A24.com.tr » magazin » Top Model of Universe final gecesi muhteşem bir finalle sonuçlandı

Top Model of Universe final gecesi muhteşem bir finalle sonuçlandı

Top Model of Universe final gecesi muhteşem bir finalle sonuçlandı

Top model yarışmasının dünya finali ünlü Oyuncu Yavuz Seçkin ve başarılı televizyoncu Esin Yum sunumuyla geçtiğimiz akşam İstanbul Sheraton Otel’de gerçekleşti.

32 ülkenin finalistlerinin yarıştığı gecede ünlü isimler Ege, Selçuk Ural, Esra Özmen, Sevil Uyar, Meral Kaplan jüride finalistleri oylamak üzere yer aldı. Sanat, medya ve iş dünyasından değerli katılımcıların katılımıyla gerçekleşen gece modacıların renkli showlarıyla beğeni topladı. Farklı ülkelerin finalistleri ünlü koreograf Asil Çağıl ın koreografisiyle  ve national kostümleriyle geceye renk kattılar..

Top Model Universe Kurucu Başkanı Ali Durgut ev sahipliğinde gerçekleşen gecenin Dünya birincileri

Bayan modellerden Ukraynalı julia Kotyk ile Erkek modellerden Taylandlı yarışmacı Yoyo Muangmai dünya birinciliğine layık görüldüler. "Top model of Universe" 2.leri kadınlarda Alman Angelina Hohnbaum, Erkeklerde ise Hindistan'dan katılan Martin İrengbam oldu. Üçüncülüğü de erkeklerden KKTC'den katılan Furkan Ocak ile bayanlardan Gürcistanlı Lana Japaridze elde ettiler…

Türkiye'yi dünyaya tanıtmak ve kültürleri buluşturmak amacıyla gerçekleşen gecenin organizasyonu katılımcıların beğenisini topladı..

YORUMLAR
  İşte Samsung'un son sürprizi: Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus
İşte Samsung'un son sürprizi: Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus