Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

The Museum Hotel Antakya Atakaş Hatayspor'un resmi sponsoru oldu

A24.com.tr » spor » The Museum Hotel Antakya Atakaş Hatayspor'un resmi sponsoru oldu
The Museum Hotel Antakya Atakaş Hatayspor'un resmi sponsoru oldu

The Museum Hotel Antakya, 13 Ağustos Salı günü, The Museum Hotel Antakya’da düzenlenen imza töreniyle Atakaş Hatayspor Futbol Kulübü’nün resmi sponsoru olduğunu açıkladı.

26 Eylül’de yeniden misafirlerini ağırlayacağını duyuran The Museum Hotel Antakya, bir yandan açılış için gün sayarken diğer yandan Hatay’a ve Türk futboluna destek kararı alarak Atakaş Hatayspor Futbol Kulübü’nün resmi sponsoru oldu.

13 Ağustos günü The Museum Hotel Antakya’da düzenlenen imza törenine Atakaş Hatayspor Futbol Kulübü Başkanı Levent Mıstıkoğlu ve Hatayspor Yönetim Kurulu’nun değerli üyeleri ile Asfuroğlu Grubu Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Asfuroğlu, Asfuroğlu Grubu CEO’su Asaf Asfuroğlu ve Asfuroğlu Grubu Turizm Yatırımları CEO’su Sabiha Asfuroğlu Abbasoğlu katıldı.

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerin ardından büyük kayıplar yaşayan şehrin yeniden hayata tutunması için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğine inandıklarını dile getiren Asfuroğlu Grubu Turizm Yatırımları CEO’su Sabiha Asfuroğlu Abbasoğlu “Asfuroğlu Grubu bünyesinde yer alan The Museum Hotel Antakya olarak, şehrimizin futboldaki en önemli temsilcisi Atakaş Hatayspor Futbol Kulübü’müzün resmi sponsoru olduğumuzu gururla paylaşıyoruz. İnanıyoruz ki, Hatay’ımız tarihiyle, kültürüyle, turizmiyle ve spordaki başarılarıyla yeniden doğacak ve şehrin insanlarına umut olacak.” dedi.

Hatayspor Kulübü Başkanı Levent Mıstıkoğlu ise düzenlenen imza töreninde, takıma destek olan The Museum Hotel Antakya’ya teşekkür etti. Forma sırt sponsorluğu karşılığında kulübe 400 bin euro ödeneceğini belirten Mıstıkoğlu "Bu anlaşma, kulübümüz için olduğu gibi Hatayspor'un sırtında yer alması dolayısıyla tesis için de çok önemli. Hatayspor'un, yerli bir firmamızın, şehrimizin firmasının logosunu taşıması gurur veriyor." dedi.

The Museum Hotel Antakya sırt sponsorluğunu taşıyan forması ile ilk maçını 9 Ağustos Cumartesi akşamı Galatasaray’la oynadı.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler