A24.com.tr » gündem » Toyota, Paris 2024'te Geri Sayımına Başladı

Toyota, Paris 2024'te Geri Sayımına Başladı

Toyota, Paris 2024'te Geri Sayımına Başladı

Paris 2024 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’nın mobilite partneri de olan Toyota büyük organizasyona için geri sayıma başladı.

Toyota, dünya çapında yaklaşık 300 Olimpik ve Paralimpik sporcuya Paris 2024 Oyunları’na katılma ve yarışma yolculuklarında destek vererek spora olan bağlılığını ortaya koyuyor. Toyota, Team Toyota Global sporcuları ve onları destekleyen yerel topluluklar ile herkesin imkansızı başarabileceklerinin altını çiziyor.

Bununla birlikte “Mobilsen Özgürsün” sloganıyla herkes için sürdürülebilir ve kapsayıcı mobilite araçları tedarik eden Toyota, 26 Temmuz’da başlayacak Paris 2024’ü mobilitenin yenilikçi bir vitrini haline getiriyor. Toyota, bu işbirliği içerisinde sınırları zorlayan ve hayalleri gerçeğe dönüştüren Olimpik ve Paralimpik ruhunu yansıttıkları için sporcularla yakın çalışmalar ortaya koyuyor.

Global bir vizyon

Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’nın sadece insan başarısının değil, aynı zamanda her sporcunun ilham verici hikayelerinin bir göstergesi olduğunu belirten Toyota,  herkesin “İmkansız Yok” dediği çabaları yansıtıyor. Global olarak başlatılan “Start Your Impossible” kampanyası, sporcuların başarılarının arkasındaki kahramanlar olan antrenörler, takım arkadaşları, ebeveynler ve taraftarlara da ışık tutuyor.

Birbirini destekleyen topluluk, teşvik ve motivasyon sağlayarak sporcunun kendine güvenine katkıda bulunuyor. Bu sayede her sporcunun kendi imkansızını başarmasını sağlayarak, kendi toplumlarını temsil etmeleri adına güçlü bir motivasyon kaynağı oluyor.

Toyota, 7’den 70’e herkesin özgürce hareket ettiği bir dünya için başlattığı Mobilsen Özgürsün kampanyası aracılığıyla dünyanın dört bir yanındaki toplulukların kendi imkansızını başlatmaları için kıvılcımı ateşlemeyi amaçlıyor.  Bilindiği gibi Toyota, Türkiye’de de spora ve sporcuların imkansızı başarmasını desteklemek için Özel Olimpiyat Türkiye sporcularının destekçisi olmaya devam ediyor.

YORUMLAR
  İstanbullu Gelin dizisinde Defne Samyeli’nin etek şovunu gördünüz mü?
İstanbullu Gelin dizisinde Defne Samyeli’nin etek şovunu gördünüz mü?