmış ve bu alanda tanınmış bağımsız distribütör olan Prolink, bir TD SYNNEX şirketi olarak Prolink adı altında faaliyet göstermeye devam edecek. Şirket, kurulduğu 1997 yılından bu yana olduğu gibi pazara aynı yüksek kaliteli hizmetleri ve ürünleri sunmayı sürdürecek.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan TD SYNNEX Türkiye Başkanı Behçet Yumrukçallı, "Prolink'in TD SYNNEX'e entegrasyonu, dinamik Türkiye pazarındaki hizmetlerimizi geliştirmek ve erişimimizi genişletmek için eşsiz bir fırsat sunuyor. Yeni bir döneme girerken odak noktamız büyümeyi hızlandırmak ve ortaklarımız için değer yaratmak olmaya devam edecek. İki şirket arasındaki sinerji, BT çözümlerinde daha da büyük imkânlar ve yeniliklerle dolu bir gelecek vaat ediyor. İki ekip şu anda yakın bir şekilde çalışıyor. Yerel pazara daha da iyi bir müşteri deneyimi sunmak için bu kolektif gücü artırmayı dört gözle bekliyoruz.” dedi.

YORUMLAR
  1 Milyon dolar ödüllü çözülemeyen problem!
1 Milyon dolar ödüllü çözülemeyen problem!