A24.com.tr » yaşam » Türkiye'de Bir İlk SushiCo'dan Uzak Doğu Mutfağı Eğitimi

Türkiye'de Bir İlk SushiCo'dan Uzak Doğu Mutfağı Eğitimi

Türkiye'de Bir İlk SushiCo'dan Uzak Doğu Mutfağı Eğitimi

Türkiye'nin en köklü Uzak Doğu lezzetleri zinciri SushiCo, bir ilke imza atarak Bahçeşehir Üniversitesi Gastronomi Bölümü ile iş birliği yaptı.

Bu öncü girişimle, 26 Eylül'de başlayan iki kredilik SushiCo Uzak Doğu Mutfağı dersi, öğrencilere Uzak Doğu mutfağının otantik lezzetlerini ve pişirme tekniklerini öğretmeyi hedefliyor. SushiCo’nun yıllardır süregelen uzmanlığı, bu ders aracılığıyla geleceğin şeflerine aktarılırken, markanın Türk gastronomisine olan katkısı daha da genişliyor.

1997’den bu yana Türkiye’de Uzak Doğu mutfağının öncüsü olan SushiCo, bir ilke imza atarak Bahçeşehir Üniversitesi Gastronomi Bölümü ile Uzak Doğu Mutfağı dersini başlattı. Lezzeti eğitimle buluşturan bu özel ders, öğrencilere SushiCo'nun eşsiz tariflerini, kullanılan malzemeleri ve pişirme tekniklerini öğretmeyi amaçlıyor.

Ders boyunca, SushiCo’nun yıllardır süregelen kalite anlayışı öğrencilere aktarılırken, Uzak Doğu mutfağının tüm incelikleri keyifli bir deneyimle sunuluyor. SushiCo’nun Türk gastronomisine olan katkısını eğitimle buluşturan bu program, geleceğin şeflerine rehberlik etmeyi hedefliyor.

 

SushiCo Hakkında

SushiCo, 1997 yılından bu yana Türkiye'de Uzak Doğu mutfağının öncüsü olarak hizmet vermektedir. Çin, Japon ve Thai lezzetlerini kapsayan zengin menüsüyle dikkat çeken SushiCo, özel Sushi Roll'ları, Zencefil Soslu Çıtır Tavuk, Çıtır Patlıcanlı Dana Eti gibi benzersiz tatları ile müşterilerine unutulmaz bir yeme deneyimi sunmaktadır. İstanbul'dan Antalya'ya, İzmir'den Ankara'ya ve uluslararası alanda Üsküp, Girne, Priştine gibi şehirlere kadar geniş bir coğrafyada hizmet veren SushiCo, kalitesinden ödün vermeden Uzakdoğu mutfağının en iyi örneklerini sunmaya devam ediyor. Her bir şubesi, eşsiz tatlarının yanı sıra samimi ve konforlu atmosferi ile de SushiCo'yu tercih edenleri ağırlıyor, onlara sadece bir yemek değil, aynı zamanda kültürler arası bir yolculuk deneyimi sunuyor.

YORUMLAR
  İstanbullu Gelin dizisinde Defne Samyeli’nin etek şovunu gördünüz mü?
İstanbullu Gelin dizisinde Defne Samyeli’nin etek şovunu gördünüz mü?