A24.com.tr » ekonomi » Wilo'da Stratejik Terfiler Gerçekleşti

Wilo'da Stratejik Terfiler Gerçekleşti

Wilo'da Stratejik Terfiler Gerçekleşti

Dünyada 150 yılı aşkın tecrübesiyle geleceğin su teknolojilerini geliştiren Wilo, yönetim kademesinde iki önemli terfi gerçekleştirdi.

Şirket, Türkiye Ticari Direktörlüğü görevine Yasin Tuna’yı getirirken, Şanver Demirata’yı da Wilo Grubu bünyesinde Global Su Yönetimi Stratejik İş Geliştirme Yöneticisi pozisyonuna terfi ettirdi.

Üstün donanımı ve inovatif çözümleriyle su teknolojilerinde 30 yılı aşkın süredir Türkiye'de çevre dostu projeler geliştiren Wilo, yönetim kademesinde iki önemli atama gerçekleştirdi. Wilo Türkiye’de Bina Sistemleri Türkiye Satış Müdürü olarak görev yapan Yasin Tuna, Türkiye Ticari Direktörü olarak atanarak, Wilo’da farklı pozisyonlarda kazandığı tecrübe ve liderlik yetenekleriyle şirketin stratejik büyüme ve sürdürülebilirlik hedeflerine yön verecek. Şanver Demirata ise Altyapı & Endüstri Satış Müdürü olarak gösterdiği başarılı çalışmaların ardından, Wilo Grubu’nda Global Su Yönetimi Stratejik İş Geliştirme Yöneticisi pozisyonuna terfi etti. Demirata,  yeni görevinde, global su yönetimi stratejilerinin geliştirilmesi ve uygulanmasında önemli bir rol üstlenecek. Bu atamalar, Wilo'nun hem Türkiye'deki hem de dünya genelindeki stratejik büyüme ve sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmada kritik adımlar olarak değerlendiriliyor.

Bina Sistemleri Türkiye Satış Müdürlüğünden Türkiye Ticari Direktörlüğüne

Yasin Tuna, 2007 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden başarıyla mezun oldu. Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde tamamladığı MBA eğitimiyle akademik birikimini güçlendiren Tuna, kariyerine Proje Mühendisi olarak adım attı. 2011-2024 yılları arasında çeşitli Satış ve Satış Yöneticiliği pozisyonlarında görev aldı. Son olarak Wilo Türkiye’de Bina Sistemleri Türkiye Satış Müdürü olarak önemli sorumluluklar üstlendi.

Wilo Grubu’nda Su Yönetiminde Stratejik Liderlik

Şanver Demirata, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, su yönetimi ve endüstri segmentlerinde başarılı bir kariyer inşa etti. Wilo Grubu’nda 11 yılı aşkın süre boyunca, Türkiye’de ve global pazarda çeşitli satış yönetimi görevlerinde bulundu. Son olarak, Wilo Türkiye’de Altyapı & Endüstri Satış Müdürü olarak görev yaparken, ekibini başarıyla yönetti ve şirketin satış hedeflerini gerçekleştirmesine önemli katkılarda bulundu. Demirata, yeni görevinde, Wilo Grubu’nun su yönetimi alanındaki stratejik iş geliştirme faaliyetlerine liderlik edecek.

YORUMLAR
  Google'ın logosundaki sır ortaya çıktı
Google'ın logosundaki sır ortaya çıktı