The Ritz-Carlton, Istanbul'da Yeni Atama
Saat: 15:27

Otelin yeni Executive Chef’i olarak atanan Ali İhsan Özkan, uzun yıllara dayanan deneyimi ve yenilikçi yaklaşımıyla hazırladığı özgün lezzetleri misafirleriyle buluşturacak.
The Ritz-Carlton, Istanbul yeni Executive Chef atamasını gerçekleştirdi. Ali İhsan Özkan, kariyeri boyunca pek çok lüks otel ve restoranlarda edindiği deneyim ve gastronomi dünyasına kattığı özgün tarzıyla Mart 2025 tarihi itibariyle The Ritz-Carlton, Istanbul’un Exexcutive Chef’i olarak atandı.
Executive Chef Ali İhsan Özkan, yeme içme sektöründeki 30 yıllık tecrübesiyle dikkat çekiyor. Akdeniz ve Ege bölgesinde farklı resort ve tatilköylerinde kariyerine başlayan Özkan, ilerleyen yıllarda Dedeman Otel Grubunda Chef De Parti ve Sous Chef olarak çalıştıktan sonra Polo restoranda deneyimi kazandı. 2011 yılında ise The Ritz-Carlton, Istanbul’daki serüveni başladı. Cidde, Bahreyn ve Umman gibi farklı The Ritz-Carlton otellerinde görev yapan Ali İhsan Özkan, 2011 yılından bugüne kadar The Ritz-Carlton, Istanbul’da kariyer yolculuğunu sürdürdü.
Türk ve dünya mutfağına olan hakimiyetiyle öne çıkan Ali İhsan Özkan, aldığı eğitimler ve sertifikalarla bilgi birikimini her zaman güncel tutmasının yanı sıra kariyeri boyunca pekçok genç şefin yetişmesine de katkı sağladı. Mutfağında daima lokal ve mevsime uygun ürünlerin sürdürülebilir uygulamalarla kullanılmasına özen gösteren Ali İhsan Özkan, yeni görevinde kendi yorumuyla Anadolu mutfağının en güzel örneklerini hem lokal hem de dünyanın birçok ülkesinden gelen misafirleriyle buluşturmaya devam edecek.