A24.com.tr » ekonomi » TEKONOLOJİ ŞİRKETİ REZERVEM YURT DIŞI ATAĞINA İNGİLTERE VE MISIR'DAN BAŞLADI

TEKONOLOJİ ŞİRKETİ REZERVEM YURT DIŞI ATAĞINA İNGİLTERE VE MISIR'DAN BAŞLADI

TEKONOLOJİ ŞİRKETİ REZERVEM YURT DIŞI ATAĞINA İNGİLTERE VE MISIR'DAN BAŞLADI

Restoranlar için geliştirdiği özel yazılım ile rezervasyon ve restoran yönetimini teknoloji ile buluşturan Rezervem; rotasını yurt dışına çevirdi.

Şirket, İngiltere pazarına Unique restoran ile ve Mısır pazarına Rixos grubunun 7 oteliyle birlikte girdi. Rezervem bu pazarlarda Türkiye’de olduğu gibi tüm Michelin yıldızlı ve Fine dining restoran ve otelleri sisteme dahil etmeyi, yakın zamanda Kanada ve Dubai pazarlarına da girmeyi hedefliyor.

Misafirlerin restoran deneyimini en üst seviyeye taşıyan bir yaklaşımla, geleceğin teknolojilerini bugünden restoranlarla buluşturan Rezervem; yurt dışı büyüme projeksiyonu için güçlü bir adım attı.  Türkiye’de kısa sürede elde ettiği başarıya yurt dışında da taşımayı planlayan Rezervem, Türk kültürünü ve Türk misafirperverliğini dünyanın dört bir köşesine taşımayı hedefliyor. Globalleşme hedefi kapsamında ilk olarak İngiltere’de hizmet sunmaya başlayan Rezervem, yakın zamanda Mısır’ın en popüler turizm bölgesi Sharm El Sheikh’de yer alan Swissotel, Rixos Premium Seagate, Rixos Sharm El Sheikh, Rixos Radamis, Rixos Golf Villas and Suits, Rixos Premium Magawish ve Rixos Premium Alamein olmak üzere 7 oteli de müşteri portföyüne ekledi.

“Yurt içinde elde ettiğimiz başarıyı yurt dışına da taşıyacağız”

Yurt dışındaki restoran ve otellerle yoğun bir şekilde görüştüklerini belirten Rezervem Kurucusu Bekir Topuz; “Türkiye’de olduğu gibi yurt dışında da büyük bir ilgiliyle karşı karşıya olmak bizim için gurur verici... Bu yıl yapacağımız pek çok farklı çözüm ve değer ortaklığı sayesinde yurt içinde ve yurt dışında hem restoranları hem de misafirleri büyük bir değer ve kusursuz hizmet ile buluşturacağız. Sektörde edindiğimiz güçlü know how ile   daha esnek ve çözüm odaklı yaklaşımlarla özelleştirilmiş, ihtiyaçları en doğru şekilde karşılayan teknolojik alt yapı hizmeti sunacağız. İngiltere pazarı bizim için son derece önemli bir pazar. İngiltere’de Unique restorana sunacağımız teknolojik alt yapımızla birçok restorandan yoğun talep alacağımıza inanıyoruz. Mısır ise bizim için otellere verdiğimiz hizmeti ve sunduğumuz çözümleri göstermemiz açısından ciddi bir fırsat… Çok kısa zamanda hem bu pazarlarda hem de dünyanın dört bir köşesinde hizmet vermeye başlayacağız. Çok fazla talep alıyoruz. Bizim için önemli olan girdiğimiz pazarlarda Türkiye’de olduğu gibi tüm Michelin yıldızlı ve fine dining restoran ve otelleri sisteme dahil etmek. Rezervem olarak sıcak teması ve samimiyeti kaybetmeden teknolojinin tüm imkanlarından faydalanarak yeme içme sektörüne yepyeni bir soluk getiriyoruz. Bu yıl sunacağımız yeni hizmetlerimizle rezervasyon ve müşteri deneyimini daha üst seviyelere taşıyacağız. Rezervem sadece bir rezervasyon yönetim sistemi değil… Biz aynı zamanda sektörü geliştirmeye ve dönüştürmeye odaklanıyoruz. Bu stratejimizle yurt içinde hızlı bir büyüme gerçekleştirdik. Şimdi sırada yurt dışı var. Restoran ve otellerden yoğun talep almanın yanı sıra yatırımcıların da ilgisiyle karşılaşıyoruz. Henüz sıfır doygunluk noktasında bulunan bir sektörde hizmet veriyoruz. Hem Türkiye hem de dünyada çok büyük bir fırsatlar var. Büyüme trendi sürekli yukarı yönlü olan bir teknoloji şirketi için bu kadar ciddi yatırım taleplerinin olması bizi mutlu ediyor. Bizim için bu süreçte öncelik sistemi geliştirecek yatırımlara devam etmek. Yenilikçi ve özel çözümler bizim pazarda rakipsiz olarak büyümemize fırsat verecektir. Biz inanıyoruz ki 5 yıl içinde bu alanda global pazarlarda rakipsiz olacağız.”  dedi.

Yıl sonuna kadar yurt dışı müşteri sayısını 100’e çıkarmayı hedefliyor

“Misafirperverliğin Geleceği” sloganıyla yola çıkan ve 120’nin üzerinde restorana teknolojik çözüm sunan Rezervem; restoranlar için geliştirdiği özel bir yazılım ile rezervasyon süreçlerini ve restoran yönetimini teknoloji ile buluşturuyor. Güçlü İş Zekası (BI) altyapısı ile tüm rezervasyon sürecindeki verileri okunabilir ve anlamlı hale getiren şirket, restoranların misafirlerine daha kaliteli hizmet sunmasına, data analizi yaparak hizmet kalitesini ve iş performansını artırmasına yardımcı oluyor. 2023 yılında hizmet verdiği restoran sayısını 3 katına çıkaran ve yüzde 200 büyüme elde eden Rezervem, 2024 yılında restoran sayısını 250’ye çıkarmayı ve yurt dışında hızla büyümeyi hedefliyor. İngiltere ile başlayan globalleşme yolculuğuna Mısır ile devam eden şirket; yurt dışındaki restoran ve otellerden yoğun talep alıyor. Yıl sonuna kadar yurt dışı müşteri sayısını 100’e yükseltmeyi hedefleyen Rezervem’in öncelikli olarak hedeflediği ülkeler arasında Kanada ve Avustralya yer alıyor.

Rezervem ile rezervasyon yönetimi dijitalleşiyor

Misafirlerden geri bildirim alınmasına da imkan sunan Rezervem, misafirlerin tüm restoran yolculuğunun detaylıca analiz edilmesini sağlıyor. Restoranların korkulu rüyası no show için finansal araçlar sağlayan şirket, restoranların verimliliğini ciddi oranda artırıyor. Aynı zamanda rezervasyon ve doluluk planlamalarını sistematize ederek, restoran gelirlerinin artmasında büyük katkı sunuyor. Rezervem; misafir yaklaşımlarını takip etme, misafir memnuniyetini yükseltme, misafir beklentilerini ölçme, data yönetimiyle doğrudan marketing olanağı, misafir deneyimi üzerine kontrol ve strateji geliştirme gibi birçok alanda da restoranlara hizmet sunuyor.

YORUMLAR
  Yeşilçam'ın kötü adamlarının hiç bilmediğimiz yüzleri...
Yeşilçam'ın kötü adamlarının hiç bilmediğimiz yüzleri...