A24.com.tr » medya » Türkçe pop müziğin sevilen isimleri, hayranlarına Kulis'in mikrofonundan seslenecek

Türkçe pop müziğin sevilen isimleri, hayranlarına Kulis'in mikrofonundan seslenecek

Türkçe pop müziğin sevilen isimleri, hayranlarına Kulis'in mikrofonundan seslenecek

Her hafta Türkçe pop müziğinin popüler sanatçılarını ağırlayarak 1 saat boyunca müzik ve eğlence dolu anlar yaşatacak programın ilk konuğu Buray oldu.

Türkiye’nin en büyük dijital ses platformu Karnaval Medya Grubu bünyesinde yer alan Türkçe Pop Müziğin En İyisi JoyTürk ve Sınırsız Hit Müziğin Adresi Süper FM’de başlayan Kulis programı, eğlencenin bilgiyle buluştuğu çok özel formatıyla dijital ses yayıncılığına yeni bir boyut getiriyor. Her hafta Türkçe pop müziğinin en popüler sanatçılarını ağırlayarak dinleyicilere 1 saat boyunca müzik ve eğlence dolu anlar yaşatacak programın ilk konuğu ise Buray oldu.

Karnaval’da Deniz Akbaba’nın sunduğu Kulis programı başladı. Sınırsız hit müziğin adresi Süper FM ile Türkçe pop müziğin en iyisi JoyTürk’te her hafta farklı bir sanatçıyı ağırlayacak olan program, konuk sanatçılara yönelik kişiselleştirilmiş soru cevap konsepti ve minik oyunlarıyla dinleyicilerini müzik, eğlence ve sohbetin buluştuğu keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. Türkçe pop dünyasının en çok dinlenen yıldız isimleri, sadece şarkılarını değil sosyal medyada bile paylaşmadıkları çok özel sırlarını Kulis’in mikrofonundan hayranlarına aktaracak.

Dijital ses dünyasına yeni bir yaklaşım getiriyor

Her hafta JoyTürk’te cumartesi günleri saat 15:00’te ve Süper FM’de pazar günleri 15:00’te yayınlanacak olan Kulis programı farklı konseptiyle dijital ses dünyasına yeni bir yaklaşım da getiriyor. Türkçe pop müziğinin en popüler sanatçıları, en yeni şarkılarının ilham kaynaklarını ve dileyiciye ulaşma yolculuklarını ilk kez Kulis’ten paylaşacak.

Kulis’in ilk konuğu müzik dünyasının sevilen isimlerinden Buray oldu. Sevilen şarkılarının dinleyicilerle buluştuğu programda, Deniz Akbaba’nın kendisine yönelttiği sorulara esprili cevaplar veren Buray, dinleyicilerine eğlenceli anlar yaşatırken yeni projeleri hakkında da bilgi verdi.

 

Karnaval Medya Grubu Hakkında:

Süper FM, Metro FM, JoyTürk, Joy FM ve Virgin Radio Türkiye gibi en çok dinlenen ulusal radyo frekanslarının yanı sıra, farklı müzik zevklerine hitap eden 30’u aşkın dijital radyo frekansı ve podcast serileriyle Türkiye’de dijital ses dünyasına yön veren Karnaval Medya Grubu, ses pazarlamasında lider olma hedefine doğru hızla ilerliyor. 2013’te Wired Magazine İngiltere'nin belirlediği "Avrupa’nın En iyi Startup'ları" arasında yerini alan Karnaval, 2014’te RAIN Summits Uluslararası Online Audio Üstün Başarı Ödülü’nü kazandı. Farklı müzik türleri, çok dinlenen podcast yayınları ve dinamik içerikleriyle kısa sürede Türkiye’nin en büyük ses platformuna dönüşmeyi başaran grup, Triton Digital Webcast Metrics'e göre dünyanın en çok dinlenen dijital ses platformlan arasında yer alıyor.

Müzikten iletişime kadar sesin yaşamın farklı noktalarına dokunan halini “Voice2Be” kavramı üzerinden yeniden tanımlayan grup, sadece playlist yayını gerçekleştiren radyolar yerine profesyonel DJ'lerin seçimleriyle şekillenen yayınlarıyla aylık 10 milyon tekil dinleyiciye ulaşıyor. 2024 yılında gerçekleştirdiği teknoloji yatırımlarıyla “Canlı Kal” mottosu ile ses dünyasında yeni bir dönemin kapılarını aralayan Karnaval, reklam verenlere, U.S. Media Ratings Council tarafından akredite edilen Webcast Metrics ölçümlemesi ile dijital erişim verileri sağlıyor. Dijital audio, dijital radyolar, display ve preroll video, native reklamlar ve müşterilerine özel projeleri ile hedef kitleye uygun çok sayıda reklam modeli de sunuyor.

Karnaval Medya Grup, ulusal ve dijital radyo frekansları ile Türkiye’nin yanı sıra; Almanya, Avusturya, Birleşik Arap Emirlikleri, İsviçre, Lübnan, Mısır, Suudi Arabistan ve Ürdün olmak üzere Avrupa ve Orta Doğu'da faaliyet gösteriyor.

YORUMLAR
  Börü ne zaman başlıyor? - Börü dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?
Börü ne zaman başlıyor? - Börü dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?