A24.com.tr » kültür-sanat » Yeliz Orakoğlu'nun “An'lamak” Adlı Fotoğraf Sergisinin Açılışı Yapıldı

Yeliz Orakoğlu'nun “An'lamak” Adlı Fotoğraf Sergisinin Açılışı Yapıldı

Yeliz Orakoğlu'nun “An'lamak” Adlı Fotoğraf Sergisinin Açılışı Yapıldı

Kartal Belediyesi, sanata gönül veren sanatçıları desteklemeye ve eserlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Farklı sanat dallarındaki eserleri sanatseverlerle buluşturan Kartal Belediyesi, Haziran ayı kültür sanat programı kapsamında, felsefe öğretmeni ve aynı zamanda fotoğraf sanatçısı olan Yeliz Orakoğlu'nun “An’lamak” isimli fotoğraf sergisine ev sahipliği yaptı. Fotoğraf sanatçısının kadrajına yansıyan eserler, Kartal Belediyesi fuaye alanında sanatseverlerle buluştu. 

Felsefe öğretmeni olmasının da sağladığı fayda ile kendi bakış açısını ve deneyimlerini eserlerine yansıtarak çalışmalarını oluşturan Yeliz Orakoğlu’nun sergisinde, 77 eser yer alıyor.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'i temsilen sergiye katılarak sanatçı Yeliz Orakoğlu'na çiçek takdim eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Deniz Şahin, eserlerden oldukça etkilendiğini ifade ederek Kartal Belediyesi'nin kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmaya, sanatı ve sanatçıyı desteklemeye devam edeceğini belirtti.

Konuşmasının ardından Yeliz Orakoğlu ile birlikte sergiyi gezen Deniz Şahin, eserler ile ilgili de sanatçıdan bilgi aldı.

Sanatçı Yeliz Orakoğlu da desteklerinden dolayı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve Kartal Belediyesi ailesine teşekkür etti.

Meraklıları, 6 Temmuz 2024 tarihine kadar Kartal Belediyesi fuaye alanında sergiyi ziyaret edebilecek

YORUMLAR
  David Becham ve Burak Özçivit bir reklam filminde beraber mi oynayacak?
David Becham ve Burak Özçivit bir reklam filminde beraber mi oynayacak?